Προς το περιεχόμενο

Πώληση 26/04/2024 06:30 μμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

ΠΑΚΕΤΟ ''Tom Clancy's '' games - 3 παιχνιδια Xbox 360

35 €

  • εμφανίσεις: 42
  • 0 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

stelsfen

stelsfen (1)

Μέλος από: 11/11/2023

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 1
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Να κοιταζετε το ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ τακτικα για να βλεπετε τις αγγελιες μου ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ οι οποιες,κατα κυριο λογο,αφορουν το XBOX 360.

2(+1=3) μεταχειρισμενα παιχνιδια ''Tom Clancy's'' Xbox360 ΟΛΑ ΜΑΖΊ σε ένα πακέτο!!Αυτες ειναι οι κανονικες τους τιμες ''μεμονωμενα''.Τα παιρνετε ΟΛΑ σε ''προνομιακη'' τιμη στα 35 ευρω απο 40 ευρω!!

➡Πωλουνται ΜΟΝΟ ως πακετο!! / ΠΛΗΡΕΙΣ με τα βιβλιαρακια τους μεσα!! / Τα ''DOUBLE PACK'' πωλουνται παντα χωρις μανουαλ αλλα εχω ΔΙΚΟ ΜΟΥ μανουαλ για το RAINBOX SIX VEGAS 2 !!


➡Εντος ΑΘΗΝΑΣ πωλουνται μεσω ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ με συναντηση!!
➡Εκτος ΑΘΗΝΑΣ τα μεταφορικα για δεμα κοστιζουν 6 ΕΥΡΩ (μαζι με την συσκευασια του δεματος) μεσω ΕΛΤΑ.Τα ταχυδρομικα επιβαρυνουν τον ''αγοραστη''.

ΠΑΚΕΤΟ ''Tom Clancy's '' games - 3 παιχνιδια Xbox 360

1.Tom Clancy's GHOST RECKON - Advanced Warfire - Classics (10 ευρω)

Το 2013 ο Αμερικανικός στρατός θα θέσει σε εφαρμογή το Integrated Warfighter System(IWS- Ενσωματωμένο Μαχητικό Σύστημα) θέτοντας έτσι τη βάση για την δημιουργία και εξέλιξη ενός νέου τύπου στρατιώτη. Κατασκοπευτικοί δορυφόροι, εξελιγμένα οπλικά συστήματα, δορυφορικά συστήματα επικοινωνίας και η ενισχυμένη ικανότητα επιβίωσης του στρατιώτη, όλα ενσωματώνονται και συνδυάζονται στο σύστημα IWS και στην μονάδα των Ghosts.
Ένα πραξικόπημα στο κέντρο της πόλης του Μεξικού είναι η αφορμή για να αναπτυχθεί η ομάδα των Ghosts στο κέντρο της μάχης, με την αποστολή να ανακτήσει τον έλεγχο. Σιωπηλά και «αόρατα» όπως μόνο αυτοί ξέρουν, πρέπει να φέρουν σε πέρας αυτήν την αποστολή με τη βοήθεια του IWS.

2. DOUBLE PACK - Tom Clancy's GHOST RECON Advanced Warfighter 2 / RAINBOX SIX VEGAS 2 - Classics (30 ευρω)

Ο στρατιώτης του μέλλοντος επιστρέφει με το Tom Clancy's ''Ghost Recon Advanced Warfighter™ 2''.
Βρισκόμαστε στο 2014 και τα “φαντάσματα” έχουν επιστρέψει για να αντιμετωπίσουν την επικείμενη απειλή
στο τείχος των συνόρων Η.Π.Α.-Μεξικού, που μόλις ολοκληρώθηκε. Η ομάδα των Ghosts διαθέτει ένα ανεπτυγμένο Integrated Warfighter System (IWS – Ενσωματωμένο Μαχητικό Σύστημα), αλλά μόνο 72 ώρες για να αξιολογήσει την απειλή και να τη σταματήσει, πριν φτάσει σε αμερικανικό έδαφος.

Οι προσθήκες στο πολυαναμενόμενο sequel του ''Rainbow Six Vegas 2'' είναι αναμφισβήτητα χορταστικές. Υπάρχει ένα ολοκαίνουριο σύστημα χαρακτήρων που επιτρέπει την μεταφορά των διαφόρων πόντων εμπειρίας σας στα διάφορα modes του παιχνιδιού. Σε κάθε μία από τις κατηγορίες ACES υπάρχουν 20 επίπεδα που μπορείτε να ξεκλειδώσετε, με το κάθε επίπεδο να έχει διαφορετικά έπαθλα, όπως όπλα ή πολλαπλάσιους πόντους εμπειρίας.

Σημαντική προσθήκη στο gameplay του παιχνιδιού αποτελεί η δυνατότητα να τρέξετε, κάθε που θα βρείτε άκρως απαραίτητο καθώς θα μετακινήστε από τη μία κρυψώνα στην άλλη, ή θα προσπαθείτε να απομακρυνθείτε εγκαίρως από χειροβομβίδες που εκρήγνυνται. Αυτή τη φορά το επίπεδο δυσκολίας είναι αυξημένο και απαιτεί περισσότερη τακτική στο παιξιμο σας, οπότε σύντομα η χρήση αυτής της δυνατότητας γίνεται δεύτερη φύση.

Το multiplayer είναι, αναμενόμενα, ένα από τα δυνατά χαρτιά του τίτλου, προσφέροντας 12 ισορροπημένους χάρτες, ο καθένας με αρκετά εναλλακτικά μονοπάτια για να ακολουθήσετε. Το co-op έρχεται με την προσθήκη των ενδιάμεσων βίντεο, των ενημερώσεων αποστολών και των tutorials, δίνοντας σας τη δυνατότητα να παίξετε μαζί με ένα φίλο σας και έχοντας τη βοήθεια άλλων δύο συνεργατών που χειρίζεται ο υπολογιστής.

 

stelsfen

stelsfen (1)

Μέλος από: 11/11/2023

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 1
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...