Προς το περιεχόμενο

Πώληση 23/03/2024 01:38 μμ

ΝΕΟ

Govee Galaxy Light Projector Pro (ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ)

150 €

  • εμφανίσεις: 110
  • 2 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

StAkIS

StAkIS (3)

Μέλος από: 25/09/2002

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 3
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

-> Καινούργιος στο κουτί του. <-

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Ζήστε την απόλυτη διαστημική εμπειρία στο δωμάτιο σας με τον Govee Galaxy Light Projector Pro!

Ζήστε το ατελείωτο κοσμικό θαύμα με τον προβολέα φωτός Govee Galaxy. Με 8 δίσκους, 38 σκηνές, ηχείο Bluetooth και 37 λευκούς θορύβους, μετατρέπει τους χώρους σε ένα μαγευτικό σύμπαν για υπνοδωμάτια, οροφές και εορταστική διακόσμηση.

Διαφορετικές Κοσμικές Προβολές: Ο Προβολέας Γαλαξίας Govee παρέχει 8 δίσκους γαλαξιών για να οπτικοποιήσετε διαφορετικά σύμπαντα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από 38 λειτουργίες σκηνής ή να σχεδιάσετε ελεύθερα χρώματα RGB για να ταιριάζουν με την καθημερινή σας ρουτίνα ή τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις.

Δυναμική εμπειρία γαλαξία: Μέσω της κίνησης των μπλε λέιζερ μέσω διάχυσης ή συγκέντρωσης, ο προβολέας αστεριών σας προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία έναστρου ουρανού. Προσαρμόστε τη φωτεινότητα και την ταχύτητα κίνησης του φωτός του γαλαξία μέσω της εφαρμογής Govee Home.

Περιστρεφόμενες Κοσμικές Εικόνες: Χρησιμοποιώντας βελτιωμένη κυλιόμενη προβολή, ο προβολέας γαλαξίας αποδίδει μια διαφορετική εικόνα κάθε δευτερόλεπτο, επιτρέποντας μια πραγματική εμπειρία πλανητάριου στο σπίτι. Περιστρέψτε τον δακτύλιο της βίδας για να ρυθμίσετε την εστιακή απόσταση για πιο καθαρές εικόνες.

Καταπραϋντικό λευκό θόρυβο: Ο προβολέας οροφής διαθέτει ενσωματωμένο ηχείο, που σας επιτρέπει να επιλέξετε από 37 τύπους λευκού θορύβου για να ταιριάζει με διαφορετικά εφέ προβολής. Πατήστε το επάνω κουμπί για να αλλάξετε τη μουσική και να ρυθμίσετε την ένταση.

Έξυπνος έλεγχος: Απολαύστε τον προβολέα φωτός γαλαξία με εύκολο φωνητικό έλεγχο μετά τη σύζευξη με την Alexa και το Google Assistant. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις βολικές λειτουργίες Timer, Wake Up και Sleeping στην εφαρμογή Govee Home μέσω Wi-Fi και Bluetooth.

Βίντεο παρουσίασης:
https://www.youtube.com/watch?v=Qn4y8DsWEe8


Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
https://eu.govee.com/products/govee-galaxy-light-projector-pro?currency=EUR&variant=42712169185464&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Google%20Shopping&stkn=becfd30f527e&utm_campaign=pmax_ge_all&utm_source=google&utm_medium=cpc&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw-_mvBhDwARIsAA-Q0Q7XBU_ceAPMk3IXiVvw54M-ZtxpIDLXKhRMX30nT5IwDLzJum3mwncaAg1pEALw_wcB

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ: χέρι με χέρι

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Αθήνα

StAkIS

StAkIS (3)

Μέλος από: 25/09/2002

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 3
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...