Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν είναι ανάγκη να τρυπίσεις αν δεν θέλεις,στην φωτό απλά το ακούμπησα στην άκρη!δεν ξέρω ίσως χρειαστεί κ λείανση εσωτερικά μετά η τρύπα με μπατονέτα....αααα ξέχασα έχεις dremel, 2 λεπτά θα πάρει :P

αν απλά το κολλήσεις στην άκρη βρες κάτι που θα αντικαταστήσει το δάχτυλό μου για να μην φαίνεται το led xexexe

ωραία ανατροφή έχω!!με τούτα κ με τ'άλλα,ξέχασα τα συγχαρίκια για τον dellara(πλέον)!!!

• Απαντ. 6,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τίπτα καλέ

υπάρχει κ πιό όμορφη λύση αν σου αρέσει τελικά το αποτέλεσμα στο φως αλλά όχι η τοποθέτηση!

Δημοσ.

τίπτα καλέ

υπάρχει κ πιό όμορφη λύση αν σου αρέσει τελικά το αποτέλεσμα στο φως αλλά όχι η τοποθέτηση!

Για λέγε, για λέγε............. B)

Δημοσ.

ε βέβαια μετά το εργαστήρι σιγά μην κόλλαγες χύμα led χεχε

φτιάχνεις ένα Γ από πλέξι,λυγισμένο όμως !για κολλημένα 2 κομμάτια δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με την διάθλαση,ρώτα ή πειραματίσου γιατί αν πετυχαίνει κ με κολλημένα γλυτώνεις κόπο!την μία "πλευρά" την κολλάς εκεί που θα φύτευες το led κ η άλλη θα είναι πίσω από το case όπου κ φυτεύεις 2-3 Led(γιατί θα χάσεις ένταση στην στροφή :) )...εκεί που θα κολλήσεις έχεις λειάνει πριν,γύρω γύρω το βάφεις κ μαύρο για να μην φαίνεται το έξτρα φωτισμένο κοματάκι...κ άμα κατάλαβες έτσι όπως τα είπα γράψε μου...ετοιμάζω κ σχέδιο!

post-169747-0-90556400-1318099905_thumb.jpg

τώρα?

P.S : το έκανα με το paint,i feel like an ape :fear:

Δημοσ.

ε με το δίκιο σου...σκέψου τις εσωτερικές πλευρές του Γ...η δεξιά θα ακουμπάει στην πλάτη του case κ η αριστερή στο μέταλο που μένει πίσω στο side panel,κ εκεί που λέει glue θα την κολήσεις στο προφίλ του πλέξι...πχ παλάμη στο panel κ δάχτυλα στην πλάτη...εε?με το αριστερό χέρι!!

Δημοσ.

Ευχαριστω!

Παραθετω και το δικο μου pc,μιας και σημερα εκατσα και εφαγα 3 ωρες απο τη ζωη μου κανοντας (well,προσπαθωντας να κανω)cable management..( μαζι με λυσιμο,πλυσιμο,καθαρισμα κτλπ..!)

Τα καλωδια του πανελ...

DSC00104.jpg

Ολα μεσα χωρις καλωδια psu...

DSC00100.jpg

DSC00102.jpg

Μακαροναδα...(Θελω sleeved επιγοντως!)

DSC00105.jpg

Και ετοιμο!(Εφιαξα και κρυφο φωτισμο πανω απο την οθονη απο μια παλια cold cathode που ειχα,το διακοπτακι ειναι πανω στο pc..)

DSC00097.jpg

Δημοσ.

τι πατεντα εκανες;

Επιασα με μικρές βίδες το ψυγείο πιο έξω απο ότι πρέπει για να απομακρυνθεί απο τις μνήμες και τους ανεμιστήρες απο πανω δέν τους βίδωσα στο ψυγείο αλλα τους έπιασα με δεματικό πάνω στο σασί του κουτιού :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...