Προς το περιεχόμενο

Πώληση 09/05/2024 04:53 μμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Βρεφικό Καρότσι 3 σε 1 της Ιταλικής εταιρείας Giordani, Metropolitan Pro 3 in 1 Grey.

180 €

  • εμφανίσεις: 117
  • 1 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

nikadam14

nikadam14 (6)

Μέλος από: 01/07/2015

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 6
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Πωλείται σε πάρα πολύ κατάσταση, πρακτικά άριστη θα έλεγα. Πλέον γίναμε 3 χρονών και το γυρίσαμε σε ποδηλατάκι. Στο πορτ-μπεμπέ τον κοιμίζαμε τους πρώτους 3 μήνες. Το κλασικό καρότσι που λέμε επίσης μετατρέπεται σε πορτ_μπεμπέ, οπότε το πρώτο διάστημα έτσι τον κάναμε βόλτα. Το κάθισμα αυτοκινήτου το χρησιμοποιήσαμε τους πρώτους ~9 μήνες αν θυμάμαι καλά. Επίσης κουμπώνει πάνω στον σκελετό οπότε χρησιμοποιήθηκε και για βόλτες με αυτόν τον τρόπο. Πολύ βολικό, το έβγαζες από το αμάξι και το κούμπωνες, δεν χρειαζόταν να έχεις μαζί και το "κανονικό" καρότσι. Με ρυθμιζόμενο προσανατολισμό θέσης. Στερεώνεται σε όλα τα αμάξια καθώς χρησιμοποιεί τις ζώνες του αυτοκίνητου. Καιρός να το χαρεί ο επόμενος. Για μέχρι 15Kg οπότε 3 χρονών είναι περίπου το όριο.

 

Επίσημη περιγραφή:

Kλειστό καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και στέκεται όρθιο μόνο του. Σκελετός από αλουμίνιο, ενιαίο χερούλι από οικολογικό δέρμα (eco leather) που ρυθμίζεται στο ύψος και κλείσιμο βιβλίο. Μπροστινές ρόδες μονές περιστρεφόμενες, πίσω ρόδες πιο μεγάλες με αναρτήσεις και φρένο. Το κάθισμα αυτοκινήτου (εγκεκριμένο για την ομάδα 0+ έως 10 kg βάρος παιδιού) στερεώνεται με τις ζώνες 3 σημείων του αυτοκινήτου, πορτ-μπεμπε εγκεκριμένο για μεταφορά με το αυτοκίνητο εως 10 kg βάρος παιδιού με το κιτ για το αυτοκίνητο που περιλαμβάνεται, αεραγωγοί στην κουκούλα και κλίση πλάτης που ρυθμίζεται. Αξεσουάρ που περιλαμβάνονται: ασορτί τσάντα, ποδόσακος για το πορτ-μπεμπε, κουκούλα που ρυθμίζεται με σύστημα αερισμού, καλάθι για μικροαντικείμενα,κιτ αυτοκινήτου και 2 μίνι μειωτές double face για το καρότσι και το κάθισμα αυτοκινήτου. Χρήσιμα βάρη για τους γονείς:πορτ-μπεμπε 5 kg, καρότσι 8.8 kg, κάθισμα αυτοκινήτου 3.2 kg. Διαστάσεις καροτσιού: ανοιχτό 86x60x107 cm, κλειστό 78.5×60 cm.

 

Τιμή καταλόγου 450€, τιμή πώλησης καινούργιου τώρα ~300€. Αγορασμένο καινούργιο από Prenatal. Το δίνω στα 180€. Βρίσκομαι ανατολική Θεσ/νίκη, όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά, έρχεται, το βλέπει επί τόπου και το παίρνει. Μπορώ να στείλω και πραγματικές φωτογραφίες κατόπιν επικοινωνίας. Το έχω αποθηκευμένο αυτή τη στιγμή οπότε αρκέστηκα στις "επίσημες".

 

Ευχαριστώ,

 

Νίκος.

nikadam14

nikadam14 (6)

Μέλος από: 01/07/2015

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 6
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Άλλες αγγελίες από nikadam14

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...