Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ρε παιδιά ,

έχει κανείς καταλάβει τι παίζει με το νέο flying mount των CE? Γιατί τόσο ακριβό , τι το special έχει (αν έχει) , πέρα από exalted rep θα χρειάζεσαι και το skill?

Απ' ότι ξέρω το εν λόγω mount θα κοστίζει 2000 gold συμπεριλαμβανομένου του skill (300). Αλλιώς ποιός ο λόγος να δώσει κάποιος 5000 για το skill και άλλα 2000 για το mount? ;)

@chill, φίλε μου ο rogue που είπες πιο πάνω ότι κέρδισες 1vs1 είναι prep specced, κοινώς ΓΤΠ εντελώς χεχε, απ' ότι είδα κυρίως δυάδα παίζει οπότε για εκεί ναι είναι καλό το spec (αν και με αυτά που φοράει για μένα είναι βλακεία να μην έχει Cold blood) αλλά για καταστάσεις 1vs1 είναι πατάτα. Αν ήταν assa/combat ανάσα δεν θα έπαιρνες :lol:

Δημοσ.
Ε και γιατί σου κάνει εντύπωση αυτό?

Και τα fair fights καλό θα ήταν να μην σε απασχολούν vs rogue. Εν ολίγοις πήδα τους όταν δεν μπορούν να αντιδράσουν, αυτό αξίζει στην πλέον άνανδρη class του παιχνιδιού. Γιατί ναι είπαμε το suprise attack είναι όλο το power των rogues καμία αντίρρηση....απλά το έχουν παρερμηνεύσει οι περισσότεροι ως suprise attack when opponent is bellow 40% hp....Και τώρα που θα πάρουν και αυτό το imba finishing αλίμονο σε μας τους casters. Γι'αυτό σου λέω τους rogues όπου τους δεις χτύπα τους. Είναι το μοναδικό class που gankάρω όπου το βρω no matter the level και καραγουστάρω ειλικρινά να τους καταστρέφω την όποια ασχολία εκείνη την ώρα (leveling,quests, farm, κλπ).

Skias eviscerate crits u for 2000

You are affected by mace stun

Skia hits you for 1100

You die

Skia soothes you...there, there things will be alright

;)

Δημοσ.
diladi re skia o allos eixe 3100 life???? :))) se lock pou xei 10k ti tha kaneis? :))

filika panta :)) gia na mh pw frost mage !!

Eviscerate-----requires combo points to use

Combo points-----from special attacks (ss, hemo,shiv,bs)

combo points on a target------the rogue has been attacking him (or used premed)

0/31/30-----caster killer (mage more like)

Αυτααααααααααααααά για σήμερα...

Αύριο θα μάθουμε για την ιστορία των leper gnomes και του Gnomeregan

Φιλικά πάντα ;)

Δημοσ.
Eviscerate-----requires combo points to use

Combo points-----from special attacks (ss, hemo,shiv,bs)

combo points on a target------the rogue has been attacking him (or used premed)

0/31/30-----caster killer (mage more like)

Αυτααααααααααααααά για σήμερα...

Αύριο θα μάθουμε για την ιστορία των leper gnomes και του Gnomeregan

Φιλικά πάντα ;)

apla na se peiraxw hthela re skia :) alla afou to pairneis patriotika .... exeis 8sec na ta kaneis olla ayta !!! (xereis ti enow) kai gia na se tsiglisw xana

o allos prepei na einai afk

thnx kai gia to mathima..na kai kati pou de xerame!!

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα αλλά με το 0/31/30 είδα φώς στο τούνελ, καθώς μου την δίνει στα νεύρα big time τα κωλό combat specs στο pvp, τουλάχιστον με αυτό το spec παίρνω subtl talents που είναι η προτιμησή μου στο pvp.

Πάντως στην 2v2 arena άμα δω clothie=win με αυτό το spec.

Περιμένουμε με αγωνία το 2.3 να δούμε αν τα buffs στο subtl tree θα βελτιώσουν την κατάσταση dmg-wise.

Τώρα για το 40% ganking τι να πώ....είναι σαν να αφήνεις μια ωμή μπριζολάρα σε κλουβί με πεινασμένη τίγρη...θα τον gankαρω και θα κάνω και ένα "άνανδρο" cannibalise (έτσι γιατί κολλάει στη μπριζολάρα) :P

Δημοσ.
@chill, φίλε μου ο rogue που είπες πιο πάνω ότι κέρδισες 1vs1 είναι prep specced, κοινώς ΓΤΠ εντελώς χεχε, απ' ότι είδα κυρίως δυάδα παίζει οπότε για εκεί ναι είναι καλό το spec (αν και με αυτά που φοράει για μένα είναι βλακεία να μην έχει Cold blood) αλλά για καταστάσεις 1vs1 είναι πατάτα. Αν ήταν assa/combat ανάσα δεν θα έπαιρνες :lol:

Ενώ εγώ που είμαι full pvp spec με 16/45/0 με full pvp gear με το αστρονομικό 166 resilience ε xD?

Skia κρίμα που δεν είμαστε στο ίδιο battlegroup και ακόμα περισσότερο κρίμα που δεν είμαστε στον ίδιο server για να αναμετρηθούμε :P.

Δημοσ.
Skia κρίμα που δεν είμαστε στο ίδιο battlegroup και ακόμα περισσότερο κρίμα που δεν είμαστε στον ίδιο server :P.

Battlegroup: Conviction

Server: Nordrassil

Έχω την εντύπωση πως είσαι/ήσουνα στο ίδιο Battlegroup (θυμάμαι έναν priest Benedictus, αν είσαι εσύ, που τον gankαρα αβέρτα στα BGs :devil: )

Για τον server μην το εύχεσαι γιατί είμαι απο τους rogues που έχουν διαμέρισμα στο IF :-D

Τέλευταία φορά πριν μήνες (δεν είχα dsl τους τελευταίους 3 μήνες) με τσακώσανε που gankαρα έναν mage στο IF bank και με είχανε MCed για κανά 10λεπτο και με buffαρανε :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Επειδή sarisn μαλλον ΔΕΝ έχεις rogue,το spec του τυπα που killare ο chill (AR/PREP) ειναι απο τα καλύτερα για 1v1 και το οτι τον κέρδισε ο chill ειναι καθαρά θέμα skill,η το παλικάρι δεν ένιωθε .

Και όσο skia ελπίζεις γιά το buff του sub tree,το μόνο που αξίζει κατα τη γνώμη μου είναι το buff του hemo και τίποτα άλλο και μιας kai sto 2.3 δεν θα υπάρχει το disarm immunitie το combat tree buffaristike πιο πολύ συν οτι άλλαξε και το mase spec σε παραπάνω critical damage,oπότε και στο 2,3 easy way το combat spec.

Δημοσ.

Επίσης σκέφτομαι να πάω πολύ heavy στο assasination με 51 ή 53 tps με 5/5 imp poisons και 5/5 vile poisons με χρήση του envenom + master poisoner + deadened nerves...το combat mutilate στο 2v2 είναι λίγο επικινδυνο καθώς χωρίς MoD σε τσακώνουνε απο χιλιόμετρα.

Remiel την γνώμη σου θα ήθελα σε αυτό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...