Soultaker1979 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Η αλήθεια είναι Chrisxxx ότι οι εποχές WoTLK ήταν οι εποχές με το περισσότερο κλάμα, είτε αυτό γιατί όλα τα παιδάκια και οι αδαής γράφανε για GS (5500 νομίζω θέλανε για ICC four bosses run - έλεος!!!) ενώ τελικά οι πιο τυχεροί (και ουσιαστικά οι πιο σοβαροί παίχτες) καταλήγανε σε κάποια guild (που είτε τους σπάγανε τα νεύρα με τις μλκς - όλα τα 15χρονα εκεί μέσα, είτε ήταν φουλ Core, είτε ήταν ντεμί αλλά με αυτό που αναφέρεις φίλε Chrisxxx δηλαδή 4-5 φίλοι, 3-4 που μπορούσες να βασιστείς, 2 που ξέρανε από raids και gear και άπειρα Tries σε Ulduar, Naxx και μετά ToC (τι ξύλο είχα φάει ρε γαμώτο στον Zaraxxus...) και τελικώς ICC (εκεί κι εάν φάγαμε ξύλο ως τανκ.... πωπω)).. Εν πάσει περιπτώσει για μένα αντί να κάνουν LFR και άλλες τέτοιες μαιμουδιές καλύτερα να αρχίσουν τα merges σε Servers μπας και αρχίσουν κι έχουν κίνηση κάποιοι από αυτούς. Αλλά βέβαια, όταν υπάρχει χρήμα στη μέση για αλλαγή server το gaming και η χαρά του gamer πάει λίγο περίπατο...
stefanos9 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Re Chris οχι LFR 25αρι !!!, προς θεου δεν τολμω να το σκεφτω καν... Ενα 10ρι ομως και δεδομενου οτι θα ειναι πιο ευκολο απο το normal, θα βγαινει αρκετες φορες...(2= 5μαν LFG together) Ζalandari LFG, ενταξει εμενα δε μου εχουν τυχει τοσο τραγικα πραγματα.... Κατα τα αλλα 25ρι pug, ειναι ακριβως οπως το λεει ο Chris.. Ευτυχως βεβαια που θα υπαρχει και το gear limit για να μπεις στο LFR...(365 η κατι τετοιο ?)
stefanos9 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ΑΑΑΑΑΑΑΑ Splended!!! :cry: καλα @α@ακες ειναι ? 10ρι γιατι δεν κανανε ? (κατι ειδα στα forums οτι τα dps θα περιμενουν στην ουρα καμια ωρα σε 10ρι...αλλα το demand ειναι μεγαλο...
BlackScorpionX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 ΑΑΑΑΑΑΑΑ Splended!!! :cry: καλα @α@ακες ειναι ? 10ρι γιατι δεν κανανε ? (κατι ειδα στα forums οτι τα dps θα περιμενουν στην ουρα καμια ωρα σε 10ρι...αλλα το demand ειναι μεγαλο... Δεν είχα κοιτάξει καν για το LFR αλλά μου φαίνεται πάρα πολύ λογικό να είναι μόνο 25αρι για να μην περιμένουν πολύ τα dps. Βέβαια αυτό αν και λογικό θα οδηγήσει σε καταστάσεις όπως πιο πάνω
Soultaker1979 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Εγώ έχω την εντύπωση ότι ακόμη και 10άρι να είναι (αλήθεια θα μπορούν να μπουνε περισσότεροι του ενος στο LFR? - άλλο να έχεις 8 άτομα από το guild και να ψάχνεις 2 κι άλλο να είσαι ένας και να μπεις με 9 τα λέγαμε) οι περισσότεροι που θα πηγαίνουν εκεί (τουλάχιστον στην αρχή) θα είναι όλοι όσοι είναι εκτός guild's, εκτός raiding teams (για κάποιο λόγο προφανώς θα είναι εκτός raiding teams), γενικώς εκτός. Και θα είναι κάτι καημένοι που θα θέλουν και θα ξέρουν πραγματικά τα runs και θα γίνονται 15 φορές χειρότερα από τα πάνω... Κυρίως τα ninjarismata θα πέσουν βροχή (αλήθεια, θα υπάρχει η έννοια του master looter? ή θα δεήσει η Blizz να μπορεί ο καθένας να κάνει need ανάλογα με το Class του?). Τες πα... Όλα αυτά θα έχουν ένα boost εκεί στην αρχή αλλά μετά πάπαλα πάλι . Εγώ θα έλεγα να προτείνω στην Blizz να κάνει upgrade το ICC και τα WoTLK σε 85άρια για να ξεκινήσουμε πάλι τα παλιά καλά... Αγαπάμε lich king...
stefanos9 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 LFR LOOT : Q: How will loot be distributed? A. Automatic rolls and a special version of the Need Before Greed loot rules will apply in Raid Finder raids, just as they do in Dungeon Finder instances. Also, while Dungeon Finder raids aren’t locked, you are only eligible for loot from a boss once per week. This means that if you were present for the defeat of a boss, whether you receive loot or not, then you will automatically pass on loot that drops during later attempts on that boss during the same week. το μεγαλο advantage ειναι το cross-realm. Ειναι η εξελιξη του WoW στην εποχη του Facebook. Δεν μπορει στο 2012 να εξαρτιεσαι απο το αν εχει κοσμο ενας server η οχι. Στο 5.0 μπορει να δουμε και cross realm AH.
Soultaker1979 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 LFR LOOT : το μεγαλο advantage ειναι το cross-realm. Ειναι η εξελιξη του WoW στην εποχη του Facebook. Δεν μπορει στο 2012 να εξαρτιεσαι απο το αν εχει κοσμο ενας server η οχι. Στο 5.0 μπορει να δουμε και cross realm AH. Σε ευχαριστώ για την παράθεση. Να το δω στην πράξη βέβαια . Αυτό που είπες με το ΑΗ θα ήταν τέλειο, γιατί υπάρχουν servers που οι τιμές είναι στα ύψη και έχουν πολύ φτωχά ΑΗ...
Pantelthekiller Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Ναι αλλα οποιος έχεις addon για AH θα είναι άχρηστο πλέον :> Θυμάμαι όταν έπαιζα και είχα το auctioneer όταν του πάταγα να δει όλα τα αντικείμενα του AH μου έβγαζε 40 λεπτά με 30k items... Αν τα κάνουνε όλα ένα(τα AH) παίζει να βγάζει το σήμα του απειρου
LRoi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Αυτό με το AH αν ποτέ γίνει, θα γίνει με πραγματικά λεφτά, κάτι αντίστοιχο του Diablo 3 που ετοιμάζει η Blizz. Συνεπώς καλύτερα πανάκριβα items με εικονικό gold, παρά πάμφθηνα με λίγα ευρώ.
costas_doct Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά μια βοήθεια. Είχα αγοράσει το 2009 το WOW.. και σήμερα αποφάσισα να ξανα-ασχοληθώ. Μπήκα στο battlenet (αφού μου πήρε λίγο μέχρι να θυμηθώ username και password) ενώ έκανα και merge το account που είχα από τότε. Όταν μπαίνω στο account βλέπω κάτω από την καρτέλα Your Game Accounts δύο καταχωρήσεις: η μία γράφει World of Warcraft Battle Chest (και το username που είχα πριν το merge, αυτό που είχα το 2009) και η άλλη World Of Warcraft (και από κάτω αναφέρει wow1 started edition). Επιλέγοντας το πρώτο μου εμφανίζει τα στοιχεία: Account Name, αυτό που είχα πριν το merge Account Status, frozen (λογικό) Game Time, expired (επίσης λογικό) Product Level, the burning crusade standard editon (να θεωρήσω ότι αυτό είχα αγοράσει τότε Ερώτηση: αν ανανεώσω αυτή τη συνδρομή θα παίζω το burning crusade και μόνο; θα μπορώ να παίξω το cataclysm;;; Το upgrade account τι είναι; Όταν το πατάω έχω δύο επιλλογές ή να κάνω upgrade στο Lich King ή στο Lich King & Cataclysm. Πρέπει να αγοράσω το cataclysm ή το Lich King ;; Αν επιλλέξω το άλλο εμφανίζει: Account Name, wow1 (?) Account Status, Starter Edition Υ.Γ. Όταν κάνω login πρέπει να επιλλέξω με ποιο από τα δύο account θέλω να παίξω. Για το παλιό account μου βγάζει μήνυμα ότι έχει λήξει η συνδρομή.
Chrisxxx Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Εφόσον έχεις μεχρι το burning crusade μπορείς να παίξεις μέχρι και αυτό, αν αγοράσεις το Lich king ή το Lich King κ το Cataclysm θα μπορέσεις να δεις και τα αυτά τα expansions κάνοντας Upgrade το account σου.
BlackScorpionX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Αυτό με το AH αν ποτέ γίνει, θα γίνει με πραγματικά λεφτά, κάτι αντίστοιχο του Diablo 3 που ετοιμάζει η Blizz. Συνεπώς καλύτερα πανάκριβα items με εικονικό gold, παρά πάμφθηνα με λίγα ευρώ. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο. Υπάρχουν υπέρ και κατά και στα 2
alan2 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 αν το κανει αυτό η blizard θα είναι για το συμφέρον της αφου λογικά θα εισπράτει κάτι σαν φόρο απο τις συναλλαγές
lefteris210 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 μάγκες θέλω λίγο βοήθεια γιατί εχω πρόβλημα , παίζω με έναν Priest shadow για leveling και εχω τρομερό πρόβλημα με το mana ξεμένει πολύ εύκολα και δεν έχει κανένα skill να γεμίζει, έχετε να προτείνετε κάτι? ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις