Προς το περιεχόμενο

Πώληση 07/05/2025 04:03 μμ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

INNO3D Geforce RTX 5070 Ti X3 SFF 16G

880 €

  • εμφανίσεις: 214
  • 0 παρακολουθούν
Επικοινωνία με Πωλητή

Επικοινωνήστε με τον πωλητή μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Αποφύγετε τραπεζικές καταθέσεις

Efta P

Efta P (38)

Μέλος από: 05/01/2018

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 38
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 1

- INNO3D Geforce RTX 5070 Ti X3 SFF 16G στα 880 ευρω.

Καλυτερη απο 4080 με πιο φρεσκια εγγυηση.

-------

Βρίσκομαι ΑΘηνα για συναλλαγες χερι με χερι, δυνατοτητα αποστολης πανελλαδικα με ΕΛΤΑ ή άλλη κουριερ. Όχι με boxnow λογω μεγαλης αξιας.

Εχει κανονικα όλα τα ROPs. Είναι στο κουτι της κι εχει μεσα οσα περιειχε το κουτί, καπακια, προστατευτικα . Λειτουργει άψογα.


Αγορασμενη 4 μαρτιου απο καταστημα με αποδειξη και εγγυηση 3 χρονια.


Είναι sff (small form factor) και η μικροτερη καρτα στην αγορα σε 5070ti, πιανει μονο 2 slot (σχεδόν όλα τα αλλα μοντελα sff πιανουν 2,5 slot), ειναι ιδανικη για μικρα κουτια.

Από αποψη silicon lottery είναι καλο μοντελο, πιανει πολύ καλες επιδοσεις με undervolt, κατι που την κανει ιδανικη για μικρότερες θερμοκρασίες, χαμηλοτερη καταναλωση ρευματος και ψηλες επιδοσεις ακομα και το καλοκαιρι παρα το μικρο της μεγεθος.

Θα δωθουν μαζι και 5 προφιλ undervolt για msi afterburner που εφτιαξα για τη συγκεκριμενη καρτα (καθε καρτα εχει τα δικα της προφιλ). Εγιναν όλα με χρηση του curve editor και ελεγχθηκαν διεξοδικα για σταθεροτητα σε διαφορα stress test και συγχρονα παιχνιδια σε dx11, dx12 και vulkan. Επισης μπορουν να δωθουν οδηγιες πως να κανετε undervolt.

Τα αποτελεσματα στο cyberpunk θα ηταν περιπου 3% καλυτερα αλλα εχω απενεργοποιησει το rebar γιατι μου ριχνει τις επιδοσεις στο final fantasy 7 rebirth που παιζω αυτη την περιοδο και ξεχασα να ξαναενεργοποιησω. Οι ρυθμισεις ειναι 4k, raytracing ultra, path tracing.


Specifications

  • Οικογένεια GPU: NVIDIA
  • Επεξεργαστής γραφικών: GeForce RTX 5070 Ti
  • Ποσότητα Μνήμης: 16 GB
  • Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού: 750 W
  • Ποσότητα θυρών HDMI: 1
  • Έκδοση HDMI: 2.1b
Efta P

Efta P (38)

Μέλος από: 05/01/2018

100%

Ποσοστό αξιολογήσεων

  • Feedback 38
  • Negative Feedback 0

Πόντοι κοινότητας: 1

Δημιουργία λογαριασμού ή συνδεθείτε για να επικοινωνήσετε με τον πωλητή

Πρέπει να είστε μέλος για να επικοινωνήσετε με έναν πωλητή

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...