Προς το περιεχόμενο

Πώληση 08/03/2024 01:34 μμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Logitech G PRO X with MIT Blue VO!CE Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 2x3.5mm / USB

80 €

  • εμφανίσεις: 64
  • 0 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

Eyecare

Eyecare (18)

Μέλος από: 20/12/2003

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 18
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 6

Σε άριστη κατάσταση. Έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα και δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο σημάδι χρήσης.

Για Θεσσαλονίκη χέρι-χέρι ή μέσω Insomnia.

Αποστολή με box σε όλη την Ελλάδα κατόπιν πληρωμής.

https://www.skroutz.gr/s/19679326/Logitech-G-PRO-X-with-MIT-Blue-VO-CE-Over-Ear-Gaming-Headset-me-syndesi-2x3-5mm-USB.html

Περιγραφή

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με επαγγελματίες παίκτες ειδικά για επαγγελματίες. Ο ήχος επόμενης γενιά 7.1 surround και οι οδηγοί PRO-G 50 mm διασφαλίζουν ανώτερης ποιότητας ήχο στα παιχνίδια. Το μικρόφωνο ακούγεται εκπληκτικά, με εξωτερική κάρτα ήχου USB και φίλτρα μετάδοσης Blue VO!CE.

Οι χρήστες που τα έχουν αγοράσει τα ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχουν καλό ήχο και έχουν ποιοτικό μικρόφωνο.

Blue VO!CE

Η τεχνολογία μικροφώνου BLUE VO!CE προσφέρει μια σειρά από φίλτρα φωνής πραγματικού χρόνου τα οποία μειώνουν τον θόρυβο, προσθέτουν συμπίεση και de-essing (έλεγχος του σίγμα) και εξασφαλίζουν ότι η φωνή σας ακούγεται πιο πλούσια, πιο καθαρή και πιο επαγγελματική. Απολαύστε φωνητική επικοινωνία εντός του παιχνιδιού με σταθερή ποιότητα επιπέδου στούντιο χάρη στην τεχνολογία BLUE VO!CE η οποία παρέχεται μέσω του λογισμικού για παιχνίδια G HUB.

Αφρός Μνήμης για Άνεση

Ο αφρός μνήμης με επένδυση από δερματίνη ή ύφασμα βελουτέ που «αναπνέει» προσφέρει άνεση που διαρκεί. Έτσι, θα παίζετε περισσότερες ώρες χωρίς να κουράζεστε και θα μπορείτε να εστιάζετε στη νίκη.

Ανθεκτικό Ατσάλι και Αλουμίνιο

Χάρη στο γερό και ελαφρύ πλαίσιο από αλουμίνιο και ατσάλι, το PRO X έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει αντοχή, άνεση και υψηλή αισθητική.

Ήχος Surround Επόμενης Γενιάς

Το DTS HEADPHONE:X 2.0 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση για την απόδοση ήχου object-based από την DTS. Η έκδοση 2.0 ανεβάζει τον ήχο surround 7.1 σε νέα επίπεδα χάρη στη βελτιωμένη απόδοση μπάσων, την ευκρίνεια ήχου και τους ήχους βάσει εγγύτητας. Και το πιο σημαντικό όλων, το νέο επίπεδο επίγνωσης απόστασης σάς επιτρέπει να ξεχωρίζετε τους ήχους που βρίσκονται κοντά σας από αυτούς που βρίσκονται πιο μακριά, ώστε να γνωρίζετε με μεγαλύτερη ακρίβεια που βρίσκονται οι εχθροί.

Οδηγοί Pro-G 50mm

Οι οδηγοί Pro-G διαθέτουν κατασκευή υβριδικού πλέγματος για να προσφέρουν πεντακάθαρη και υψηλής ακρίβειας απόδοση ήχου. Ακούστε με απίστευτη καθαρότητα τα βήματα των αντιπάλων και τους ήχους του περιβάλλοντος και αποκτήστε το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεστε για να κερδίσετε. Χάρη στους οδηγούς 50 mm, η τεχνολογία PRO-G επόμενης γενιάς προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια σε μεγαλύτερο εύρος συχνοτήτων καθώς και απόκριση μπάσων υψηλότερης πιστότητας.

Equalizer

Διατίθενται τώρα προφίλ ισοσταθμιστή ήχου ρυθμισμένα από αθλητές esports μέσω του λογισμικού για παιχνίδια G HUB. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως έχουν ή να τα ρυθμίσετε με βάση τις προτιμήσεις σας. Αποθηκεύστε τα στην εξωτερική κάρτα ήχου USB και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε σε άλλα PC.

Προηγμένη κάρτα ήχου

Η εξωτερική κάρτα ήχου USB (DAC) παρέχει πεντακάθαρη ψηφιακή επεξεργασία σήματος για ήχο και επικοινωνία επιπέδου τουρνουά. Προγραμματίστε την με το λογισμικό για παιχνίδια Logitech G HUB και πάρτε μαζί σας τις ρυθμίσεις ήχου στο τουρνουά.

Αξεσουάρ για Ευελιξία

Διαθέτει καλώδιο PC με ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου ήχου και καλώδιο για κινητές συσκευές με ενσωματωμένο μικρόφωνο, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το PRO X χωρίς το βραχίονα μικροφώνου. Η παρεχόμενη θήκη μεταφοράς προστατεύει το σετ μικροφώνου-ακουστικών και τα αξεσουάρ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ακούστε το πρώτοι. Ακούστε τα όλα.

Αξιοποιήστε τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για να απολαμβάνετε πραγματικά συναρπαστικές εμπειρίες ήχου, ειδικά προσαρμοσμένες για τα αυτιά σας. Με το Immerse, ακούτε πού βρίσκεται ο εχθρός και τους ήχους γεμίσματος του όπλου με ακρίβεια. Έχετε το πλεονέκτημα να ακούτε τους εχθρούς σας προτού σας ακούσουν αυτοί. Η λειτουργία Close Combat σας μεταφέρει μέσα στη δράση καθώς ακούτε τις σφαίρες να περνούν δίπλα σας. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη του Immerse με το σετ μικροφώνου-ακουστικών Logitech G και μετατρέψτε τα αυτιά σας σε φονικά όπλα.

Περιεχόμενα Συσκευασίας

  • Σετ μικροφώνου-ακουστικών για παιχνίδια PRO X
  • Προστατευτικά για τα αυτιά με αφρό μνήμης και επένδυση από δερματίνη
  • Προστατευτικά για τα αυτιά με αφρό μνήμης και υφασμάτινη επένδυση
  • Εξωτερική κάρτα ήχου USB
  • Αποσπώμενο μικρόφωνο
  • Καλώδιο 2m με ενσωματωμένα στοιχεία ελέγχου έντασης ήχου και σίγασης
  • Καλώδιο για κινητές συσκευές με κουμπί
  • Διαχωριστής τύπου Y για χωριστές θύρες μικροφώνου και ακουστικών
  • Θήκη μεταφοράς
  • Εγχειρίδια χρήστη

Χαρακτηριστικά

Τύπος Over Ear
Δυνατότητες & Λειτουργίες Surround
Μήκος Καλωδίου 2 m
Συνδεσιμότητα 2x3.5 mm, USB
Αντίσταση Ακουστικών 35 ohm
Χρώμα Μαύρο
Eyecare

Eyecare (18)

Μέλος από: 20/12/2003

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 18
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 6

Άλλες αγγελίες από Eyecare

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...