Προς το περιεχόμενο

2 Screenshots

Πληροφορίες αρχείου

Ο απόγονος του δημοφιλούς youtube catcher λέγεται a tube catcher και είναι άκρως ανταγωνιστικό στην κατηγορία του. Είναι ένα εντελώς freeware πρόγραμμα που αναλαμβάνει να κατεβάσει οποιοδήποτε flv από οποιοδήποτε site τύπου you tube και να το μετατρέψει σε ότι τύπο video αρχείου επιθυμείτε. Όμως οι δυνατότητές του δεν εξαντλούνται σʼαυτό καθώς προσφέρει εξελιγμένα εργαλεία όπως το Smart Media Hunter (μετονομάστηκε ε σε Video Packet Capture στην τελευταία έκδοση) που μπορεί να τρέχει στο background όταν επιθυμούμε και να αποθηκεύει αυτόματα στον δίσκο μας οποιοδήποτε video ή/και swf βλέπουμε εκείνη τη στιγμή με live streaming από το διαδίκτυο από οποιοδήποτε site και αν το παίζουμε.

 

Συνεργάζεται άψογα με τον firefox και τον internet explorer και τα βίντεο που θα κατεβάσουμε τα αποδεικνύουμε στο πρόγραμμα με απλό copy-paste ή και με playlists. Π.χ. κάνουμε μια έρευνα στο ΜetaCafe με τη λέξη μπάσκετ κάνουμε επικόλληση την διεύθυνση των αποτελεσμάτων στο TC και από εκεί επιλέγουμε ποια και πόσα βίντεο θα κατεβάσουμε.

 

Η διαδικασία της μετατροπής είναι εύκολη, πλήρως παραμετροποιήσιμη και δίνει ποιοτικό αποτέλεσμα. Στις δοκιμές μάλιστα που έκανα ένα βίντεο που έδινε πρόβλημα συγχρονισμού με άλλα προγράμματα μετατροπής, άλλαξε άψογα. Θετικό ήταν επίσης ότι η μετατροπή γίνεται σε πολύ καλούς χρόνους πράγμα χρήσιμο για μεγάλα βίντεο. Το πρόγραμμα ακόμη υποστηρίζει templates, δηλαδή έτοιμες ρυθμίσεις που είναι ιδανικές για να κάνουμε ένα βίντεο κατάλληλο για αντιγραφή σε iPod, PSP, DVD κ.α.

 

Συνοπτικά οι λειτουργίες του προγράμματος:

 

• Συνεργάζεται με: YouTube, MySpace, Dailymotion, Megavideo, Google, Yahoo!, Metacafe, iFilm, Megarotic (unlimited), Yahoo ! Video και 100+ άλλα site.

• Μετατρέπει βίντεο για: IPOD, PSP, Cell Phone, DVD, VCD, MP3 (εξαγωγή μόνο ήχου για mp3).

• Υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων: MPEG4, AVI, 3GP, 3G2, AVI, XVID, MP4, MP3, MP2, WMA, WMV, GIF, FLAC, WAV, PSP, MPG, VOB, OGG, MOV.

• Κατέβασμα με δημιουργία playlist – πολλαπλό κατέβασμα αρχείων.

• Ειδικά εργαλεία E Cache Media Browser and Video Packet Capture για κατέβασμα αρχείων από site που δεν υποστηρίζονται και για swf.

• Συμβατό με όλους τους γνωστούς browsers.

 

Επίσημο Site

Ένα βίντεο που δείχνει πώς λειτουργεί το πρόγραμμα μπορείτε να παρακολουθήσετε


Feedback χρήστη

Προτεινόμενα Σχόλια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.