Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ήμουν horde στο greekjuros κάποτε τώρα είναι ένα νεοκρταφείο.έφυγα όταν μου πήρε μία βδομάδα να βρω blacksmither να κάνω ένα craft...

Σκεφτόμουνα και για reroll σε κάνα kazzak, αλλά με πονάει το legendary quest. θα μου φάνει ένα δίμηνο να πάρω το cloak...

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ημουν στο Genjuros στα τελη των 70 ως horde τοτε που τουλαχιστον ειχε λιγο κοσμο. Το General/Trade Chat απλα ηταν για κλαμματα και κυριολεκτικα λυπομουν τους ξενους που παιζανε στο server αυτο. 

Δημοσ.

Τα ah είναι ήδη merged σε κάποιους server μετά το 5.4 αν δεν κάνω λάθος.

Για crafted items, μπορείς να μπεις σε μία guild της προκοπής και να σε βοηθήσουν.

Δημοσ.

Εγώ από Venture Co μεταφέρθηκα στον Ragnaros και βρήκα την υγειά μου.

Και κόσμο έχει και τα queues δεν είναι τραγικά, πέρα από καμία Κυριακή βράδυ και το balance σε Hordes-Alliance είναι αρκετά καλό και ξυλίκι παντού παίζει.

Ακόμα και στα ores, σήμερα μου την έπεσαν δύο την ώρα που πήγα να πάρω ένα rich ghost iron και καπάκι έσκασαν από πάνω άλλοι 2 Alliance και τους ξελωκιάσαμε τους φούστηδες που πάνε 2-2 για να gankάρουν στο farming!

Δημοσ.

Εδω θυμαμαι στα 70 εξω απο Sunwell που καναμε dailies,οι μονες ωρες που μπορουσες να πας να κανεις με την ησυχια σου dailies ηταν καλες 5-6η ωρα το πρωι. Ολες τις υπολοιπες ωρες ερχοταν 5-5 οι αλλοι να σε φανε,μια απο τα ιδια και στα 85 στην περιοχη με τα daily για Firelands. Θυμαμαι πχ σε server που ηταν full Horde και ελαχιστοι alliance,μπαινανε τοτε σε forum και κραζανε οι λιγοι alliance τους Horde Που δεν τους αφηναν να κανουν τα dailies,μιλαμε για αναλογια server Horde 98% Alliance 2%, και οι Horde του κοροιδευαν κιολας.

Δημοσ.

Πάντως τώρα στο Timeless αν βρεις ένα group για farming δεν σε ακουμπάει κανείς.

Και όποιος σε ακουμπάει, το μετανιώνει πικρά :P

Βεντέτα κύριοι, βεντέτα

Δημοσ.

ο Genjuros επι vanilla ηταν μια χαρουλα ... ειχε και κοσμο δεν ειχε και waiting time ολα μια χαρα . Σε καποια φαση στο TBC αρχισαν να μαλακιζονται ολα τα πιτσιρικια στο trade και στο general Που γινοταν Ο ΧΑΜΟΣ στα φορουμ λογω του τι γαμωσταυριδια εριχναν στους ξενους με αποτελεσμα ΟΛΟΙ να σηκωθουν και να φυγουν . Εμεις φταιμε γιατι ειμαστε ο ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ που νομιζω οτι σπαμαροντας στο Trade Και βριζοντας τον κοσμο ειμαστε οι γαματοι και οι σουπερ .... τωρα μειναμε 3 και ο κουκος . Δεν αντεχω Lvl up σε αλλο σερβερ δεν παιζει . Περιμενω το merge . Σημερα βεβαια αποφασισα οτι το Pandaria για εμενα σε 9 ημερες που ληγει η καρτα τελιωσε . Δεν θα κανω ανανεωση περισσοτερο λογω του οτι εχω πιασει τον εαυτο μου να νυσταζει σαν τρελος στις 2 το βραδυ και ενω πρεπει να σηκωθω στις 7 να ετοιμασω το μωρο για τον παιδικο λεω λιγο ακομα λιγο ακομα . Καποτε ειχε πλακα τωρα στα 34 οχι και τοσο . Και εφοσον δεν μπορω να βαλω στοπ στον εαυτο μου ειπα ας κοψω μεχρι να δω τι θα παιξει με expansion ( μετα τα αρκουδακια ΠΑΝΤΑ ελπιζω να μην εχουμε την μπιμπι μπο και τα μικρα μου πονυ ) . Καθοριστικο ρολο επαιξε και το Hearthstone κλειδακι οποτε ας χαλαρωνω καμμια ωριτσα το βραδυ εκει και υπνο :) Κεφαλαιο MoP εκλεισε :)

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχουν και αλλα παιχνιδακια F2p πλεον που δεν χρειαζεται να ανχονεσαι ποτε θα μπεις μετα,ποτε θα τελειωσει η συνδρομη με Lfr Κλπ,οπως το Rift,Aion,Tera,Gw2(πρεπει να αγορασεις το παιχνιδι αλλα δεν εχει συνδρομη).Αναλογα το πιο θα σου τραβηξει το ενδιαφερον. Το Wow πλεον και εγω κανοντας 25man raiding στο Wow απο τα τελη του 70(τελη BT και αρχες που βγηκε το Sunwell) και μεχρι το Firelands 25man ηταν ο καιρος που ασχοληθηκα με το raiding και μαζι του.Μετα απλα ηταν αλλο παιχνιδι και εβαζα καρτα μονο που και που να δω τυχον αλλαγες.

Και τις χειροτερες εντυπωσεις/αναμνησεις τις μαζεψα στις αρχες του Lfr απο το afk/ninja looting/flaming.

Δημοσ.

Εγώ έχω 4 chars

Alchemy

Tailoring

Enchanting

Mining

Herbalism

Skining

Engineering

όλα maxed

Θα ανεβάσω και έναν shaman για j/c και να πα να μαμηθεί ο server. Ένα buckle για waist δεν θα μπορώ να φτιάξω και leg armor για melee και ranged.....klain

PvE realm και είμαι ήσυχος, δεν με ενοχλεί κανείς.

Mid populated και σε μια ώρα έχω γεμίσει μια 32άρα mining bag με ghost iron ores, trillium, gems (λόγω του vanity axe ΚΛΑΨΕ LROI :lol:).

Farmαρα 2 μέρες ένα direhorn companion στο isle of giants. Μάζεψα περί τα 3700bones (7-9 bones από κάθε mob, άρα περί τα 462 kills σύνολο)  δεν έπεσε. Άντε γεια, τσεκάρω ah 3000g ήταν η τιμή, πήγα για ores μια ωρίτσα και το έβγαλα. Σε high populated αφενός ούτε hatchlings θα έβρισκα να σκοτώσω ούτε ores να φαρμάρω με ευκολία. Leave ma realm alone.

Δημοσ.

δοκιμασα ολα οσα αναφερεις με προσφατο παραδειγμα το GW2 που ειχε πριν 2 Σ/Κ αν θυμαμαι καλα δωρεαν Σ/Κ ..... Κανενα δεν με κρατησε online Πανω απο 1 ωρα .... δεν ξερω γιατι ... ισως να μην φταινε τα παιχνιδια αλλα εγω .... ειμαι Gamer απο το 85 που αραζαμε στην τηλεοραση μας και παιζαμε με τον αδερφο μου και την μανα μου Pacman . Ισως ηρθε ο κορεσμος..... πλεον βλεπω οτι και στο 360 δεν μου κανει κεφι να ανοιξω την κονσολα . Βλεπω οτι χαζευω λιγο στο ιντερνετ και μετα λιγο τηλεοραση ( και αυτο λογω nova αλλιως Ελληνικα καναλια ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ) και υπνο . Το wow το εζησα απο το ZG του Vanilla και τα απειρα ξενυχτια του BWL + Naxxramas Μεχρι το kill του Kael'Thas προ nerf Και αφου επρεπε να λιωσεις στα preq που ηθελε για να μπεις BT .... Vash'j Και kael'thas ... Τον 2ο ειδικα τον ριξαμε με τους Highborns στο 203ο μας try....... σε μια εποχη που τα raid ξεκινουσαν 6 το απογευμα και τελιωναν 2 το πρωι καμμια φορα .... Δεν μου κανει αισθηση . Το LFR ειδικα ειναι για μπατσες . Πας 25 ατομα και συνηθως παιζουν οι 15 .... οι αλλοι εχουν κανα follow Και χαζευουν στο FB . Οχι foods - pots - flasks - gold για repair Και μαλακιες . Εγινε εντελως noob friendly Και εχασε πολλα . Ισως καποια στιγμη αν αξιζει το expansion να κανω ντου παλι . Μεχρι τοτε θα χαλαρωσω με κανα 7 days back to wow Που στελνει σε καθε Patch

Δημοσ.

Ναι ρε Gaga, αλλά στο επόμενο Xpac πιστεύεις ότι δεν θα κολλήσεις και σε ενδιαφέρει αν θα έχει bi bi bo?? :P

Φαντάσου για να έχεις φάει τέτοιο κόλλημα, πόσο γ@μάτο είναι! Αλλά είναι μόνο για λίγο, η αλήθεια είναι, αν είναι να σε καταπιεί, γ@μα τα με κεφαλαία γράμματα.

Και ούτε μια Arena δεν προλάβαμε γμω το Hearthstone σου :P

Δημοσ.

Μπορει να φταινε και αλλοι παραγοντες . Οταν ξεκινησε το wow ειμουν σε μια παρα πολυ καλη δουλεια προισταμενος και χτυπουσα 1500 ευρω . εμενα μονος μου και οταν σχολουσα απο το 12 ωρο μου βεβαια καθως και τα ΣαββατοΚυριακα ελιωνα . Τωρα .... ειμαι ανεργος μετα απο 13 συνεχομενα χρονια δουλειας , περνω 396 ολοκληρα ευρω ταμειο ανεργιας που τελιωνει σε 5 μηνες , εχω οικογενεια , ΔΕΗ - Νερο - Τηλεφωνο - Θερμανση ( γαμω τον χειμωνα μου ) και εχω και ενα παιδι 2 1/2 χρονων που εχει απιστευτα εξοδα και αναγκες . Ειναι και αυτος ενας παραγοντας να κοψω και αυτα τα 12 ευρω . Οποιος ειναι στην ηλικια μου καταλαβαινει τι εννοω . Θα μου πεις ρε αδερφε τα 12 ευρω τον μηνα θα σε σωσουν ; Οχι αλλα ειναι 12 λιτρα γαλα τον μηνα για το παιδι :) Αλλαξαν οι προτερεοτητες ... Μας εκοψαν το γηπεδο μας εκοψαν το τσιγαρο μας εκοψαν τις πολλες εξοδους ....ε ας μας κοψουν και το warcraft .... με βλεπω να γυριζω στο SC2 παλι και στα ladder του μιας και που Diablo δεν με τραβαει με τιποτα . Ελπιζω στην blizzcon Να ακουσω εκτος απο Expansion wow - diablo Και κανα τρελο WARCRAFT 4 ....αν και με κοβω απιθανο.... :( Δυστυχως ... Τεσπα βαρυνε η συζητηση :) Δεν γαμεις .... Lroi εχεις δικαιο και στο Pandaria τα ιδια ειπα εγω δεν γυρναω να παιξω με αρκουδακια ... Τελικα και εδω ψιλο ελιωσα ....Αλλα ειπα και πριν ... αλλαζουν οι προτερεοτητες :)

• Like 2
Δημοσ.

Mid populated και σε μια ώρα έχω γεμίσει μια 32άρα mining bag με ghost iron ores, trillium, gems (λόγω του vanity axe ΚΛΑΨΕ LROI :lol:).

Σιγά, όποτε θέλω έρχομαι στον κωλοrealm σου και τα σηκώνω ΟΛΑ!

Έχω βρει μία σπηλιά σύνορα με Kunlai, μπαίνω μέσα, έχει γύρω στα 10 ores, 2 με 3 είναι rich ghost iron. Τα μαζεύω όλα και κάνω queue για BG. Μπαίνω, παίζω το bg, μόλις τελειώσει, όλα τα ores έχουν γίνει respawned. ΞΑΝΑ!

Και δεν κουνάω καν το δαχτυλάκι μου :P 

Δημοσ.

παλι καλα που εχουμε και το ραδιοφωνο και ακουμε την αρρωστια μας ( ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ ) !!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...