Προς το περιεχόμενο

Πώληση 04/29/24 05:03 PM

ΝΕΟ

Nitecore EMR30 - Αδιάβροχος Επαναφορτιζόμενος Απωθητής Εντόμων / Συσκευή Υπερήχων για Κουνούπια

90.00 EUR

  • εμφανίσεις: 171
  • 3 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

Chariss13

Chariss13 (8)

Μέλος από: 01/07/16

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 8
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 1

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  , ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΔΕΚΤΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟΣ.ΤΙΜΗ 30% ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΣΚΡΟΥΤΖ.(6 ΜΗΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΗ)

Nitecore EMR30 - Αδιάβροχος Επαναφορτιζόμενος Απωθητής Εντόμων / Συσκευή Υπερήχων για Κουνούπια / PowerBank 10.400mAh με 1 x Type-C - 18W

Ο EMR30 της Nitecore είναι ένας ηλεκτρονικός πολυ-χρηστικός απωθητής με εξαιρετικά πλεονεκτήματα! Προσφέρει ακτίνα προστασίας στα έξι μέτρα, ενώ διαθέτει μέγιστη διάρκεια λειτουργίας που φθάνει 12 ώρες, λειτουργία υπερήχων που εκπέμπεται περιμετρικά 360° και χωρητικότητα 10.400mAh. Επιπλέον, η Type-C είναι ταυτόχρονα είσοδος και έξοδος με ισχύ 18W και το επάνω καπάκι αποθήκευσης είναι μαγνητικό!

nitecore-emr30-adiavroxos-epanafortizome

 

Ο όμορφος ασημένιος σχεδιασμός του, είναι ένας τέλειος συνδυασμός τεχνολογίας και τέχνης, ο οποίος ελκύει την προσοχή οπουδήποτε και να τοποθετηθεί. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικίλες δραστηριότητες, όπως στο πάρτι της πίσω αυλής, στο κάμπινγκ, στο ψάρεμα και για την απώθηση των κουνουπιών μέσα στο σπίτι. 

Διαθέτει μεγάλη ακτίνα προστασίας που φθάνει και τα 6 μέτρα, χάρη στο ενσωματωμένο ενεργό σύστημα διάχυσης, το οποίο μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει την ακτίνα προστασίας από τα κουνούπια. Προσφέρει εξαιρετική λειτουργία απώθησης των κουνουπιών, καθώς η ενεργοποίηση της θέρμανσης της ειδικής ταμπλέτας απώθησης των κουνουπιών επιτρέπει στο EMR30 να απωθήσει τα κουνούπια σε 10 λεπτά.

nitecore-emr30-adiavroxos-epanafortizome

 

Επιπλέον, στη συσκευασία περιλαμβάνεται επαγγελματική ταμπλέτα για την απώθηση των κουνουπιών, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τις δύο πλευρές της και να προσφέρει προστασία για 60 ώρες. Η μέγιστη διάρκεια λειτουργίας του απωθητή φθάνει και τις 12 ώρες. 

Επίσης, μπορούν να τοποθετηθούν δύο ταμπλέτες απώθησης κουνουπιών ταυτόχρονα και η περιοχή θέρμανσης θα μεταβεί από την Α στην Β διαδοχικά όταν η συσκευή λειτουργεί στο πρόγραμμα εσωτερικής χρήσης. Διαθέτει δύο προγράμματα λειτουργίας απώθησης κουνουπιών. Το πρώτο πρόγραμμα λειτουργίας είναι για εξωτερικό χώρο, με διάμετρο προστασίας 6 μέτρα, όπου λειτουργούν ταυτόχρονα δύο ταμπλέτες απώθησης κουνουπιών και η διάρκεια προστασίας είναι 5 ώρες.

 

Το δεύτερο πρόγραμμα είναι το πρόγραμμα λειτουργίας σε εσωτερικό χώρο, με διάμετρο προστασίας 3,30 μέτρα, όπου λειτουργούν δύο ταμπλέτες απώθησης κουνουπιών διαδοχικά και η διάρκεια προστασίας είναι 12 ώρες. Στη λειτουργία υπερήχων για περιμετρική κάλυψη 360°, τέσσερα ηχεία υπερήχων παράγουν υπερήχους σε συχνότητα 45KHz, όπου παρέχουν αποτέλεσμα απώθησης περιμετρικά.

Η λειτουργία απώθησης κουνουπιών και η λειτουργία υπερήχων μπορούν να ενεργοποιηθούν ταυτόχρονα για την αποτελεσματική απώθηση εντόμων, ποντικών, φιδιών, κατσαρίδων, κουναβιών κ.α. Αυτό το αποθητικό είναι ασφαλές και αξιόπιστο, καθώς το ανθρώπινο αυτί ακούει από 20Hz έως 20000Hz, τα παράσιτα ακούν από 200Hz έως και πολύ περισσότερο από 40000Hz και οι υπέρηχοι που παράγονται από το EMR30 ξεκινούν από τα 40000Hz.

Με τις λειτουργίες φόρτισης QC3.0 / PD3.0 χρειάζεται μόνο 2 ώρες και 30 λεπτά για μία πλήρη φόρτιση ενώ παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως PowerΒank για την φόρτιση smarthone, με ισχύ 18W. Διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία Li-ion μεγάλης χωρητικότητας 10.400mAh και ο χρόνος λειτουργίας του μπορεί να φθάσει και τις 12 ώρες σε εξωτερικό χώρο, ενώ όταν βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο μπορεί να λειτουργήσει από μία σταθερή πηγή ενέργειας. 

nitecore-emr30-adiavroxos-epanafortizome

Το προστατευτικό κάλυμμα στο επάνω μέρος της συσκευή είναι μαγνητικό και μπορεί να αφαιρεθεί ή να τοποθετηθεί ξανά με μεγάλη ευκολία. Όταν αφαιρεθεί τοποθετείται στο κάτω μέρος της συσκευής ώστε να μην χαθεί. Οι ενδεικτικές λυχνίες λειτουργίας που διαθέτει είναι οι εξής: Το κομβίο των υπερήχων ανάβει μπλε χρώμα όταν είναι ενεργοποιημένο, ενώ το κομβίο της απώθησης κουνουπιών ανάβει πράσινο χρώμα όταν η λειτουργία εσωτερικού χώρου είναι ενεργοποιημένη και μπλε χρώμα όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία εξωτερικού χώρου.

Επίσης, οι ενδεικτικές λυχνίες ισχύος καταδεικνύουν την ενέργεια που έχει απομείνει. Μία μπλε ενδεικτική λυχνία σταθερά αναμμένη, σημαίνει ότι η ενέργεια είναι περίπου στο 25%. Δύο μπλε ενδεικτικές λυχνίες σταθερά αναμμένες, σημαίνουν ότι η ενέργεια είναι περίπου στο 50%. Τρεις μπλε ενδεικτικές λυχνίες σταθερά αναμμένες, σημαίνουν ότι η ενέργεια είναι περίπου στο 75%. Τέσσερις μπλε ενδεικτικές λυχνίες σταθερά αναμμένες σημαίνουν ότι η ενέργεια είναι περίπου στο 100%.

nitecore-emr30-adiavroxos-epanafortizome

Τέλος, αυτό το μοναδικό εντομοποθητικό είναι βαθμολογημένο με IPX5 για την αδιαβροχότητα του και το επάνω αφαιρούμενο κάλυμμα του έχει και θέση αποθήκευσης του καλωδίου φόρτισης. Το καλώδιο φόρτισης Type-C σε Type-C είναι έξυπνα σχεδιασμένο ώστε να αποτρέπεται το μπέρδεμα του.

Η συσκευασία περιλαμβάνει: 1 x Εντομοαπωθητή, 1 x Καλώδιο φόρτισης Type-C, 10 x Ταμπλέτες απώθησης κουνουπιών.

Χαρακτηριστικά:

  • Αδιάβροχος Επαναφορτιζόμενος Απωθητής Εντόμων από την Nitecore
  • Κατάλληλο στο πάρτι της πίσω αυλής, στο κάμπινγκ, στο ψάρεμα και για την απώθηση των κουνουπιών μέσα στο σπίτι
  • Η μέγιστη διάρκεια λειτουργίας του απωθητή φθάνει και τις 12 ώρες
  • Διαθέτει δύο προγράμματα λειτουργίας απώθησης κουνουπιών
  • Διαστάσεις: 121 x 93 mm (Τα αξεσουάρ δεν περιλαμβάνονται)
  • Στη λειτουργία υπερήχων υπάρχει περιμετρική κάλυψη 360°
  • Η Type-C είναι ταυτόχρονα είσοδος και έξοδος με ισχύ 18W 
  • Έξοδος: 5V – 2,4A  / 9V – 2A  / 12V – 1,5A (18W Max)
  • Βάρος: 576g (Τα αξεσουάρ δεν περιλαμβάνονται)
  • Το επάνω καπάκι αποθήκευσης είναι μαγνητικό
  • Είσοδος: 5V – 2,4A  / 9V – 2A  (18W Max)
  • Χωρητικότητα: 10.400mAh 36,44Wh Max
  • Με ενδεικτικές λυχνίες λειτουργίας 
  • Βαθμολογία αδιαβροχότητας: IPX5
  • Συχνότητα υπερήχων: 40kHz
  • Θερμοκρασία καύσης: 125 °C
  •  
Chariss13

Chariss13 (8)

Μέλος από: 01/07/16

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 8
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 1

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...