Προς το περιεχόμενο

Πώληση 04/18/24 07:27 PM

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΙΜΗ! INTEL XEON PC, GPU, WIN10 PRO, SSD, CASE & PSU, (ΑΘΗΝΑ, ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ)

1.00 EUR

  • εμφανίσεις: 1868
  • 4 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

Dionymous

Dionymous (79)

Μέλος από: 06/13/19

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 79
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 93

Τιμή: Προτείνετε τιμές και θα απαντήσω, σε όποια πρόταση είναι κοντά στα δεδομένα μου

Σε άριστη κατάσταση, πεντακάθαρος και τακτοποιημένος, ελάχιστα χρησιμοποιημένος, πωλείται ο περιγραφόμενος υπολογιστής (Tower), κατάλληλος για κάθε χρήση (εργασία γραφείου, Home Cinema, Gaming και ό,τι άλλο θελήσετε).

Με τον ισχυρό επεξεργαστή XEON της INTEL, τις γρήγορες μνήμες, τον ταχύτατο δίσκο SSD και την κάρτα γραφικών, καταφέρνει να ανταποκριθεί με άνεση σε όλες τις εργασίες και σε gaming καταστάσεις (LoL, Fortnite, CsGO. κ.λπ.)

Περιγραφή:

CPU: INTEL XEON 5460, ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής υψηλών προδιαγραφών, φτιαγμένος για server (κατασκευαστικά, πολύ υψηλότερες αντοχές στη χρήση και τη θερμότητα, σε σχέση με τους συνήθεις επεξεργαστές προσωπικών υπολογιστών) με το κατάλληλο modification για socket LGA 775. Θεωρείται ο κορυφαίος σε απόδοση για το συγκεκριμένο socket. Ως καινούργιος, κόστιζε πάνω από 1.200 δολάρια.  https://www.cpubenchmark.net/cpu.php?cpu=Intel+Xeon+X5460+%40+3.16GHz&id=1297

COOLER:  FAZN CPU Cooler  Aero 80T με αναβάθμιση ανεμιστήρα σε THERMALTAKE PURE 8 LED BLUE FAN

MOBO: GIGABYTE G41M Combo, μία από τις πιο σύγχρονες μητρικές για το συγκεκριμένο socket, με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel Graphics Media Accelerator X4500 με έξοδο vga, κάτι που της επιτρέπει να λειτουργήσει ακόμη και χωρίς ανεξάρτητη κάρτα γραφικών. Έχει δυνατότητα να αξιοποιήσει μνήμη είτε ddr3 είτε ddr2.   https://www.aorus.com/el-cy/motherboards/GA-G41M-Combo-rev-13/Key-Features

Λειτουργεί άψογα με τον επεξεργαστή XEON με το εργοστασιακό της Bios (δεν έχει τροποποιηθεί τίποτε).

OS: Στον υπολογιστή είναι ενεργοποιημένο με ψηφιακή άδεια τo λειτουργικό σύστημα Windows 10 Professional x64 (από αναβάθμιση Win 7 Pro) με το μοναδικό αναγνωριστικό της μητρικής κάρτας. Ακόμη κι αν αλλάξετε το δίσκο (ssd) εγκατάστασης του λειτουργικού συστήματος κι αν ξαναεγκαταστήσετε τα Windows (την έκδοση Windows 10 Professional), μόλις συνδεθείτε στο Internet, ενεργοποιούνται αυτόματα από τη Microsoft.

RAM: 8GB MUSHKIN STEALTH  DDR3 ram (2 dimms x 4GB, με λειτουργία dual channel που υποστηρίζεται και από τη μητρική και πολλαπλασιάζει την ταχύτητα και την απόκριση)  https://www.memoryc.ie/29636-8gb-mushkin-stealth-ddr3-pc3-12800-1600mhz-cl9-1-5v-dual-channel-memory-kit-2x-4gb.html 

OPTICAL: DVD-RW double layer

SSD: PATRIOR BURST 480 GB, ελάχιστα χρησιμοποιημένος (όπως και όλο το σύστημα, άλλωστε)

VGA: GIGABYTE Nvidia-GTX1050-2G-DDR5, σε άριστη κατάσταση, μια ανεξάρτητη κάρτα γραφικών με καλές δυνατότητες gaming.

* Εναλλακτικά, για κάποιον που θέλει ισχυρότερη gpu, το σύστημα μπορεί να παραδοθεί με την RX-570 4gb της AMD, με σχετική επιβάρυνση στην τελική τιμή που αναγράφεται στην αγγελία (κατόπιν συνεννόησης).

CASE: INNOVATOR SHELL 5 HALF TRASPARENT BLACK, άψογο σε κατάσταση καινούργιου με mesh πρόσοψη πίσω από την οποία υπάρχουν οι 2 εργοστασιακοί 120άρηδες ανεμιστήρες blue led fans και με την προστατευτική ζελατίνα στο πλαϊνό παράθυρο το οποίο αναδεικνύει το εσωτερικό του υπολογιστή.

PSU: ATX GM-600G, 600 WATT, 80PLUS PLATINUM, ιδιαίτερα αποδοτικό και αθόρυβο, με ελάχιστη χρήση, σχεδόν σαν καινούργιο. (Όποιος γνωρίζει τη σημασία ενός καλού τροφοδοτικού, καταλαβαίνει) . 

Όπως όλα τα προϊόντα που πουλώ, ο υπολογιστής είναι ελάχιστα χρησιμοποιημένoς.  Θα παραδοθεί με προεγκατεστημένα τα Windows 10 Professional και τους απαραίτητους drivers (κι αν επιθυμεί ο αγοραστής, κάποιο πρόσθετο λογισμικό, π. χ. σουίτα γραφείου, κατόπιν σχετικής συνεννόησης). 

Δεδομένης της εξαιρετικής κατάστασής του, τόσο οπτικά όσο και λειτουργικά, θεωρώ ότι είναι Value For Money.

Και για τους αναποφάσιστους, εφιστώ την προσοχή στο ότι, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες και στην περιγραφή, όλα τα συστατικά είναι σύγχρονα, υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών (τα περισσότερα μπορούν να υποστηρίξουν και ισχυρότερες αναβαθμίσεις στο μέλλον, π. χ. το πολύ δυνατό τροφοδοτικό, το σύγχρονο case με το εξαιρετικό airflow κ. ά.).

** Όποιος ενδιαφέρεται για αγορά του υπολογιστή με την κάρτα γραφικών της AMD, που αναγράφω πιο πάνω, ας στείλει μήνυμα μέσω της αγγελίας, προτείνοντας τιμή. Θα απαντήσω, σε όποια πρόταση με ικανοποιήσει. 

Αθήνα, Βόρειος Τομέας

Παρακαλώ, διαβάστε τις αξιολογήσεις μου που αποτελούν την εγγύησή μου, καθώς και τυχόν άλλες αγγελίες αν υπάρχουν διαθέσιμες. Για συνδυασμό προϊόντων από 2 αγγελίες μου και πάνω, οι τιμές μπορούν να συζητηθούν σε άλλη βάση

Ευχαριστώ.

 

Dionymous

Dionymous (79)

Μέλος από: 06/13/19

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 79
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 93

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...