Προς το περιεχόμενο

Πώληση 30/03/2024 11:17 πμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Turbo-X Action Cam ACT-201 με έξτρα Μπαταρία [NEA TIMH]

25 €

  • εμφανίσεις: 732
  • 3 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

highpriest

highpriest (8)

Μέλος από: 25/10/2014

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 8
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 2952

Χρησιμοποιημένη πάνω σε μοτοσυκλέτα με το συναρμολογημένο διάφανο case που βλέπετε στην φώτο για να είναι πάνω στα κάγκελα. Τα υπόλοιπα αξεσουάρ στήριξης είναι αχρησιμοποίητα. Τράβηξα 5-6 βίντεο και μετά πουλήθηκε η μοτοσυκλέτα, οπότε δεν έχω χρήση για τέτοια κάμερα.
Δίνεται με φορτιστή και 2 μπαταρίες (δεν φαίνονται στην φώτο)

Συναλλαγή χέρι με χέρι για να διαπιστώσετε κατάσταση (είμαι στον νομό Κοζάνης) ή στέλνω παντού κατόπιν τραπεζικής κατάθεσης με Box Now με δική μου χρέωση.

 

https://www.plaisio.gr/turbo-x-action-cam-act-201-me-ekstra-mpataria_3256588

 

Αναφορά σε κείμενο

 

Με δυνατότητα καταγραφής 4Κ βίντεο στα 30fps ή 1080p στα 60fps, φωτογραφιών στα 16MP και δυνατότητα λήψης HDR οι λήψεις σου απογειώνονται. Ενσωματώνει οθόνη 2” και ασύρματη Wi-Fi συνδεσιμότητα για έλεγχο από το smartphone σου, έχεις όλα όσα θα ήθελες από μια action-cam, αλλά και κάτι παραπάνω!

Η νέα Turbo-X ACT-201, εξοπλισμένη με τον IMX179 Exmor R αισθητήρα της Sony, σου επιτρέπει να κάνεις όλα τα αγαπημένα σου extreme sports, συνοδευόμενα από εκκεντρικές λήψεις υψηλής ανάλυσης. Επιπλέον, η δεύτερη μπαταρία σού επιτρέπει να διπλασιάσεις τον ωφέλιμο χρόνο λήψεων, ώστε να παραμείνεις για περισσότερο χρόνο… extreme!

Ανάλυση video

4K/30 fps

Η καταγραφή γίνεται σε Ultra HD ανάλυση 3840x2160 pixels με 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο για να βιντεοσκοπήσεις την extreme sport εμπειρία σου σε extreme ποιότητα, χωρίς θολότητες.

Αδιάβροχη

Έως 30 μέτρα βάθος 

Όλα τα αγαπημένα σου θαλάσσια σπορ γίνονται… παιχνιδάκι στη βιντεοσκόπηση, αφού η action cam, φορώντας την αδιάβροχη θήκη, φτάνει μέχρι και τα 30 μέτρα βάθος.

Ανάλυση φωτογραφίας

16ΜP με HDR

Κράτα αρχείο με φωτογραφικό υλικό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης στα 16MP με HDR από όλες τις αθλητικές σου δραστηριότητες και όχι μόνο, ώστε να μην σου ξεφεύγει τίποτα, όπου κι αν βρεθείς.

Ευρυγώνιος φακός

170°

Ο υπερ-ευρυγώνιος φακός στις 170° δεν αφήνει τίποτα έξω από τα πλάνα, ώστε να χωράει μέσα όλη η extreme sport εμπειρία σου αλλά και ό,τι υπάρχει τριγύρω.

Ασύρματη δικτύωση

Wi-Fi

Σύνδεσε μέσω Wi-Fi το smartphone με την κάμερα και ανάλαβε τον χειρισμό της μέσα από την οθόνη του κινητού σου ή του tablet.

4Κ, Full HD, Slow Motion ή Time Lapse;

O Sony IMX179 Exmor R αισθητήρας της νέας Turbo-X Action Cam ACT-201 προσφέρει δυνατότητα λήψης βίντεο σε ανάλυση 4Κ με συχνότητα 30fps, καθώς και Full HD 1080p στα 60fps & HD 720p στα 120fps για ακόμα πιο ρεαλιστική, πιο ομαλή κίνηση και για τη δημιουργία Slow Motion video (με ταχύτητα 1/3 λεπτά). Αν πάλι είσαι λάτρης του time lapse, η ACT-201 σε αφήνει να καταγράψεις πανέμορφα βίντεο με διαστήματα 0.5s/1s/2s/5s/10s/30s και 60s.

Εxtreme λήψεις στα 16ΜΡ με HDR

Δεν θέλεις βίντεο; Τότε, η ανάλυση φωτογραφίας στα 16MP είναι πανέτοιμη να σου χαρίσει τις πιο εντυπωσιακές λήψεις που έχεις βγάλει ποτέ με δυνατότητα για HDR έτσι ώστε να τονιζεί φωτεινές και σκοτεινές περιοχές της λήψεις για ένα αποτέλεσμα καλύτερο από φυσικό. Θα γίνεις viral στη στιγμή, ακόμα και με Burst Mode 3/5/10 ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον, υποστηρίζει κάρτα micro SD έως και 64GB για να έχεις πάντα μαζί το αγαπημένο σου footage.

Πάρε τον έλεγχο στο… smartphone σου!

Κατέβασε τη δωρεάν iOS/Android εφαρμογή της ACT-201 στο smartphone ή το tablet σου, τοποθέτησε την κάμερα στο κατάλληλο σημείο που φαίνεται όλη η δράση, ξεκίνα την εγγραφή μέσω Wi-Fi και δες τα όλα από εντελώς διαφορετική οπτική γωνία!

Έτοιμη για βουτιές!

Φόρα στην ACT-201 την ειδικά σχεδιασμένη θήκη, κάνοντάς την αυτόματα αδιάβροχη σε βάθος έως και 30 μέτρα! Καταδύσεις, βουτιές με την παρέα, υποβρύχιο ψάρεμα ή ό,τι άλλο σκεφτείς κάτω από την επιφάνεια της θάλασσα ή της πισίνας έχει πλέον το δικό του gadget. Ποτέ τα πλάνα σου δεν ήταν πιο εντυπωσιακά!

Περιπέτεια και ψυχαγωγία… x2

Στη συσκευασία της ACT-201 θα βρεις και μία δεύτερη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου, χωρητικότητας 1050 mAh, για να αυξήσεις την αυτονομία της νέας σου action-cam και να συνεχίσεις τις δραστηριότητες σου χωρίς το άγχος της επαναφόρτισης.

Σε 170°, χωράνε όλα!

Ετοιμάζεσαι για ελεύθερη πτώση ή bungee jumping; Στερέωσε την κάμερα πάνω σου και ο υπερευρυγώνιος φακός 170° θα καταφέρει να καταγράψει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, ξεφεύγοντας από το πλαίσιο μιας συνηθισμένης λήψης.

Time lapse mode για να «πάρεις» το χρόνο σου

Βάλε την action cam σε time lapse mode, καθόρισε το χρονικό διάστημα ανάμεσα σε κάθε λήψη και δες την εξέλιξη της δράσης με απίθανο τρόπο. Έτσι, δημιουργείς εντυπωσιακά βίντεο για το blog και τα social media.

Accessorize it!

Διάλεξε ό,τι χρειάζεσαι ανάμεσα στα μοναδικά αξεσουάρ για την Turbo-X action cam για ακόμα πιο εύκολες λήψεις. Από φορτιστή αυτοκινήτου μέχρι βάση στήθους και βεντούζα στήριξης για τη σανίδα του surf, είναι όλα ένα κι ένα!

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά—

Αδιάβροχη

30m

Διαγώνιος Οθόνης

2"

Τύπος Κάρτας Μνήμης

microSDHC

Τεχνικά Χαρακτηριστικά—

Ανάλυση Φωτογραφίας

16 MP

Μέγιστη Ανάλυση Video

4K/30 fps

Οπτικό Πεδίο

170 deg.

Τύπος Αισθητήρα

Sony 179

Δυνατότητες Σύνδεσης—

WiFi

Ναι

Μπαταρία+

Διαστάσεις & Βάρος—

Διαστάσεις (Π x Y x Β)

4.1 cm x 2.4 cm x 4.12 cm

Βάρος

61 gr

 

 

highpriest

highpriest (8)

Μέλος από: 25/10/2014

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 8
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 2952

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...