Προς το περιεχόμενο

1 Screenshot

Πληροφορίες αρχείου

Μια πολύ μικρή εφαρμογή που τρέχει στο background και δίνει την δυνατότητα να "μετατρέψετε" ένα οποιδήποτε gamepad σε ποντίκι.

 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο το αρχείο jmouse.exe (32kb) και την πρώτη φορά δημιουργεί στο ίδιο folder ένα αρχείο preferences.pf το οποίο περιέχει, όπως φαίνεται και από το όνομά του, τις ρυθμίσεις του προγράμματος. Το πρόγραμμα ΔΕΝ χρειάζεται εγκατάσταση και θα τρέχει στο background μέχρι τον τερματισμό των Windows, ενώ είναι εντελώς δωρεάν.

 

Όσον αφορά την χρήση του, με το D-pad ή τα αναλογικά κουμπιά ενός gamepad μετακινείτε τον κέρσορα, ενώ με δύο κουμπιά της αρεσκείας σας εξομοιώνονται τα 2 clicks. Ένα ακόμη κουμπί χρησιμοποιείται για να επιταχύνει την κίνηση του κέρσορα, όσο είναι πατημένο από τον χρήστη. Τέλος ένα τέταρτο κουμπι χρησιμοποιείται για να επαναφέρει άμεσα τον κέρσορα στο κέντρο της οθόνης μετά το πάτημά του.

 

Το βρίσκω αρκετά βολικό για χρήση με emulators (π.χ. MAME) ή παιχνίδια που παίζονται με gamepad γενικότερα. Να σημειώσω τέλος ότι το πρόγραμμα δεν επηρεάζει καθόλου την λειτουργία του συνδεδεμένου ποντικιού όσο βρίσκεται σε λειτουργία, ούτε και το input του gamepad στα παιχνίδια.


Feedback χρήστη

Προτεινόμενα Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.