Προς το περιεχόμενο

Πώληση 11/05/2024 01:51 μμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

Asrock Arc A380 Low Profile

110 €

  • εμφανίσεις: 527
  • 3 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

Clock Master

Clock Master (43)

Μέλος από: 30/12/2011

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 43
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 71

Πωλείται η κάρτα γραφικών του τίτλου σε σχεδόν καινούργια κατάσταση, έχοντας χρησιμοποιηθεί για περίπου 2 εβδομάδες. Είναι αγορασμένη από το Πλαίσιο και διαθέτει φυσικά πλήρη την εγγύηση της (3 χρόνια).

Πρόκειται για μία GPU που στόχο έχει να καλύψει αποκλειστικά τη low end προς entry level κατηγορία καρτών (σε γενικές γραμμές συγκρίνεται με την rx6400 και την GTX 1650), ενώ μπορεί να αντεπεξέλθει ικανοποιητικά μόνο στη 1080p ανάλυση και στα low προς medium settings, ανάλογα το game. Το ευχάριστο σε σχέση με τις επιδόσεις όλων των καρτών arc της Intel είναι ότι οι μηχανικοί της pushάρουν καινούργιους drivers με ταχύτατους ρυθμούς, οπότε μόνο βελτίωση μπορούν να περιμένουν στο μέλλον οι κάτοχοι τους. Η κατανάλωση της είναι υπερελάχιστη (~40W), με αποτέλεσμα να μην χρειαζεται αφενός τροφοδοσία εξωτερική και αφετέρου, το μικρό coolerάκι που έχει παραμένει σε χαμηλά επίπεδα θορύβου. Ένα άλλο πλεονέκτημα που έχει έναντι παρόμοιων, πρόσφατων καρτών της κατηγορίας της είναι ότι δουλεύει σε pci-e x8 mode, κάτι που επιτρέπει τη τοποθέτηση της σε motherboards και γενικώς συστήματα προηγούμενων γενεών, χωρίς να εμφανίζονται προβλήματα και περιορισμοί στο bandwidth. Τέλος η συγκεκριμένη υλοποίηση είναι μεν dual slot επί της ουσίας, αλλά low profile, συνεπώς μπορεί άνετα να μπει σε οποιοδήποτε case συμεπριλαμβανομένων και πολλών business μηχανημάτων των γνωστών μεγάλων εταιρειών (ως προς το μήκος της, εξέχει ελάχιστα από το pci-e slot). Το μόνo που πρέπει να προσέξει όποιος την πάρει είναι να ενεργοποιήσει στο BIOS το resizable bar (αρχαίο feature που υπάρχει μέχρι και σε μητρικές δεκαετίας), διότι δίνει μεγάλη αύξηση στις επιδόσεις της.

Ο μόνος λόγος που την δίνω είναι ότι προχθές έλαβα απρόσμενο δώρο έναν R7 8700g, ο οποίος έχει τρομερά ενσωματωμένα γραφικά, πολύ κοντά στις επιδόσεις της συγκεκριμένης κάρτας, οπότε δεν μου χρειάζεται πλέον.

Είμαι Αθήνα, στέλνω παντού με έξοδα παραλήπτη και για ό,τι άλλο στείλτε μήνυμα. Ευχαριστώ.

Clock Master

Clock Master (43)

Μέλος από: 30/12/2011

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 43
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 71

Άλλες αγγελίες από Clock Master

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...