Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Σχετικά με αυτό το club

Εδώ θα συζητάμε τα παντα για το Fortnite: Battle Royale, πχ καθημερινό item shop, καινουργια skins, καινουργια updates και πολλα αλλα.
  1. Δραστηριότητα στο club
  2. Μαζί με το update 12.20 στον κόσμο του fortnite ήρθαν κ τα ελικόπτερα "choppa". Τα choppa χωράνε 4 ατομα, έχουν 1.500 health κ χρησιμοποιούνται απο πολλούς pro για trickshotting. Επίσης μαζί με αυτο το μεγαλο update ηρθαν κάποια καινουργια ωραία skins στο item shop όπως το skin Envoy κ Tailor.
  3. Πλησιαζει το τέλος της σεζόν κ ακόμα πολλοί αναρωτιόμαστε ποιο θα ειναι το live event που θα γίνει για να αλλάξει η σεζον. Λοιπον το event που το πιο πιθανόν οτι θα γίνει ειναι το αποκαλούμενο "Χρυσό event" όπως το αποκαλούν πολλοί leakers. Αυτο το event εχει να κανει με το loot lake στο κέντρο του, όπου πολλοί leakers βρήκαν files στα οποία τα έπιπλα (όπως καναπέδες, τηλεοράσεις κλπ) ειναι φτιαγμένα απο χρυσάφι. Επίσης εχει γίνει leaked το skin "Oro" το οποίο ειναι φτιαγμένο όλο απο χρυσο και ειναι το μονο σκιν που είχε γίνει leaked στο update 11.40 κ δεν το εχουμε δει ακόμα στο item shop. Το ποιο πιθανόν ειναι οτι όλα αυτά ισχύουν και κάτι τέτοιο θα παιχτεί διότι η Epic άλλαξε στο Official Twitter του Fortnite την φωτό του σε ενα χρυσό F αλλα κ ενα χρυσό χέρι το οποίο δεν αποκλείεται να ειναι του oro. Επισης υπάρχει η θεωρία για ενα landmark που βρίσκεται έξω απο το Holly Hedges το οποίο αν το δείτε απο ψηλά σχηματίζει την λέξη "Noah". O Noah ειναι το βιβλικό πρόσωπο απο την ιστορία της κιβωτού του Νώε, εδώ λοιπόν εχουμε μια αναφορά σε ενα βιβλικό γεγονός την πλημμύρα που κάλυψε ολόκληρο τον κόσμο. Ίσως απο αυτο η Epic Games να μας κρύβει το οτι στην Season 2 όλο το Map θα εχει πλημμυρίσει που σημαινει οτι θα μείνουν λίγα κομμάτια γης και ίσως να δούμε και ενα ολοκαίνουργιο Map. Και επισης μαζί με όλα αυτά που έχουν να κάνουν με πλημμύρες συνδέεται και το φράγμα στο Slurpy Swamp το οποίο λενε οτι θα σπάσει και αυτο θα προκαλέσει της πλημμύρες σε όλο τον χάρτη.
  4.  

  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.