Προς το περιεχόμενο

1 Screenshot

Πληροφορίες αρχείου

Ιδιαίτερα χρήσιμη εφαρμογή για τον έλεγχο σωστής λειτουργίας των μνημών που τρέχει (σε αντίθεση με το πιο αξιόπιστο μεν, αλλά bootable memtest86+) μέσω windows.

 

Ιδιαίτερα απλό στην χρήση του, όπου (στην standard-free έκδοση) η μοναδική διαθέσιμη επιλογή είναι το μέγεθος της μνήμης που θα ελέγξει.

*(all unused ram recommended).

 

Προτείνεται ως ένα από τα πρώτα βήματα ελέγχου σε συστήματα που παρουσιάζουν αδικαιολόγητη αστάθεια, καθώς και σε συστήματα που έχουν υποστεί υπερχρονισμό οι μνήμες.

 

Συμβατό με όλες τις εκδόσεις Windows


Feedback χρήστη

Προτεινόμενα Σχόλια

Πολύ καλό! Απλά θα πρέπει προτού το τρέξετε να κλείσετε ΟΛΑ τα προγράμματα (ΚΑΙ το antivirus φυσικά, με απενεργοποιημένο το Internet απ' το Router) και να δείτε στον Task Manager πόση ελεύθερη φυσική RAM σας έχει μείνει και να την πληκτρολογήσετε στο πεδίο "enter megabytes of RAM to test". Βέβαια δεν θα ελέγξει το τμήμα της μνήμης που έχουν καταναλώσει τα Windows για την εκκίνηση τους (υπάρχει περίπτωση αυτό να είναι χαλασμένο και το λειτουργικό να έχει κάνει κάποιου είδους "εκσφαλμάτωση" και να μην καταλάβετε αν τελικά η μνήμη έχει θέμα), οπότε καλύτερα τρέξτε το Bootable Memtest 86+. Πάντως είναι ιδανικό για μια πρώτη προσέγγιση αν πιστεύετε οτι κάποιο Dimm μνήμης έχει πρόβλημα και χρειάζεται αντικατάσταση, αλλά ΜΗΝ βασιστείτε μόνο σ' αυτό...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.