Προς το περιεχόμενο

Πώληση 11/05/2024 10:54 πμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

ΠΑΚΕΤΟ ''Far Cry'' - 3 παιχνιδια Xbox 360

40 €

  • εμφανίσεις: 53
  • 0 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

stelsfen

stelsfen (1)

Μέλος από: 11/11/2023

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 1
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Να κοιταζετε το ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ τακτικα για να βλεπετε τις αγγελιες μου ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ οι οποιες,κατα κυριο λογο,αφορουν το XBOX 360.

3 μεταχειρισμενα παιχνιδια ''FAR CRY'' (Xbox360) ΟΛΑ ΜΑΖΊ σε ένα πακέτο!!Αυτες ειναι οι κανονικες τους τιμες ''μεμονωμενα''.Τα παιρνετε ΟΛΑ στην ''προνομιακη'' τιμη των 40 ευρω απο 51 ευρω!!

➡Εντος ΑΘΗΝΑΣ πωλουνται μεσω ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ με συναντηση!!
➡Εκτος ΑΘΗΝΑΣ τα μεταφορικα για δεμα κοστιζουν 6 ΕΥΡΩ (μαζι με την συσκευασια του δεματος) μεσω ΕΛΤΑ.Τα ταχυδρομικα επιβαρυνουν τον ''αγοραστη''.

➡Πωλουνται ΜΟΝΟ ως πακετο!! / ΠΛΗΡΕΙΣ κ τα 3 με τα βιβλιαρακια τους μεσα !!
ΠΑΚΕΤΟ ''Far Cry'' - 3 παιχνιδια Xbox 360

1. FAR CRY Instincts: Predator (18 ευρω)

Ο τίτλος περιλαμβάνει 2 ολόκληρα παιχνίδια Far Cry σε ένα. Παίξτε όλο το σετ αποστολών από τα Far Cry Instincts Revolution και Far Cry Instincts.

--Απελευθερώστε τα ένστικτα του κυνηγού που διακατέχουν τον Jack για να ανατρέψετε τις ισορροπίες και να νικήσετε τους υπεράριθμους εχθρούς.
--Χρησιμοποιήστε το ένστικτο και την όσφρηση του Jack για να καταλαβαίνετε την επόμενη κίνηση του εχθρού.
--Δημιουργήστε τους δικούς σας χάρτες για multiplayer παιχνίδι στο διαδίκτυο με το νέο toolbar που σας προσφέρει ο editor του παιχνιδιού.
--Επιλέξτε όπλα, αντικείμενα, τύπο εδάφους και multiplayer mode για τους χάρτες σας. Χρησιμοποιήστε προς όφελός σας το εκτενέστατο οπλοστάσιο του παιχνιδιού που μεταξύ άλλον περιλαμβάνει βόμβες Molotov, δηλητηριασμένα βελάκια, αλλά και διάφορα οχήματα εδάφους, αέρος και αμφίβια.
--Εντυπωσιακά και λεπτομερή τροπικά περιβάλλοντα με ρεαλιστικές συνθήκες τόσο στο έδαφος όσο και κάτω από την επιφάνεια του νερού και εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη που προσαρμόζεται στην απόδοσή σας στο παιχνίδι είναι τελευταίες πινελιές που συνθέτουν αυτόν τον πολύ καλό τίτλο.


2. FAR CRY 2 - Classics (15 ευρω)

Η πρώτη συνέχεια του βραβευμένου franchise σας μεταφέρει σε ένα από τα πιο όμορφα και εχθρικά σημεία στον κόσμο την ΑΦΡΙΚΗ. Είστε ένα ενοικιαζόμενο όπλο, εγκλωβισμένοι σε ένα αφρικανικό κράτος που έχει καταρρεύσει από τον πόλεμο, έχετε πληγεί από ελονοσία και αναγκάζεστε να κάνετε συμφωνίες με διεφθαρμένους πολέμαρχους. Η αποστολή σας είναι να κυνηγήσετε και να σκοτώσετε το Τσακάλι. Αυτός ο κακός έμπορος όπλων διαιωνίζει αυτή τη σύγκρουση εδώ και χρόνια, προκαλώντας όλεθρο στη γη και σε όλους τους αθώους ανθρώπους της.

Τρέξτε, κολυμπήστε, οδηγήστε, πετάξτε, πυροβολήστε, πολεμήστε και σπάστε το δρόμο σας μέσα από πάνω από 50 km² ανοιχτού κόσμου. Προσοχή όμως, μερικές φορές ο κυνηγός μπορεί να γίνει ο κυνηγημένος.

3. FAR CRY 3 (The Lost Expendition Edition) (+2 additional missions that allow you explore the WW2 forgotten ruins of the island!!) / Ελληνικη εκδοση / (ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ) / (18 ευρω)

Το Far Cry 3 The Lost Expeditions Edition διαθέτει 2 επιπλέον αποστολές που σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε τα ξεχασμένα ερείπια του νησιού του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Βρείτε τη διέξοδο για να ξεφύγετε από το ερευνητικό σύμπλεγμα και τους πειρατές που στέκονται ανάμεσα σε εσάς και την ελευθερία. Περιλαμβάνεται επίσης ένα επιπλέον όπλο για πολλούς παίκτες, το ιαπωνικό όπλο φωτοβολίδας ''Type 10 '' ένα τροποποιημένο καταστροφικό κυνηγετικό όπλο με ένα χέρι.

stelsfen

stelsfen (1)

Μέλος από: 11/11/2023

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 1
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 0

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...