Προς το περιεχόμενο

Πώληση 23/04/2024 10:28 μμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Samsung Galaxy Tab S8 2022 11" (128 GB)

370 €

  • εμφανίσεις: 322
  • 2 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

Akis_fasoulis

Akis_fasoulis (3)

Μέλος από: 23/07/2018

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 3
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

 

Το Samsung Galaxy Tab S8 απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που χρειάζονται ένα πολυλειτουργικό tablet για διασκέδαση, εργασία και παρακολούθηση πολυμέσων.

Ακόμα, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν ισχυρές επιδόσεις, αφού διαθέτει εξελιγμένο επεξεργαστή και μεγάλη μνήμη RAM. Όπως και σε χρήστες που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας εικόνες και ήχο, καθώς διαθέτει μια μεγάλης ανάλυσης 11 ιντσών TFT οθόνη και σύστημα τεσσάρων ηχείων AKG.

Τέλος, διαθέτει μεγάλη μπαταρία για μεγάλη αυτονομία της συσκευής.

 

Κινηματογραφική εμπειρία θέασης

Απόλαυσε τις αγαπημένες σου ταινίες και παιχνίδια σε μια μεγάλη, ζωντανή και εκτεταμένη 16:10 οθόνη. Με λεπτό πλαίσιο 8,95mm με αναλογία οθόνης με σώμα 83%, ρεαλιστικά χρώματα και ανάλυση WQXGA (2.560 × 1.600) για να βλέπεις ακόμα περισσότερα, προσφέρει ομαλή μετάβαση σκηνών και ομαλή κύλιση με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

Επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 1

Προσφέροντας έως και 24% υψηλότερες επιδόσεις σε επίπεδο CPU και έως 52% υψηλότερες επιδόσεις σε επίπεδο GPU (σε σχέση με τον Snapdragon 865+, o Snapdragon 8 Gen 1 εγκαινιάζει μία νέα εποχή επεξεργαστικής ισχύος, βελτιώνοντας την απόδοσή και την κατανάλωση ισχύος. Τα παιχνίδια επιπέδου τρέχουν γρήγορα και ομαλά, ενώ διευκολύνει και το multitasking.

Ο Snapdragon 8 Gen 1 διαθέτει:

  • 1 πυρήνα Cortex-X2 στα 3.00 GHz
  • 3 πυρήνες Cortex-A710 στα 2.50 GHz
  • 4 πυρήνες Corten-A510 στα 1.80 GHz
  • Γραφικά Adreno 730
  • Μπαταρία που διαρκεί

    Αδιάκοπη εκτέλεση πολλαπλών εργασιών, παρακολούθηση με τις ώρες, αναπαραγωγή βίντεο με ισχυρή μπαταρία. Θα περάσουν ώρες μέχρι να χρειαστεί να φορτίσεις τη μεγάλη μπαταρία του Tab S8, αρκετές για binge-watching αγαπημένων σειρών, μεγάλης διάρκειας βιντεοκλήσεις και συνεντεύξεις, mobile gaming, σχεδίαση με το ανανεωμένο S Pen και φυσικά, δημιουργία και επεξεργασία εργασιών, κειμένων. Με την υποστήριξη υπερταχείας φόρτισης 45W, μπορείς να έχεις πλήρη φόρτιση σε μόλις 80 λεπτά.

     

    4 ηχεία με Dolby Atmos

    Όπως στον κινηματογράφο, έχεις μια μεγάλη, φωτεινή και υψηλής ευκρίνειας οθόνη αλλά και τέσσερα ηχεία από την AKG με Dolby Atmos, για να απολαμβάνεις ρεαλιστική κινηματογραφική ποιότητα ήχου και βαθύ, πλούσιο ήχο μπάσων. Η σειρά Tab S8 προσφέρει πιο ρεαλιστικό και ζωντανό gaming και άλλες οπτικοακουστικές εμπειρίες.

     

    Ευέλικτο S Pen

    Το επανασχεδιασμένο S Pen για τη σειρά Tab S8 προσφέρει μία βελτιστοποιημένη εμπειρία γραφής, όπως το στύλο σε χαρτί.

    Αυτό μεταφράζεται σε βελτιωμένη εμπειρία σημειώσεων και σχεδίασης, καθώς και σε απόλυτο έλεγχο για να τραβήξεις selfie, να ελέγξεις παρουσιάσεις, να παίξεις μουσική/ταινίες, να δημιουργήσεις σημειώσεις και να στείλεις ζωντανά μηνύματα με τα Air Actions.

    Με σύνδεση Bluetooth, βελτιωμένο χρόνο απόκρισης (6,2mm) και 4,096 επίπεδα ευαισθησίας και δυνατότητα φόρτισης στην θέση του κάτω από την κάμερα.

     

    Αύξησε τη δημιουργικότητά σου

    Ήρθε η ώρα να σχεδιάσεις και να μοντάρεις σαν επαγγελματίας. Συνδύασε το S Pen με το Clip Studio Paint (προφορτωμένο με δωρεάν δοκιμή 6 μηνών) για να δώσεις ζωή στις σκέψεις σου και το LumaFusion για να επεξεργαστείς τα βίντεο σου.

    Με πάνω από 50.000 έτοιμα προς χρήση στυλό και βούρτσες, διαθέσιμα βίντεο εκμάθησης για αρχάριους και πιο ακριβής επεξεργασία με το S Pen Air Action, άσε τη φαντασία σου να οργιάσει.

     

    Βελτιωμένες βιντεοκλήσεις

    Η σειρά Galaxy Tab S8 φέρνει τους πάντες πιο κοντά: η υπερευρυγώνια εμπρόσθια κάμερα στο κέντρο βελτιώνει σημαντικά τις βιντεοκλήσεις με ευρύτερες γωνίες, ενώ το σύστημα 3 μικροφώνων μειώνει τον ανεπιθύμητο θόρυβο περιβάλλοντος κατά 50%.

    Παράλληλα, η κάμερα ζουμάρει για να εστιάσει στον ομιλητή και ξεζουμάρει όταν εισέρχονται νέα μέλη στο πλαίσιο. Λάβε μέρος σε βιντεοκλήσεις ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε με ηρεμία. Μπορείς να εφαρμόσεις διαφορετικά εφέ φόντου για να προστατεύσεις το απόρρητό σου.

     

    Γίνετε το κέντρο της προσοχής, όπου κι αν βρίσκεστε

    Η διπλή εμπρόσθια κάμερα (Υπερευρυγώνια+Ευρυγώνια) διαθέτει ένα εντυπωσιακό οπτικό πεδίο που παρέχει εγγραφή βίντεο 4K.

    Το Auto Framing προσφέρει στον ομιλητή το φως που αξίζει. Έτσι, μπορείτε να καταγράψετε ένα μάθημα χορού και η κάμερα θα κάνει αυτόματα ζουμ για να κρατήσει το επίκεντρο σε εσάς και τις κινήσεις σας ενώ δίνετε οδηγίες.

    Συνεχίζει στις βιντεοκλήσεις. Όταν νέοι φίλοι συμμετέχουν στην κλήση, η Διπλή εμπρόσθια κάμερα (Υπερευρυγώνια+Ευρυγώνια) ξέρει ακόμη και να βγάζει αυτόματα το ζουμ για να τους συμπεριλάβει, δίνοντας την αίσθηση ότι τους μιλάτε αυτοπροσώπως.

    Μαζέψτε την παρέα με το Google Duo

    Καλέστε τον κολλητό σας ή έως 31 από τους πιο κοντινούς σας φίλους με την εφαρμογή βιντεοκλήσεων υψηλής ποιότητας. Η τεχνολογία μείωσης θορύβου τριών μικροφώνων διασφαλίζει ότι εστιάζετε μόνο στην κλήση. Μπορείτε να συνεργαστείτε δημιουργικά με το Jamboard, τον διαδραστικό πίνακα της Google.

    Μοιραστείτε την οθόνη σας και απολαύστε την μαζί με το Google Duo. Παρακολουθήστε βίντεο και μιλήστε για αυτά σε πραγματικό χρόνο μαζί.

    Διαιρέστε την οθόνη σας

    Η μεγάλη οθόνη σας δίνει άφθονο χώρο για πολλαπλές εργασίες με μια δυναμική εναλλαγή πολλαπλών παραθύρων που τοποθετεί όλα όσα χρειάζεστε σε μία οθόνη. Μπορείτε να ψάχνετε για κάτι στο ίντερνετ, ενώ παράλληλα δουλεύετε ή συνομιλείτε μέσω βίντεο στο Google Meet, όλα ταυτόχρονα.

    Απόδοση για παιχνίδια

    Αφήστε την καρέκλα gaming στο σπίτι και ανεβείτε στους βαθμολογικούς πίνακες από οπουδήποτε. Η σειρά Galaxy Tab S8 προσφέρει απόδοση ποιότητας κονσόλας σε μια μεγάλη οθόνη με απαλό ρυθμό ανανέωσης 120 Hz.

    Προσθήκη πληκτρολογίου με μια κίνηση

    Όταν έρθει η ώρα να πάτε στη δουλειά, το Book Cover Keyboard 2-σε-1 παρέχει μια άνετη εμπειρία που κάνει τη μετάβαση στη λειτουργία εργασίας παιχνιδάκι.

    Μόλις τελειώσετε, χαλαρώστε χρησιμοποιώντας τη βάση στήριξης για να παρακολουθήσετε ταινίες σε διάφορες γωνίες θέασης.

    Περιεχόμενα συσκευασίας

    • Galaxy Tab S8
    • Καλώδιο δεδομένων USB Type-C 3A
    • S pen
    • Οδηγός Γρήγορης Εκκίνησης
    • Ανταπτορας πριζακι για την φορτιση (δεν περιλαμβανεται απο την αντιπροσωπια)
    • Ακουστικα δεν υπαρχουν (Πωλουνται εξτρα ασυρματα ακουστικα για συνδεση με το ταμπλετ)
    • Περιλαμβανεται και Θηκη προστασιας Spigen

Quick Specs

  • Οθόνη: 11"
  • Τύπος επεξεργαστή: Qualcomm Snapdragon
  • Αποθ. Χώρος: 128 GB
  • Μνημη Ram : 8 GB
Akis_fasoulis

Akis_fasoulis (3)

Μέλος από: 23/07/2018

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 3
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Άλλες αγγελίες από Akis_fasoulis

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...