Προς το περιεχόμενο

Πώληση 11/04/2024 11:24 πμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Laptop Asus Rog Strix 17.3" (i7-7700HQ/32GB ram/1TB ssd/1050 GTX Nvidia

550 €

  • εμφανίσεις: 282
  • 6 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

gpeppas

gpeppas (3)

Μέλος από: 08/01/2021

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 3
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 4

Σε άριστη εξωτερική κατάσταση με το κουτί του

 

To ASUS ROG GL703VD-GC028T είναι σχεδιασμένο για Gamers! Με «κορμό» που αντέχει σχεδόν τα πάντα, μεγάλη Full HD οθόνη 17.3" και αποκλειστικές τεχνολογίες για να σας κάνουν τη ζωή ευκολότερη. Με τριπλό σύστημα ψύξης για να μην θερμαίνεται ακόμα και στις πιο απαιτητικές μάχες και RGB φωτιζόμενο πληκτρολόγιο!
Η
FHD IPS οθόνη του είναι ότι πρέπει για υψηλών προδιαγραφών gaming, όπως και για παρακολούθηση ταινιών και σειρών, από τον μεγάλο σκληρό δίσκο του 1TB ssd. Διαθέτει επίσης M.2 SSD 128GB για ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες! Ο αξιόπιστος επεξεργαστής Core i7-7700HQ με τους τέσσερις πυρήνες του σε συνδυασμό με τα 16 GB RAM και την εκπληκτική NVIDIA GeForce GTX 1050 στα 2GB κάρτα γραφικών εγγυώνται πως τα παιχνίδια σας θα τρέχουν τόσο απολαυστικά που δεν θα θέλετε να τα αφήσετε!

 

Ευρεία προβολή!

Το Strix GL703 διαθέτει ένα λαμπρό πάνελ ευρείας προβολής που είναι έως και 50% φωτεινότερο από τα ανταγωνιστικά μοντέλα και προσφέρει μια σειρά χρωμάτων sRGB 100% - γι 'αυτό είναι ιδανικό για όλα τα είδη gaming. Το Strix GL703 έρχεται επίσης με το ROG GameVisual, ένα εύχρηστο εργαλείο που περιέχει έξι προεπιλογές που εφαρμόζουν τις προτιμήσεις σου για διάφορα είδη παιχνιδιών, βελτιώνοντας την ευκρίνεια και την απόδοση των χρωμάτων. Θα απολαύσεις ευκρινέστατες εικόνες με ακριβές, σταθερό χρώμα από όλες τις οπτικές γωνίες - για gaming εμπειρίες που σε φέρνουν πιο κοντά στην πραγματικότητα!

Παραμένεις πάντα Cool!

Το Strix GL703 διαθέτει ένα έξυπνο θερμικό σχεδιασμό που χρησιμοποιεί πολλαπλούς σωλήνες απαγωγής θερμότητας και διπλούς ανεμιστήρες για να μεγιστοποιήσουν την απόδοση CPU και GPU. Αυτό σου επιτρέπει να τρέχεις την CPU και τη GPU με πλήρη ταχύτητα χωρίς να σκέφτεσαι την αύξηση της θερμοκρασίας και αυτό σημαίνει ότι θα απολαύσεις την πλήρη σταθερότητα κατά τις πιο έντονες μάχες!

Ένα πληκτρολόγιο σχεδιασμένο για Gamers με Aura RGB!

Το Strix GL703 διαθέτει ενσωματωμένη τεχνολογία φωτισμού Aura RGB, ώστε να μπορείς να προσαρμόσεις πλήρως τον οπίσθιο φωτισμό ώστε να ταιριάζει με το στυλ παιχνιδιού ή τη διάθεσή σου! Τα τέσσερα νέα πλήκτρα είναι για ευκολία κατά την εκτέλεση παιχνιδιών και για γρήγορο έλεγχο: Με τη σίγαση, την ένταση προς τα πάνω / κάτω και τα κουμπιά του ROG Gaming Center ακριβώς εκεί που τα χρειάζεσαι, ο έλεγχος είναι καλύτερος από ποτέ. Το πληκτρολόγιο διαθέτει μια επισημασμένη ομάδα πλήκτρων WASD και τεχνολογία anti-ghosting με n-key rollover για να διασφαλιστεί ότι οι εντολές δίνονται με απόλυτη ακρίβεια, ανεξάρτητα από το πόσα πλήκτρα πιέζονται!

Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου!

Το Gaming Center της ASUS σου επιτρέπει να ξεκινήσεις εφαρμογές και να έχεις εύκολη πρόσβαση στις ρυθμίσεις. Οι ολοκληρωμένες εφαρμογές περιλαμβάνουν το ROG Game First, το XSplit Gamecaster, το ROG MacroKey και το Splendid που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις εσύ τι προτεραιότητες βάζεις!

Τεχνολογία Smart Amplifier !

Το Strix GL703 εξάγει κορυφαία ποιότητα ήχου που δεν θα ξεχάσεις ποτέ! Η ενσωματωμένη τεχνολογία smart amplifier προσφέρει εντονότερο ήχο εντός του παιχνιδιού - έως και 200% υψηλότερη ένταση - και ελαχιστοποιεί τις παραμορφώσεις για την ομαλή λειτουργία. Το σύστημα παρακολουθεί αυτόματα και μειώνει την ένταση της εξόδου για να αποτρέψει πιθανές ζημιές από υπερθέρμανση ή υπερφόρτωση.

Επεξεργαστής 7ης γενιάς!

Sonic Studio & Sonic Radar !

 

Δίσκος SSD για ασύλληπτες ταχύτητες!

Το Asus Rog Strix GL703VD-GC028T, έρχεται με εγκατεστημένο σκληρό δίσκο M.2 SSD! Οι SSD παρέχουν ταχύτητες που μπορεί να αγγίξουν και τα 6GB/s. Είναι 30% πιο γρήγοροι από τους HDD, έτσι το σύστημα σου θα ανοίγει και θα φορτώνει τα πάντα αστραπιαία, από τα Windows και ένα πρόγραμμα έως ένα παιχνίδι!

Γρηγορότερη, ευρύτερη εμβέλεια WI-FI

Το Strix GL703 έχει σχεδιαστεί με Wi-Fi 802.11ac 2x2 867Mbps για ασύρματες ταχύτητες που είναι έως και 6 φορές μεγαλύτερες από του προτύπου 802.11n. Με δύο κεραίες που υποστηρίζουν δύο ταυτόχρονες ροές δεδομένων, θα απολαμβάνεις περισσότερο από το εύρος ζώνης υψηλής ταχύτητας, για ομαλότερο gaming και streaming - συν αυξημένη εμβέλεια για να περιπλανηθείς περισσότερο από ποτέ!

 

·  Επεξεργαστής: Intel Core i7-7700HQ (2.80 GHz, έως 3.80 GHz με την Turbo frequency) με 6 MB L3 cache.

·  Οθόνη: 17.3'' Full HD IPS, με ανάλυση 1920 x 1080. Anti-Glare Panel 72% NTSC with 178? wide-viewing angle display.

·  Μνήμη: 16384 MB (2 x 8192 MB) DDR4 στα 2133 MHz, με δυνατότητα επέκτασης έως 32 GB.

·  Σκληρός Δίσκος: 1 TB hdd, και 128 GB M.2 SSD.

··  Κάρτα γραφικών: NVIDIA GeForce GTX 1050 με 2 GB αυτόνομης μνήμης.

·  Ενσύρματη επικοινωνία: 10/100/1000 MBps LAN.

·  Ασύρματη επικοινωνία: 802.11b/g/n/ac, Bluetooth 4.2.

·  Διασυνδέσεις: 4 x USB 3.0, 1 x USB 3.1 (Type C), 1 x HDMI, 1 x mini Display port, 3-in-1 card reader (SDHC/SDXC/MMC), 1 x RJ-45, Mic-in/Headphone-out.

·  Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένη HD κάμερα και μικρόφωνο.

·  Ήχος: Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία.

·  Πληκτρολόγιο: Πλήρους μεγέθους, Αγγλικό, με RGB backlight και ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο.

·  Μπαταρία: 4 κελιών, λιθίου πολυμερών (Li-polymer).

·  Λογισμικό: Windows 10, Αγγλικά.

·  Διαστάσεις (W x D x H): 418 x 280 x 25 mm.

·  Βάρος: 2,95 kg.

gpeppas

gpeppas (3)

Μέλος από: 08/01/2021

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 3
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 4

Άλλες αγγελίες από gpeppas

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...