Προς το περιεχόμενο

Πώληση 04/18/24 02:00 PM

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Call of Duty, GTA, Harry Potter, Ratatouille, The Sims 2 Pets, FIFA, Star Wars, Ο Ρατατούης

5.00 EUR

  • εμφανίσεις: 113
  • 0 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

CyberTechnology

CyberTechnology (14)

Μέλος από: 12/03/20

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 14
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 8

Πωλούνται τα ακόλουθα για άμεση αγορά: Grand Theft Auto Liberty City Stories (PS2), Grand Theft Auto San Andreas, πλατινένια έκδοση (PS2), Prince of Persia: The Two Thrones (PS2), 50 Cent: Blood on the Sand (PS3), Grand Theft Auto 4: Episodes From Liberty City (PS3) που αποτελείται από τα εξής δύο παιχνίδια: Το Grand Theft Auto Lost & Damned (PS3) και Grand Theft Auto The Ballad of Gay Tony (PS3), Grand Theft Auto IV (PS3), Iron Man 2 (PS3), Reflex: MX vs ATV (PS3), Ο ΡΑΤΑΤΟΥΗΣ της Disney και της Pixal (Στα Ελληνικά! 🇬🇷) (PSP), Call of Duty: Roads to Victory™ (PSP), EA Sports FIFA 2007 (PSP), Grand Theft Auto: Liberty City Stories (PSP), Grand Theft Auto: Vice City Stories (PSP), Harry Potter and the Goblet of Fire (PSP), Star Wars Battlefront: Renegade Squadron (PSP), Tekken Dark Resurrection (PSP), The Sims 2 Pets (PSP), Worms Open Warfare 2 (PSP), Yu-Gi-Oh! GX Tag Force (PSP), Yu-Gi-Oh! Η Ταινία (2004) (DVD 📀), Bionicle 3: Το Δίκτυο των Σκιών (2005) (Μεταγλωτισμένο   🇬🇷 DVD 📀). 

 

Sony PlayStation Portable (PSP):

Το Σάββατο 25η Νοεμβρίου 2023... δοκιμάστηκαν εκτενώς και τα 6 παιχνίδια σε ένα δικό μου PSP. Όλα έπαιζαν εντάξει, δεν είχα oύτε ένα πρόβλημα. Το PSP μου έχει ένα πρόβλημα στο L πλήκτρο, αν το επιδιορθώσω θα το βάλω και αυτό για πώληση.

 Ο ΡΑΤΑΤΟΥΗΣ της Disney και της Pixal (Στα Ελληνικά! 🇬🇷) (YouTube Video)

 Call of Duty: Roads to Victory (YouTube Video)

 EA Sports FIFA 2007 (YouTube Video)

 Harry Potter and the Goblet of Fire (YouTube Video)

 Star Wars Battlefront: Renegade Squadron (YouTube Video) (// σημείωση: χωρίς το κουτί του, επειδή αγοράστηκε ως συλλεκτική έκδοση μαζί με ένα άσπρο Sony PSP 2000 και το κουτί δεν το έχω πια, όμως παρ' όλα αυτά, βρίσκεται μέσα σε μία προστατευτική σε θήκη, τύπου UMD).

 The Sims™ 2 Pets (YouTube Video) (// σημείωση: έχει σπάσει λίγο το κουτί του)

 

Sony PlayStation 2 (PS2):

 Grand Theft Auto Liberty City Stories - Παίζει 100% όπως δοκιμάστηκε την 9η Νοεμβρίου 2023 σε κονσόλα Sony PlayStation 2 (Slim). Ενημέρωση της 23ης Νοεμβρίου 2023: Βρήκα την αφίσα με τον χάρτη των τριών πόλεων του Liberty City, που την είχα χάσει, όποτε τώρα συμπεριλαμβάνεται και αυτή μαζί με το παιχνίδι! (YouTube Trailer), (YouTube Video 2)

 Grand Theft Auto San Andreas (πλατινένιο) - Δυστυχώς, δεν παίζει όπως δοκιμάστηκε την 9η Νοεμβρίου 2023. Το πουλάω μόνο ως "συλλεκτικός δίσκος & θήκη με όλα τα παρελκόμενα". Ενημέρωση της 23ης Νοεμβρίου 2023: Βρήκα την αφίσα με τον χάρτη των πόλεων όλου του San Andreas, που την είχα χάσει, όποτε τώρα συμπεριλαμβάνεται και αυτή μαζί με το παιχνίδι! Τιμή συζητήσιμη.

 Prince of Persia: The Two Thrones - Είναι ένα παιχνίδι της Ubisoft. Παίζει 100% όπως δοκιμάστηκε την 9η Νοεμβρίου 2023 σε κονσόλα Sony PlayStation 2 (Slim). (YouTube Video)

 

Sony PlayStation 3 (PS3):

 Grand Theft Auto 4: Episodes From Liberty City (1ο Expansion: Lost & Damned και 2ο Expansion: The Ballad of Gay Tony) - Παίζουν κανονικά από μόνα τους, χωρίς να έχεις το GTA IV. Παίζουν 100% όπως δοκιμάστηκε την 21η Οκτωβρίου 2023 σε κονσόλα Sony PlayStation 3 (Slim). (YouTube Video 1), (YouTube Video 2), (YouTube Video 3)

 Grand Theft Auto IV - Παίζει 100% όπως δοκιμάστηκε την 21η Οκτωβρίου 2023 σε κονσόλα Sony PlayStation 3 (Slim) έπειτα από μερικές προσπάθειες και έπειτα από τον καθαρισμό, του δίσκου Blu-Ray, με οινόπνευμα και με ύφασμα από μικροΐνες. Νέα ενημέρωση: Όπως δοκιμάστηκε ξανά για να βεβαιωθώ για την αξιοπιστία του, την 5η Νοεμβρίου 2023 σε κονσόλα Sony PlayStation 3 (Slim), δυστυχώς, δεν παίζει. Το παιχνίδι δεν ξεκινάει και δείχνει ένα μήνυμα σφάλματος που γράφει πως υπάρχει ένα πρόβλημα κατά την ανάγνωση του δίσκου. Όπως διαβάσατε παραπάνω, άλλες φορές ξεκινάει. Εγώ έχω μια θεωρία πως δεν φταίει ολόκληρο το παιχνίδι που δεν ξεκινάει, και ότι φταίει το anti-piracy που έχει περάσει η Rockstar Games στο παιχνίδι ή η Sony στο PlayStation 3: Αν έχει γραντζουνιστεί ο τομέας του δίσκου που περιέχει αυτό το λογισμικό, ακόμα και ενώ ο δίσκος είναι αυθεντικός, τότε λογικό είναι, να μην ξεκινάει το παιχνίδι. Τουλάχιστον έτσι εκτιμώ εγώ... Εσείς, αν θέλετε να το αποκτήσετε ως "συλλεκτικός δίσκος & θήκη" όπως είναι ως πακέτο, με τους χάρτες και τα λοιπά, επικοινωνήστε μαζί μου. Τιμή συζητήσιμη.

 MX vs. ATV Reflex της THQ Nordic - Παίζει 100% όπως δοκιμάστηκε την 21η Οκτωβρίου 2023 σε κονσόλα Sony PlayStation 3 (Slim). Υπάρχει και στο Steam για υπολογιστές μόνο 19,99€ εδώ Steam Link Store. (YouTube Video)

 

Ταινίες DVD (Η/Υ, Λάπτοπ, DVD Players, Τηλεοράσεις, PlayStation, Xbox):

 Yu-Gi-Oh! Η Ταινία (2004) DVD 📀 - Παίζει 100% όπως παρακολουθήθηκε πρόσφατα. Έχει υπότιτλους στα Ελληνικά! (Preview Video), (YouTube Trailer #1), (YouTube Trailer #2)

 Bionicle 3: Το Δίκτυο των Σκιών (2005) DVD 📀 - Μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά! 🇬🇷 Παίζει 100% όπως παρακολουθήθηκε πρόσφατα. (Ανεπίσημο YouTube Trailer)

 

Τιμή: 5,00€ για το κάθε CD/DVD/Blu-Ray/UMD. Καλύτερη τιμή σε πολλά τεμάχια και σε τεμάχια με σπασμένες θήκες ή με ελλειπή βιβλιαράκια και θήκες ή με αμφιλεγόμενη κατάσταση. Λ.χ. το GTA San Andreas που δεν παίζει, για τους συλλεκτικούς σας λόγους εγώ το δίνω, μόνο στα 4,00€.

Βήμα 1. Η πληρωμή: Είτε μέσω τράπεζας είτε μέσω της υπηρεσίας της αντικαταβολής των ΕΛΤΑ. Η αντικαταβολή πάντα χρεώνεται από τη μεριά των ΕΛΤΑ με 3€ επιπλέον, πάνω στο κόστος των εξόδων αποστολής παρακάτω ενώ η πληρωμή μέσω τράπεζας γίνεται χωρίς επιπλέον έξοδα.

Βήμα 2. Τα έξοδα αποστολής: 3,50€ για 1 παιχνίδι. Αν αγοράσετε παραπάνω τότε τα μεταφορικά θα αυξηθούν ελάχιστα. Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω της αντικαταβολής, τότε τα έξοδα αποστολής γίνονται 6,50€ για 1 παιχνίδι.

Βήμα 3. Η αποστολή: Δεν έχω γεωγραφική πρόσβαση σε θυρίδες BOX Now. Όμως, εγώ στέλνω Πανελλαδικά μέσω απλού φακέλου γράμματος ΕΛΤΑ με αριθμό ιχνηλάτησης δέματος ή γράμματος ή φακέλου, πολύ φθηνά. Οπότε όλα καλά.

Σας ευχαριστώ.

 

Από μια πρόχειρη έρευνα που έκανα, ορίστε, οι ακριβώς ίδιοι ή παρόμοιοι τίτλοι, για το Sony PlayStation Portable (PSP), από άλλους χρήστες του Insomnia, για να δοκιμάσετε να παίξετε, για να ανταγωνιστείτε σε Multiplayer Ad Hoc mode, όπου αυτό υποστηρίζεται, και για να εμπλουτίσετε την συλλογή σας:

Ο χρήστης @Dimls (👍 14) σας δίνει έναντι των 7€ το "Call of Duty: Roads to Victory". Αγοράστε το από εμένα και από εκείνον και παίξτε αντίπαλοι με τους φίλους σας!

Ο χρήστης @an.ma.87 (👍 0) δίνει με 15€ το "Call of Duty: Roads to Victory". Αγοράστε το από εμένα και από εκείνον και παίξτε αντίπαλοι με τους φίλους σας!

Ο χρήστης @Trevor  (👍 2) δίνει με 7€ το "EA Sports FIFA 07". Αγοράστε το από εκείνον και από εμένα και παίξτε αντίπαλοι-διπλό με τους φίλους σας!

Ο χρήστης @fire1 (👍 21) δίνει με 100€ τα εξής: Μία κονσόλα Sony PSP και πολλά παιχνίδια για το PSP όπως το "Harry Potter and the Goblet of Fire" και το "Ο ΡΑΤΑΤΟΥΗΣ της Disney και της Pixal". Αγοράστε τα από εμένα και από εκείνον και συγκρίνετε την πρόοδό σας ή παίξτε μαζί με τους φίλους σας.

Ο χρήστης @ReneGadeR  (👍 9) δίνει με 75,00€ τέσσερα παιχνίδια για το Sony PSP, συμπεριλαμβανομένου του "Star Wars Battlefront 2" (PAL γαλλικό, χωρίς manual). Αγοράστε το από εκείνον και από εμένα το "Star Wars Battlefront: Renegade Squadron" ώστε να έχετε την πλήρη συλλογή.

O χρήστης @r_tom88  (👍 34) δίνει με 12€ το "Star Wars: Lethal Alliance" για το Sony PSP. Αγοράστε το από εκείνον και από εμένα το "Star Wars Battlefront: Renegade Squadron" ώστε να έχετε την πλήρη συλλογή.

CyberTechnology

CyberTechnology (14)

Μέλος από: 12/03/20

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 14
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 8

Άλλες αγγελίες από CyberTechnology

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...