Προς το περιεχόμενο

Πώληση 01/05/2024 12:26 πμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Asus ROG Strix G17 G713RC-HX032W !!!

899 €

  • εμφανίσεις: 158
  • 4 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

tiguanlover

tiguanlover (0)

Μέλος από: 10/11/2011

0%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 0
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Πωλείται το Asus ROG Strix G17 G713RC-HX032W Laptop 17.3" Full HD IPS
Σε κατάσταση καινούριου!
Με απόδειξη αγοράς από μεγάλη αλυσίδα προιόντων τεχνολογίας και εγγύηση μέχρι τέλη Μαιου 2025!
Aνοίχτηκε μόνο για reviews! Bρίσκεται πάλι στο κουτί του με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις!
ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ--- Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΙΣΙΜΗ!
RYΖΕΝ 7 6800Η ΤΟΥΜΠΑΝΟ!
16GB RAM DDR5!
ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ 17.3 144Ηz!
512GB SSD!

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ NVIDIA RTX 3050 4GB RAM!

Η ασύγκριτη ισχύς του ROG Strix G17 έρχεται να απογειώσει την εμπειρία με τα αγαπημένα σου παιχνίδια.

 

Με πανίσχυρο επεξεργαστή AMD Ryzen™ 7 6800Η και κάρτα γραφικών GeForce RTX™ 3050, τα πάντα -από το gaming μέχρι το πλέον απαιτητικό multitasking- γίνονται γρήγορα και ομαλά. Ζήσε τη μαγεία των esports με οθόνη 17,3 ιντσών επαγγελματικών προδιαγραφών στα 144 Hz με χρόνο απόκρισης 3ms.

Η τεχνολογία adaptive-sync κάνει το παιχνίδι απίστευτα ομαλό ενώ το βελτιωμένο σύστημα ψύξης διατηρεί τη θερμοκρασία του συστήματος χαμηλή, ακόμα και υπό συνθήκες έντονου φόρτου. Ό,τι παιχνίδι κι αν παίζεις, με το ROG Strix G17 θα επικρατήσεις στις «online μάχες σου».
Σπορ αισθητική!

Η σπορ αισθητική απογειώνει το στυλ σου. Το μικρότερο σώμα σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές σου επιτρέπει να παίξεις παντού ενώ ο όμορφος σχεδιασμός, η τεχνολογία Aura Sync που αναδεικνύει στιλιστικές λεπτομέρειες G και το πληκτρολόγιο με τον οπίσθιο φωτισμό καθιστούν τον φορητό υπολογιστή ξεχωριστό.

Oθόνη που «τρέχει» με… 144Hz
Ζήσε αυθεντικές εμπειρίες esports με ένα gaming πάνελ 17,3 ιντσών (1.920 x 1.080 pixels) που επιδεικνύει εξαιρετική χρωματική απόδοση (υποστηρίζει το 100% του χρωματοχώρου sRGB), ρυθμό ανανέωσης 144Hz και χρόνο απόκρισης 3ms που χαρίζουν επαγγελματικού επιπέδου ποιότητα απεικόνισης και ταχύτητα αντίστοιχα. Η τεχνολογία adaptive-sync ελαχιστοποιεί φαινόμενα όπως τα tearing και stuttering για μία εξαιρετικά ομαλή εμπειρία gaming. Το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο επίσης σου επιτρέψει να εστιάσεις ακριβώς εκεί που εξελίσσεται η δράση.

Ryzen™, GeForce RTX™ και μνήμη DDR5!
Παίξε και χρησιμοποίησε όσες εφαρμογές χρειάζεσαι παράλληλα με τη βοήθεια του κορυφαίου επεξεργαστή της AMD, Ryzen™ 7 6800H Mobile Processor με 20MB cache (L2+L3) και συχνότητα λειτουργίας έως 4,7 GHz. Σε συνδυασμό με μνήμη DDR5-4800 μεγέθους 16GB και την κάρτα γραφικών GeForce RTX™ 3050 με αποκλειστική μνήμη 4GB GDDR6 απολαμβάνεις κορυφαίες επιδόσεις και ανυπέρβλητη ισχύ. Το NVMe PCIe 4.0 M.2 SSD χωρητικότητας 512GB ελαχιστοποιεί τους χρόνους φόρτωσης/ εκκίνησης για παιχνίδια και εφαρμογές ενώ μία ακόμη υποδοχή M.2 σου επιτρέπει να προσθέσεις έναν ακόμα δίσκο για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Κρυστάλλινος ήχος!
Τα διπλά Smart Amp ηχεία εκτοξεύουν τον ήχο προς το μέρος σου για καθαρότερες εμπειρίες ακρόασης. Φόρα τα ακουστικά σου και θα βρεθείς αμέσως στο κέντρο της δράσης, σε ένα περιβάλλον εικονικού ήχου Surround 5.1.2-καναλιών που ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την τεχνολογία Dolby Atmos. Η διπλής κατεύθυνσης εξουδετέρωση θορύβου, ενισχυμένη με τεχνολογία AI, αφαιρεί καθετί ανεπιθύμητο από τον εισερχόμενο και τον εξερχόμενο ήχο για πεντακάθαρες ομαδικές συνομιλίες, chatting και streaming.

Μεγάλη αυτονομία, γρήγορη φόρτιση
Βγάλε το σύστημα από την πρίζα και κάνε περισσότερα εν κινήσει χάρη στη μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία των 90Wh. Ξέχνα την αναζήτηση πρίζας χάρη στη φόρτιση μέσω Type-C και βγες από το σπίτι με έναν μικρότερο φορτιστή USB-C για να κάνεις απλές, καθημερινές εργασίες όπως browsing και streaming.

ΔΕΚΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΣ!!!
ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ!

tiguanlover

tiguanlover (0)

Μέλος από: 10/11/2011

0%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 0
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...