Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή
 Share

principal

principal (6)

Μέλος από: 24/12/2015

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 6
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Πωλείται QianLi iCopy Plus V2.1 3in1 Board Generation Programmer καινούργιο και σε άριστη κατάσταση. 
 

Περιγραφή

Με το iCopy Plus V2.1 έχετε 3 πίνακες PCB: Οθόνη μπαταρίας PCB & iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max LCD. Είναι μια συσκευή πολλαπλών λειτουργιών για τη μεταφορά δεδομένων σε μέρη iPhone, όπως LCD και Touch, Vibrating Motor και Baseband.

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ - Το iCopy μπορεί να διαβάσει και να γράψει δεδομένα μπαταρίας, καθώς και την κατάσταση της μπαταρίας, να τροποποιήσει την απόδοση της μπαταρίας, να καθαρίσει τη διάρκεια ζωής του κύκλου μπαταρίας, τον σειριακό αριθμό υπηρεσίας, τα εφεδρικά δεδομένα μπαταρίας στο iPhone 5, 5s, 5c, 6, 6P, 6s, 6sP, 7, 7P, 8, 8P, X, XR, XS, XS MAX.

ΟΘΟΝΗ & ΟΘΟΝΗ ΟΘΟΝΗΣ - Το iCopy μπορεί να μεταφέρει τα δεδομένα chip από την αρχική οθόνη iPhone σε μια οθόνη αντικατάστασης. Αυτή η διαδικασία επαναφέρει το αρχικό χρώμα για τα iPhone 7, 7P, 8, 8P, X, XR, XS, XS MAX, 11, 11P, 11PM

VIBRATING MOTOR - Συνδέστε απλώς τον κινητήρα των ταπτικών και μεταφέρετε τα αυθεντικά δεδομένα των ταπτικών κινητήρων στο νέο ταλαντωτικό κινητήρα ταπτικού κινητήρα για τα iPhone 7, 7P, 8, 8P, X.

LOGIC BASEBAND TRANSFER - Χρησιμοποιήστε το σύστημα iCopy se του μενού για να αποκτήσετε δεδομένα βάσης. Αυτή η λειτουργία υποστηρίζει iPhone 6, 6P, 6s, 6sP, 7, 7P, 8, 8P, X, XR, XS, XS MAX.

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.