GoLdMaNn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Παλι καλα...Παντως οι τρυπες πισω αν και δν ειναι για αυτο θα μπορουσαν να εξυπηρετησουν και σε μια custom υδροψυξη.Πωπω αντε καλο-(χαχα δν βρηκα κατι εξυπνο να πω... ) αν και να ξερεις οτι ζηλευω.#$%$$^#(Καταρες στο πλαισιο... )
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Παλι καλα...Παντως οι τρυπες πισω αν και δν ειναι για αυτο θα μπορουσαν να εξυπηρετησουν και σε μια custom υδροψυξη.Πωπω αντε καλο-(χαχα δν βρηκα κατι εξυπνο να πω... ) αν και να ξερεις οτι ζηλευω.#$%$$^#(Καταρες στο πλαισιο... ) E καλά αμα ήταν για custom έκανα στο άλλο πιο άνετα Το θέμα με τους slip stream είναι ότι δεν μου αρέσουν
GoLdMaNn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 E καλά αμα ήταν για custom έκανα στο άλλο πιο άνετα Εννοειται για μενα το λεω που αλλαξα το nzxt alpha Το θέμα με τους slip stream είναι ότι δεν μου αρέσουν Εδω πασο...Θυσιαζεις αποδοση(λεμε τωρα)για εμφανιση και καλα κανεις,υποκειμενικα ειναι αυτα.Μονο με καμια μοντα ισως μπορουσες να τους κανεις πιο ωραιους(π.χ βαψιμο)
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Kαλά δεν χάνω και τίποτα να πάρω 2 να τους βάλω
GoLdMaNn Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Παρεπιπτωντος σε τι θερμοκρασιες παιζεις?(full & idle)σε ο/c συχνοτητες?
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Με το Τhermaltake είχα 32 idle 67 load και τώρα έχω 38 idle και 70 load στα 4,5Ghz με 1,28v
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 6 ανεβηκες σε idle?? Ναι ναι βασικά άλλαξα τα φανάκια να βάζουν γιατί στην αρχή αρχή τα είχα να βγάζουν αέρα και έπεσα 2..
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Και μία bonus! Πάντως παιδιά το κουτί στις φωτογραφίες χάνει πολύ..! Απο κοντά είναι ΠΟΛΥ καλύτερο και επίσης έχει μεγαλύτερους χώρος απο ότι δείχνει..
karmen1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 bro tip : αν πας praktiker απέφυγε σίγουρα τον διάδρομο με τα power tools κ τα stand της dremel...you are an addict now,το είδα το ζουμποψάλιδο!!!!! Εσένα στο χρώσταγα . Είπα να μην πάω praktiker αλλά δεν άντεξα Και μία bonus! Πάντως παιδιά το κουτί στις φωτογραφίες χάνει πολύ..! Απο κοντά είναι ΠΟΛΥ καλύτερο και επίσης έχει μεγαλύτερους χώρος απο ότι δείχνει.. βγάλε το βρε από το υπόγειο το κουτί. Για να το έχεις εκει κάτω το άλλαξες;
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 βγάλε το βρε από το υπόγειο το κουτί. Για να το έχεις εκει κάτω το άλλαξες; Ασε για να το βάλω πάνω θέλω αλλαγή γραφείου δέν είναι για πολλά πολλά αυτό :lol: Οχι που θα κρατιοσουν Με γειες! Φενξ Σαράντη!!!
karmen1983 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Ασε για να το βάλω πάνω θέλω αλλαγή γραφείου δέν είναι για πολλά πολλά αυτό :lol: Φενξ Σαράντη!!! Ε sorry αλλά είναι αμαρτία... Ουσιαστικά δε το βλέπεις. Αν είναι να μείνει έτσι μη του βάλεις Plexi γιατί δε θα το χαρεις... Καλό είναι ή να αλλάξεις γραφείο ή να του κάνεις ένα stand και να το βάλεις επάνω σαν προέκταση του γραφείου που έχεις τώρα. Γνώμη μου πάντα...
Doc1355 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Καλό είναι ή να αλλάξεις γραφείο ή να του κάνεις ένα stand και να το βάλεις επάνω σαν προέκταση του γραφείου που έχεις τώρα. Γνώμη μου πάντα... Χμμμ καλή ιδέα!!! Mία γρήγορη αλλαγή για να ακούσω εντυπώσεις..Την ακαταστασία μην την μετράτε :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα