Προς το περιεχόμενο

Πώληση 25/04/2024 03:17 μμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Προτζέκτορας Wanbo X5 Full HD με Android 9.0

280 €

  • εμφανίσεις: 513
  • 1 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

kostatsa91

kostatsa91 (4)

Μέλος από: 28/08/2018

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 4
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

 

Αχρησιμοποίητος στο κουτί του, με όλα τα παρελκόμενα

 

 

Περιγραφή

Wanbo Home Cinema projector X5 με ανάλυση Full HD (1080p) και διαγώνιο εικόνας που κυμαίνεται στο εύρος 40 - 120". Το μέγεθος αυτό εξαρτάται από την απόσταση που έχει τοποθετηθεί ο projector σε σχέση με την επιφάνεια προβολής. Στην προκειμένη περίπτωση η απόσταση προβολής βρίσκεται στο εύρος 1.3 - 4m. Το throw ratio ή η αναλογία απόστασης προβολής υποδηλώνει το πλάτος της εικόνας που παράγει ο προβολέας όταν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένη απόσταση από την οθόνη. Για παράδειγμα throw ratio 1.3:1 σημαίνει ότι η εικόνα θα έχει 1 μέτρο πλάτος όταν ο προβολέας είναι τοποθετημένος σε απόσταση 1.3 μέτρων από την οθόνη.

Η τεχνολογία προβολής είναι ο τρόπος με τον οποίο το φως της λάμπας του projector μετατρέπεται σε εικόνα για να προβληθεί μέσω του φακού σε μία επιφάνεια. Ο συγκεκριμένος είναι LCD τεχνολογίας και η λάμπα του είναι τύπου LED, η οποία έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αλλά μικρότερη φωτεινότητα από τις απλές λάμπες, με καλή όμως απόδοση χρωμάτων.
Η συγκεκριμένη τεχνολογία παίρνει το όνομά της από τα αρχικά των λέξεων Liquid Crystal Display. Η εικόνα δημιουργείται από ένα panel υγρών κρυστάλλων το οποίο παράγει συνδυασμούς των τριών βασικών χρωμάτων: κόκκινο, πράσινο, μπλε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολύ καλή απόδοση χρωμάτων ακόμα και στο μαύρο.

Η φωτεινότητα και η αντίθεση, ή αλλιώς ο λόγος αντίθεσης, είναι δύο πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά τα οποία λαμβάνονται υπόψη, σε συνδυασμό με την απόσταση προβολής και την μέγιστη διαγώνιο που θέλετε να πετύχετε, για την επιλογή ενός projector. Ο συγκεκριμένος έχει φωτεινότητα 1100 Lumens και αντίθεση 3000:1.
Η αντίθεση δηλώνει τη διαφορά ανάμεσα στο πιο σκοτεινό και στο πιο φωτεινό μέρος μιας εικόνας και αποτελεί δείκτη ποιότητα της εικόνας. Η εικόνα που προβάλλει ένας projector με χαμηλό λόγο αντίθεσης φαίνεται ξεθωριασμένη και επίπεδη. Αντίθετα, με έναν υψηλό λόγο αντίθεσης φαίνεται πιο ρεαλιστική και με μεγαλύτερο «βάθος».
Η φωτεινότητα δηλώνει το πόσο φως μπορεί να αποδώσει ο projector σε συγκεκριμένο μέγεθος επιφάνειας. Ο γενικός κανόνας προτείνει οι πιο "φωτεινοί" projectors να προτιμούνται σε χώρους με αρκετό φως ή αρκετές πηγές φωτός, ενώ οι "σκοτεινοί" να προτιμούνται σε σκοτεινούς χώρους.

Είναι εξοπλισμένος με Wi-Fi άρα μπορείτε να συνδεθείτε ασύρματα στο τοπικό σας δίκτυο και να παρακoλουθήσετε διαδικτυακά κάποιο πρόγραμμα ή να κατεβάσετε ενημερώσεις λογισμικού. Η ασύρματη σύνδεση Bluetooth σας επιτρέπει να συνδέσετε συσκευές που έχουν την ίδια τεχνολογία όπως για παράδειγμα το κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε με την παρέα σας, ένα βίντεο από το κινητό σας ή την ταινία που αποθηκεύσατε στο laptop σας, κάνοντας χρήση της λειτουργίας Miracast/Screen Mirroring. Η λειτουργία αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να "αντιγράψετε" ασύρματα την οθόνη του κινητού ή του laptop σας σε μία μεγαλύτερη οθόνη.

  • Χρήση: Home Cinema
  • Επίπεδο Θορύβου: 35dB
  • Συνδεσιμότητα: Bluetooth, HDMI, USB
  • Ενσωματωμένα Ηχεία
  • Βάρος: 2.6kg
 

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Tεχνολογία Προβολής
LCD
Τύπος Λάμπας
LED
Φωτεινότητα
1100 Lumens
Αναπαραγωγή 3D
Όχι
Μέγεθος Εικόνας
40 - 120 "
Φυσική Ανάλυση (Native Resolution)
1920 x 1080
Μέγιστη Ανάλυση
-
Αντίθεση
3000 :1
Ισχύς Λάμπας
-
Διάρκεια Ζωής Λάμπας (Μέγιστη)
-

Χαρακτηριστικά Προβολής

Throw Ratio
1,5 :1
Απόσταση Προβολής
1.3 - 4 m

Γενικά Χαρακτηριστικά

Wi-Fi (Built-In)
Ναι
Ενσωματωμένα Ηχεία
Ναι
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, HDMI, USB
Επιπλέον Λειτουργίες
Miracast / Screen Mirroring
Χρήση
Home Cinema
Επίπεδο Θορύβου
35 dB
Βάρος
2,6 kg
Χρώμα
Λευκό
kostatsa91

kostatsa91 (4)

Μέλος από: 28/08/2018

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 4
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Άλλες αγγελίες από kostatsa91

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...