Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To καλο του εσυ το ξερεις σαν μητερα και δημιουργος του (χαχα), δεν μπορω να εμπλεκομαι σε θεματα γονεα παιδιου :lol:

Παιζει κανα παιχνιδακι ο Dell με την Quadro ή μπα;

Δημοσ.

Μπααααα δε λέω ανοίγει το game αλλά απλά δεν παίζεται...

Είναι αυτό που λένε, ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς...

Η quadro είναι για άλλες δουλειές όχι για Games :)

Δημοσ.

To ξερω οτι ειναι για αλλες δουλειες και γι'αυτο αλλωστε ρωτησα.

Aν δεν παιζεις games που δεν το νομιζω κρινοντας απο τις 2 6950, πιστευω οτι θα σε βγαλει για αρκετο καιρο το pcακι ;)

Δημοσ.

O dellakos έχει σταθεί σπαθί ένα χρόνο και 11 μέρες... Δε με έχει προδώσει ποτέ και δε του έδωσα κάποια δουλειά να μην την κάνει... Βέβαια μια και άρχισα να παίζω τελευταία, δεν μου έκανε γι' αυτόν το τομέα... Σίγουρα θα μπορούσα να του βάλω μια 6850 και ένα άλλο τροφοδοτικό αν και θα την σήκωνε άνετα αυτό που έχει τώρα και θα ήταν οκ...

Απλά με έπιασε η μανία της άλλης πλατφόρμας, οπότε έκανα ένα μηχάνημα από την αρχή...

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου, εκτος απο την καρτουλα που δεν κανει για games το pcακι μαμαει.

Ειναι η εκδοση με τα 2ΤΒ σκληρο;

Σε λιγο καιρο σκεφτομαι αναβαθμιση σε Bulldozer διοτι ο core duo που χω τωρα δεν πολυτραβαει με την 6950 μου.. :-)

Δημοσ.

Ναι 2ΤΒ δίσκους είχε μέσα. Στον έναν από τους 2 έχω βάλει και ssd μάλιστα...

Εχω πει ότι αν ξανακάνω σύνθεση χωρίς ssd, να με βρίσετε :lol:

Ειλικρινά είναι 2 ίδια μηχανήματα με την μόνη διαφορά έναν ssd. Είναι εντελώς διαφορετικά όμως. Στον ένα, περιμένεις να στροφάρει ο δίσκος και στο άλλο απλά κάνεις κλικ και ανοίγουν όλα τσακ μπαμ...

Το επόμενο βήμα σε αυτό το dell, είναι ένας ssd... :)

Δημοσ.

Το ξερω ρε γαμωτο, η εμπειρια ssd δεν περιγραφεται, ειναι στα αμεσα σχεδια μου η αγορα ενος.

Για Αgility 3 120GB με βλεπω, τι λες;

Nα δω τι θα πρωτοπαρω, ssd, cpu-mobo-ram, iPhone 5; (xaxa, πραγματικα δεν ξερω)

Δημοσ.

Αν και είμαστε offtopic εγώ προσωπικά είχα πάρει αυτόν

http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24818&cat=6&sub=0&pmanuf=1142&sort=undefined&step=undefined

Και ο Agility πάντως μια χαρά είναι που κοιτάς... Οι ταχύτητές τους είναι ίδιες σχεδόν. Μικροδιαφορές ανάλογα το κομμάτι που θα πέσεις...

Δημοσ.

Πρεπει να εχεις και μητρικη με sata 3 γι'αυτες τις ταχυτητες.

Οκ, θα τον δω και αυτον που ειπες και βλεπουμε που θα καταληξω.

Τhanks παντως ;)

Δημοσ.

Δεν το ειπα συγκεκριμενα για τον δικο σου, γενικα μιλουσα.

Πρεπει να αναβαθμισω πρωτα για να βαλω αυτους τους σκληρους, πραγμα που σκοπευω να κανω στο αμεσο μελλον ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...