Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή
Η αγγελία αυτή έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ!
Πώληση 30/04/2021 07:05 μμ

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ - ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ - ΔΩΡΟ ΓΑΜΟΥ - 4000pa - LASER NAVIGATION

260 €

  • ΝΕΟ
  • 248 εμφανίσεις
ElenNtou

ElenNtou (1)

Μέλος από: 23/04/2021

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 1
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Πωλείται ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ - ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ - ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ (Το κουτί ανοίχτηκε αποκλειστικά για την ανάγκη της φωτογράφισης)

Ρομποτική σκούπα, μία από τις κορυφαίες ναυαρχίδες

με αναρρόφηση 4000pa (έτσι μετριέται και αναφέρεται η δύναμη αναρρόφησης) και για να καταλάβετε τι σημαίνει 4.000pa, να αναφέρω ότι οι περισσότερες ρομποτικές σκούπες ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝ αυτό το χαρακτηριστικό (κάντε την έρευνά σας και θα το διαπιστώσετε), επειδή η δύναμή τους είναι πολύ χαμηλή.
Ενδεικτικά θα αναφέρω μια σκούπα των 240 ευρώ σε σκρουτζομάγαζα και 300 ευρώ σε Κωτσόβολο, Πλαίσιο κτλ όπως αυτή

https://www.skroutz.gr/s/22343831/Xiaomi-Mi-Robot-Vacuum-Mop-P-με-Wi-Fi-Black.html#specs

https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/vacuum-cleaners/skoupes-robot/211908-xiaomi-mi-robot-vacuum-mop-pro-black?cmicc=skroutz

με δύναμη αναρρόφησης 2100pa και όπως αναφέρεται στην περιγραφή του Κωτσόβολου (Υψηλή δύναμη αναρρόφησης). Δηλ φανταστείτε αν τα 2100pa θεωρείται υψηλή δύναμη αναρρόφησης, τα 4000pa που είναι ακριβώς τα διπλάσια, πως ακριβώς θα έπρεπε να χαρακτηρίζονται? Τα συμπεράσματα δικά σας.

 

με laser navigation σε real time

(δηλ. ανιχνεύει τον χώρο κάθε φορά σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε να αποφεύγει εμπόδια τα οποία δεν υπήρχαν κατά την 1η χαρτογράφηση ή έχουν μετακινηθεί.  Έτσι αποφεύγεται το φαινόμενο να κοπανάει η σκούπα σε κάποιο σημείο και να επιμένει χωρίς αποτέλεσμα, επειδή κατά την αρχική χαρτογράφηση στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπήρχε ένα εμπόδιο, ενώ τώρα υπάρχει, καθώς και το αντίστροφο, δηλ., η σκούπα θα πάει σε σημεία που στην αρχική χαρτογράφηση υπήρχαν εμπόδια, αλλά τώρα δεν υπάρχουν, και έτσι κανένα σημείο του σπιτιού δεν θα παραμένει ασκούπιστο).

Αυτά είναι μόνο 2 από τα πολλά χαρακτηριστικά και δυνατότητες της σκούπας.

Μερικά επιπλέον είναι

- 2 Λειτουργίες ΚΑΙ σκούπισμα ΚΑΙ σφουγγάρισμα με διαφορετικούς κάδους (1 κάδος για σκούπισμα και ένας κάδος για το υγρό σφουγγαρίσματος με το πανάκι σφουγγαρίσματος)

- Χαρτογράφηση του σπιτιού και επιλογή ή αντίστοιχα απαγόρευση ζωνών, και προγραμματισμός ωρών εκκίνησης

- αυτόματη επιστροφή στην βάση για φόρτιση

- Χειρισμός μέσω εφαρμογής android και ios

- Χειροκίνητη λειτουργία μέσω της εφαρμογής (πηγαίνουμε δηλ. την σκούπα όπου θέλουμε εμείς, σαν τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι)

- 3 σκάλες αναρρόφησης

- Αισθητήρες παντού, δεν πέφτει ΠΟΤΕ από ύψος (βλέπει το κενό και σταματάει ακαριαία)

- Φίλτρο HEPA

 

Μια σκούπα με λίγα λόγια που αν εισαγόταν στην Ελλάδα θα είχε τιμή πάνω από 500 ευρώ.

Μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά της και να τα συγκρίνετε με τις σκούπες (επώνυμες και ανώνυμες) που πωλούνται στα μαγαζιά της Ελλάδας.

Laser πλοήγηση μαζί με 4000pa αναρρόφηση, 2πλής λειτουργίας (σκούπισμα-σφουγγάρισμα) δεν θα βρείτε, και αν βρείτε θα την χρυσοπληρώσετε.

 

Παρακάτω επισυνάπτω συνδέσμους στο ebay (στην φθηνότερη δηλ. παγκοσμίως πλατφόρμα πωλήσεων), γιατί δεν θέλω να βάλω συνδέσμους με τιμές από άλλα μαγαζιά παγκοσμίως και να μου στέλνετε μετά μήνυμα δείχνοντάς μου πόσο πωλείται στο ebay.

www.ebay.com/neatsvorx600                 323 ΕΥΡΩ

www.ebay.com/neatsvorx600/2             250 ΕΥΡΩ + 50 ΕΥΡΩ μεταφορικά

www.ebay.com/neatsvorx600/3             372 ΕΥΡΩ

www.ebay.com/neatsvorx600/4             359 ΕΥΡΩ

www.ebay.com/neatsvorx600/5             230 ΕΥΡΩ + 150 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δηλ. βλέπουμε τιμές από 325 ευρώ έως 380 ευρώ, κάποιοι πωλητές κάνουν το γνωστό τρικ να βάζουν την τιμή της σκούπας χαμηλά, και στη συνέχεια να φορτώνουν το ποσό στα μεταφορικά. Επίσης αν βρούμε κάπου περίεργα χαμηλή τιμή, μάλλον ο πωλητής θα είναι απατεώνας και θα πρέπει οπωσδήποτε να κοιτάξουμε τις αξιολογήσεις του.

Ακόμα και αυτή όμως η χαμηλότερη τιμή του (στο ebay), ενέχει κάποιους κινδύνους και κάποια διαδικασία.

Κατ αρχήν αναμονή για δέμα εξωτερικού από 3 έως 4 μήνες με την κατάσταση που επικρατεί στις μεταφορές.

Κατα δεύτερον σοβαρός κίνδυνος τελωνείου (λόγω όγκου και βάρους, θα ελεγχθεί σίγουρα). Και εφόσον η αξία του υπερβαίνει τα 21 ευρώ (που συμβαίνει), απλά την πατήσαμε. Θα πρέπει να πληρώσουμε για εκτελωνισμό και φόρους, σχεδόν άλλα τόσα όσα πληρώσαμε για να την περάσουμε, οπότε διαλέγουμε. Ή την αφήνουμε να επιστρέψει πίσω και χάσαμε τα λεφτά μας, ή πληρώνουμε άλλα τόσα για να περάσει το τελωνείο.

Εγώ την έχω σπίτι μου ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΗ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ (ανοίχτηκε το κουτί μόνο για την ανάγκη της φωτογράφισης), ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΗ και αν θέλει κάποιος την παίρνει και την ίδια μέρα, εφόσον βρίσκεται στον Βόλο.

Την δίνω 280 ευρώ με κατάθεση και τα έξοδα μεταφοράς πληρωμένα από εμένα.
Την δίνω 260 ευρώ αν πρόκειται για συναλλαγή χέρι με χέρι.
Την δίνω 300 ευρώ αν πρόκειται για συναλλαγή με αντικαταβολή και τα έξοδα μεταφοράς πληρωμένα από εμένα.

Σε περίπτωση που κάποιος φοβάται να πληρώσει το ποσό με κατάθεση (δεν το βρίσκω παράλογο, ειδικά στις μέρες μας) και επιθυμεί ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, τότε θα πρέπει να μου καταβάλει 50 ευρώ με κατάθεση και 250 ευρώ κατά την παραλαβή με αντικαταβολή.
Η τιμή δηλ. με αντικαταβολή είναι 300 ευρώ και προπληρώνετε μόνο τα 50. Αυτό συμβαίνει για 2 λόγους.
1ον) Στέλνοντας με αντικαταβολή, αναλαμβάνω το ρίσκο να μην εμφανιστεί ποτέ ο αγοραστής να παραλάβει (είτε γιατί ήθελε να κάνει πλάκα, είτε γιατί μετάνιωσε την αγορά), και έτσι να χρεωθώ εγώ ΚΑΙ τα έξοδα αποστολής, αλλά ΚΑΙ τα έξοδα επιστροφής σε εμένα. Οπότε τα 50 ευρώ που ζητάω προκαταβολικά, καλύπτουν αυτό το ρίσκο.
2ον) Αν το ρίσκο που αναφέρω παραπάνω δεν επαληθευτεί και ο αγοραστής παραλάβει και πληρώσει την αντικαταβολή κανονικά, εγώ θα πάρω τα λεφτά στα χέρια μου από 7 έως 15 ημέρες (γιατί το ποσό θα μπει στον λογαριασμό μου από τον μεταφορέα και η καθυστέρηση είναι σχεδόν πάντα μεγάλη). Οπότε τα 20 ευρώ παραπάνω στην τιμή, είναι για αυτήν την καθυστέρηση.

Παρακαλώ μην μου στείλετε μηνύματα για παζάρι, όπως βλέπετε ξέρω πολύ καλά τι ακριβώς ζητάω, η σκούπα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ και η τιμή που ζητάω είναι εντελώς φυσιολογική και τίμια.

Ευχαριστώ.

Άλλες αγγελίες από ElenNtou

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.