Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι όπως με την κοπέλα σου! Ακόμα και αν είναι η πιο όμορφη στον κόσμο, η τέλεια κλπ, ε κάποια στιγμή θα τη βαρεθείς! Έστω και για λίγο θα βαρεθείς κάποια στιγμή γιατί δεν έχει τίποτα το καινούριο να σου πει, ύστερα από τόσα χρόνια! Μέχρι να πας στην επόμενη, να δεις τα χάλια της επόμενης και να θυμηθείς πόσο ωραία και τέλεια ήταν η προηγούμενη. Έτσι είναι και με το WoW.

I lol'd!

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι αλλαγές κάνει στα ταλέντ ρε παιδιά; Δεν είδα κάτι

iphone.png

Στην ουσία καταργούνται τα talents όπως τα ξέρουμε. Θα διαλέγουμε special abilities απο τα spec. Καταργούνται τα points 1/3 , 2/2 κλπ όπως και ο περιορισμός από ποιο spec θα διαλέγεις.

από forum του mmo-champion

"So with the new talent system, we only get a new talent point every 15 levels"

για αναλυτικές πληροφορίες για πολλές αλλαγές τα έχει αναλυτικά το mmo-champion ακόμα και για το new race του monk (spec, abilities Κλπ)

Δημοσ.

Δηλαδη θα γίνει ακόμα πιο mindless το talent system; Ηδη από το 3.4 αν θυμαμαι καλά τα ταλεντς που επέλεγες ήταν σχεδόν ιδια για όλους, δεν έβλεπες διαφορές ανάμεσα στους παιχτες.. Εμενα τουλάχιστον μ' αρεσε αρκετά να πειραματίζομαι.

Δημοσ.

ε μα αλλιώς θα γρίνιαζει ο rogue που δεν έχει aoe...

όσο το θυμάμαι αυτό.από εκεί ξεκίνησε η κατρακύλα, όταν όλα τα classes πήραν τα ίδια abilities με άλλον όνομα.

Και θυμάμαι έκανα mage γιατί μου είχαν δείξει στο vanilla σε real time έναν mage και έναν paladin να κάνουν aoe pulls στα plaguelands και μάρεσε σαν ιδέα να xparw έτσι.

Δημοσ.

Να σας πω κατι, στο MoP εμενα μου αρεσουν αρκετα πραματα, ως extreme casual παιχτης πλεον λογω υποχρεωσεων (Το guild raiding πεθανε εδω και 1.5 χρονο, αντε κανα 5μαν με φιλους...) παραθετω καποιες -ισως radical για καποιους - αποψεις :

1)Καλα κανουν και στην ουσια καταργουν τα talents. Βuild-in 1000 φορες καλυτερα.

Γιατι μεχρι τωρα τι καναμε τα 2 τελευταια χρονια? αλλαζαμε κανα point για opτimization απο 5μαν σε 10/25....και ετσι εμεναν για παντα. αχρηστα λοιπον. Αντι να τρεχεις σε wowpopular και elitistjerks/mmochampion/rawr να τα κανεις copy-paste, καλυτερα build-in ! Με τα 6 minor multiple choise τωρα πιο ενδιαφερον θα εχει...

[TO CUSTOMIZATION OR "I HAD A CHOICE" ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ.]

2)Easy & fast 5man dungeon [LFG friendly]. Ανάσταση. Μου ειχε βγει η πιστη στο Cata..ενω στο WoLK βγαζαμε τα 5μαν σε dt. Αυτα μου αρεσαν. Αλλα τα 10πλα wipes στο ICC-25 και στα αρχικα Cata 5man δεν προκειται να ξανασυμβουν. delete account σε τετοια. fuck off... Οποιος εχει χρονο και gουσταρει pain υπαρχουν τα raids 10/25..

3)LFR (Looking for Raid). Αυτο θα συνδεει πλεον casual με more hardcore.. και 10 man normal raid gear preparation. Επιτελους oμως θα μπορουν και πιο casual να κανουν on the fly raid !!! και να δουν το content, να παρουν ενα entry feeling απο τα Βοsses...

4)PVE Battleground ακουγεται καλο...

5) Beautiful Pandarian Scenery...

Εγω θα εβαζα και Real-Money ΑΗ system σαν αυτο του DiabloIII, για να τελειωνουμε μια και καλη με τα buy-gear sites. (Aν δεν μπορουμε να σταματησουμε τα ναρκωτικα , τα νομιμοποιουμε και βγαζουμε και κερδος..)

Απορω πως δεν το εχουν κανει (μαλλον θα περιμενουν το D3 σαν Βeta testing)...

Δημοσ.

Δηλαδη θα γίνει ακόμα πιο mindless το talent system; Ηδη από το 3.4 αν θυμαμαι καλά τα ταλεντς που επέλεγες ήταν σχεδόν ιδια για όλους, δεν έβλεπες διαφορές ανάμεσα στους παιχτες.. Εμενα τουλάχιστον μ' αρεσε αρκετά να πειραματίζομαι.

καλα και τώρα όλοι τα ίδια έχουν κάθε ένα spec\class έχει 1-2 builds/pvp και 1-2 builds/pve κατα μέσο όρο. Ωραία να πειραματίζεσαι άλλα αν θες να παίξεις είτε pvp είτε pve κάποια στιγμή θα ακολουθήσεις αυτά που κυκλοφόρουν οτι δουλεύουν καλύτερα.

Για να πω την αλήθεια προσωπικά έχω χάσει την μπάλα με τους chars με τα talents τα glyphs τα reforges τα gems. Οκ να έχεις ένα παίχτη αλλά όταν έχεις παραπάνω άστα να πάνε μην αναφέρω όταν βγαίνουν τα patches με αλλαγές πρέπει να ξαναcheckareis τα πάντα.

Μου αρέσει η λογική του νέου talent system καθώς έαν π.χ έχω ένα druid θα ξέρω όλα τα βασικά abilities με όλους τους άλλους και από εκεί και πέρα θα μπορώ να διαλέξω abilities και από τα τρία spec :)

Που να healaroume με τον monk panda με mellee χρησιμοποιώντας σημεία πίεσης..... χαχαχαχ

Δημοσ.

καλα και τώρα όλοι τα ίδια έχουν κάθε ένα spec\class έχει 1-2 builds/pvp και 1-2 builds/pve κατα μέσο όρο. Ωραία να πειραματίζεσαι άλλα αν θες να παίξεις είτε pvp είτε pve κάποια στιγμή θα ακολουθήσεις αυτά που κυκλοφόρουν οτι δουλεύουν καλύτερα.

Για να πω την αλήθεια προσωπικά έχω χάσει την μπάλα με τους chars με τα talents τα glyphs τα reforges τα gems. Οκ να έχεις ένα παίχτη αλλά όταν έχεις παραπάνω άστα να πάνε μην αναφέρω όταν βγαίνουν τα patches με αλλαγές πρέπει να ξαναcheckareis τα πάντα.

Μου αρέσει η λογική του νέου talent system καθώς έαν π.χ έχω ένα druid θα ξέρω όλα τα βασικά abilities με όλους τους άλλους και από εκεί και πέρα θα μπορώ να διαλέξω abilities και από τα τρία spec :)

Που να healaroume με τον monk panda με mellee χρησιμοποιώντας σημεία πίεσης..... χαχαχαχ

Αυτο λεω ήδη είναι ολα ίδια, πόσο μάλλον με το νέο talent system... Ιδιο gear, ιδια talents :(

Δημοσ.

Να σας πω κατι, στο MoP εμενα μου αρεσουν αρκετα πραματα, ως extreme casual παιχτης πλεον λογω υποχρεωσεων (Το guild raiding πεθανε εδω και 1.5 χρονο, αντε κανα 5μαν με φιλους...) παραθετω καποιες -ισως radical για καποιους - αποψεις :

1)Καλα κανουν και στην ουσια καταργουν τα talents. Βuild-in 1000 φορες καλυτερα.

Γιατι μεχρι τωρα τι καναμε τα 2 τελευταια χρονια? αλλαζαμε κανα point για opτimization απο 5μαν σε 10/25....και ετσι εμεναν για παντα. αχρηστα λοιπον. Αντι να τρεχεις σε wowpopular και elitistjerks/mmochampion/rawr να τα κανεις copy-paste, καλυτερα build-in ! Με τα 6 minor multiple choise τωρα πιο ενδιαφερον θα εχει...

[TO CUSTOMIZATION OR "I HAD A CHOICE" ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΙΑ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ.]

2)Easy & fast 5man dungeon [LFG friendly]. Ανάσταση. Μου ειχε βγει η πιστη στο Cata..ενω στο WoLK βγαζαμε τα 5μαν σε dt. Αυτα μου αρεσαν. Αλλα τα 10πλα wipes στο ICC-25 και στα αρχικα Cata 5man δεν προκειται να ξανασυμβουν. delete account σε τετοια. fuck off... Οποιος εχει χρονο και gουσταρει pain υπαρχουν τα raids 10/25..

3)LFR (Looking for Raid). Αυτο θα συνδεει πλεον casual με more hardcore.. και 10 man normal raid gear preparation. Επιτελους oμως θα μπορουν και πιο casual να κανουν on the fly raid !!! και να δουν το content, να παρουν ενα entry feeling απο τα Βοsses...

4)PVE Battleground ακουγεται καλο...

5) Beautiful Pandarian Scenery...

Εγω θα εβαζα και Real-Money ΑΗ system σαν αυτο του DiabloIII, για να τελειωνουμε μια και καλη με τα buy-gear sites. (Aν δεν μπορουμε να σταματησουμε τα ναρκωτικα , τα νομιμοποιουμε και βγαζουμε και κερδος..)

Απορω πως δεν το εχουν κανει (μαλλον θα περιμενουν το D3 σαν Βeta testing)...

1)Μήπως να σου τα έβαζαν έτοιμα να μην ασχοληθείς καθόλου πασά μου;

2)Αυτός είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός λόγος που το WoW έγινε σκατά.

3)Αυτός είναι ένας λόγος που θα γίνει ακόμα πιο σκατά γιατί πλέον δεν θα κουνιέται κανείς απο Orgri, Storm.

4)Αυτό δεν ξέρω τί είναι αλλά δεν μου ακούγεται πολύ normal.Απο τα όσα γίνονται μέχρι στιγμής το βλέπω ψιλο μάπα.

5)Ασχολίαστο.Απο τις παγωμένες τούνδρες και τα ηφαίστια σε τσαγάκι και kung fu panda.

Αυτό με τα χρήματα θα ήταν μια καλή ιδέα για να βγάλει η blizzard λεφτά απο φόρο που θα κρατάει ή κάτι παρόμοιο.Κατα τα άλλα τί είναι το WoW;Supermarket;

Δημοσ.

Χωρίς να έχω διαβάσει για το pve battleground υποθέτω πως θα είναι κάτι σαν το αντίστοιχο του Aion που μπαίνεις σε 5αρι instance τρως boss και ταυτόχρονα από την αντίθετη πλευρά είναι το άλλο 5αρι πάρτι και στην μέση πλακώνεστε.Μην με ρωτήσεις τι νόημα έχει δεν έχω ιδέα :P

Δημοσ.

Μην ψαρώνετε δεν λέγονται PVE battleground αλλά scenarios και είναι κάτι σαν τα Public quest του WAR αλλά instanced. Στην ουσία είναι dungeons αλλά δεν χρειάζεται fixed group για να τα βγάλεις και τα βάλαν για να κάνεις κάτι όσο περιμένεις queue για LFR ή LFD.

Δημοσ.

Αυτό με τα χρήματα θα ήταν μια καλή ιδέα για να βγάλει η blizzard λεφτά απο φόρο που θα κρατάει ή κάτι παρόμοιο.Κατα τα άλλα τί είναι το WoW;Supermarket;

Αν δεν είναι το WoW supermarket, ποιος είναι, ο Σκλαβενίτης?

14 ευρώ το μήνα για αέρα συν το AH με φράγκα που θα φέρει από Diablo3 δεν μας αρκούν?

2)Αυτός είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός λόγος που το WoW έγινε σκατά.

Όχι, δεν είναι αυτός ο λόγος που το WoW έγινε σκατά. Ο βασικός λόγος για τον οποίο το WoW έγινε σκατά είναι η απαίτηση της Blizzard να έχεις δύο ζωές, μία για να ζεις και μία για να παίζεις.

Μία ώρα για να βγάλεις ένα HC Dm είναι τραγικός χρόνος. Να μην μιλήσω για το raiding και το farming.

Δημοσ.

Αν δεν είναι το WoW supermarket, ποιος είναι, ο Σκλαβενίτης?

14 ευρώ το μήνα για αέρα συν το AH με φράγκα που θα φέρει από Diablo3 δεν μας αρκούν?

Όχι, δεν είναι αυτός ο λόγος που το WoW έγινε σκατά. Ο βασικός λόγος για τον οποίο το WoW έγινε σκατά είναι η απαίτηση της Blizzard να έχεις δύο ζωές, μία για να ζεις και μία για να παίζεις.

Μία ώρα για να βγάλεις ένα HC Dm είναι τραγικός χρόνος. Να μην μιλήσω για το raiding και το farming.

Ε καλά τα 14 ευρώ αστα να παν στο διαλα.Αλλά με το auction house θα το κάνουν supermarket.

Τώρα για το άλλο που λες δεν συμφωνώ με την καμία.Τόσα χρόνια το WoW είχε ανοδική πορεία.Τώρα που το έχουν κάνει παιχνίδι για 3χρονα άρχισε η μεγάλη κατρακύλα.Εντάξει φεύγουν και αυτοί που παίζουν απο vanilla αλλά είναι και πάρα πολλοί που απλά σιχάθηκαν με τις βλακίες της blizzard.Αν τώρα πιστευεις πως πρέπει να έχεις 2 ζωές μάλλον δεν είχες παίξει απο την αρχή του WoW.

Δημοσ.

Όχι, από TBC παίζω, αλλά άτομα που παίζουν ακόμα από vanilla και μιλάμε, μου λένε ότι τότε δεν σου έφταναν ούτε οι 2 ζωές για να εξηνταρίσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...