Προς το περιεχόμενο

Πώληση 27/04/2024 12:01 μμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

ΝΕΑ, ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ! Συλλεκτικό Panasonic LUMIX DMC-CM1, άριστο κουτάτο cameraphone με αισθητήρα 1"!!!

399 €

  • εμφανίσεις: 898
  • 2 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

Mivas (myphone)

Mivas (myphone) (27)

Μέλος από: 23/07/2015

97%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 28
  • Negative Feedback 1

Πόντοι κοινότητας: 251

Πωλείται το μοναδικό, ιδιαίτερο και συλλεκτικότατο Panasonic LUMIX DMC-CM1. Παραμένει μέχρι σήμερα ένα μοναδικό υβρίδιο κάμερας-τηλεφώνου. Ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που κατασκευαστής ψηφιακών καμερών δημιούργησε υβριδικό καμεροτηλέφωνο, καθώς δεν υπήρξε κανένας διάδοχος ούτε από την ίδια εταιρεία, ούτε από κανέναν άλλον κατασκευαστή, δεν υπάρχει ούτε στο ελάχιστο κάτι αντίστοιχο με αυτό το μοντέλο!

Αποτελεί το πρώτο τηλέφωνο που κατασκευάστηκε ΠΟΤΕ με αισθητήρα 1-ίντσας, ξεπερνώντας τον προηγούμενο πρωαθλητή, το θρυλικό Nokia 808 PureView. Ακόμη και σήμερα αποτελεί το τηλέφωνο με το μεγαλύτερο αισθητήρα και μόλις τα τελευταία 1-2 χρόνια κάποια μοντέλα του εξωτερικού (Xiaomi-Κίνα και Leica/Sharp-Ιαπωνία) κατασκεύασαν ισοδύναμους αισθητήρες 1 ίντσας. Επιπρόσθετα, ήταν η πιο λεπτή ψηφιακή κάμερα με αισθητήρα 1 ίντσας που κατασκευάστηκε ΠΟΤΕ!!! Είτε ως ψηφιακή κάμερα, είτε ως τηλέφωνο είναι σε κάθε περίπτωση μοναδικό μοντέλο που παρόμοιό του δεν ξαναβγήκε κι ούτε πρόκειται να βγει!!!

Ανάμεσα στις καινοτομίες του, είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ τηλέφωνο που μπορεί να δεχτεί βιδωτά εξωτερικούς επαγγελματικούς φακούς. Επιπλέον έχει μεταλλικό μηχανικό δακτυλίδι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε ρυθμίσεις όπως ζουμ, έκθεση φωτός, ISO, ταχύτητα κλείστρου, εστίαση και πολλά άλλα! Επίσης, έχει ειδικό πλήκτρο 2 βημάτων για την κάμερα, όπως και slider που ενεργοποιεί γρήγορα την κάμερα, ακόμα κι αν το τηλέφωνο ήταν κλειδωμένο. Έχει τον εξαιρετικής ποιότητας ασφαιρικό φακό Leica DC Elmarit 1:2.8/10.2 με μεταβλητό διάφραγμα και εστιακό βάθος. Χρησιμοποιεί την πανίσχυρη μηχανή Venus που χρησιμοποιεί η Panasonic στις επαγγελματικές ψηφιακές κάμερες LUMIX, επιτρέποντας το μεγαλύτερο εύρος ρυθμίσεων που έχουν ενσωματωθεί ποτέ σε τηλέφωνο! Φυσικά, αποθηκεύει επίσης και πηγαία αρχεία RAW με τη δυνατητα παράλληλης αποθήκευσης σε μη απωλεστικό RAW και jpeg, έχει οπτικό ζουμ (περικοπή στον αισθητήρα - παρόμοια με το pureview zoom της Νόκια), αποθηκεύει 4K βίντεο και πολλά περισσότερα!!!

Με τον premium και μοναδικό σχεδιασμό του και κλασικά χαρακτηριστικά όπως compact μέγεθος, θέση για λουράκι χειρός και υποδοχή για ακουστικά 3.5mm, είναι ένα από τα κλασικά MUST στην ιστορία των καμεροτηλεφώνων και της ψηφιακής φωτογραφίας!!!

Το πακέτο περιλαμβάνει:

- Panasonic LUMIX DMC-CM1 πλήρως λειτουργικό και σε άριστη κατάσταση σαν καινούργιο!!!
- Εξαιρετικής ποιότητας χοντρό προστατευτικό οθόνης At-Folix FX-hybrid-glass (το φορά στην οθόνη κι επομένως είναι αψεγάδιαστη)
- Γνήσιος φορτιστής Panasonic ευρωπαϊκού τύπου
- Γνήσια συσκευασία LUMIX με μαλακή θήκη/φάκελο
- Αυθεντικά ευρωπαϊκά εγχειρίδια σε 3 διαφορετικές γλώσσες
- Αυθεντικό χαρτί εγγραφής Panasonic
- Αυθεντικό έγγραφο πανευρωπαϊκής εγγύησης (για συλλογή μόνο πλέον)
- 2ο αχρησιμοποίητο προστατευτικό οθόνης (4Protec)
- Γνήσια απόδειξη αγοράς από Γερμανία Mediamarkt (899 Euro)

Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να μου γράψετε. Θεσσαλονίκη. Αποστολή πανελλαδικά.

Mivas (myphone)

Mivas (myphone) (27)

Μέλος από: 23/07/2015

97%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 28
  • Negative Feedback 1

Πόντοι κοινότητας: 251

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...