Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Assasination spec me combat δοκιμασμενο εξεραιτικα καλο για pvp ποιο συγκεκριμενα για arenes http://wowhead.com/?talent=fhecoxxsizcohxV0bV

sorry pou se apogoiteuo greek alla to spec pou ekanes link einai entelos axristo.Proton otan paizeis mutilate paizeis me mutilate san combo generator kai oxi me backstab opote ta 3 sto imp back einai axrista.Episis to fleetfooted,einai must an eisai assasination to idio kai to termatismeno find weakness idika an matheis kai to exeis sinexeia up to opio simainei 10% parapano damage.Telos ta 5 sto reflex einai kai auta axrista kathos mporeis na valeis ena sto slice and dice dioti me to combo generation pou kaneis kai den ksereis ti na ta kaneis ta combo kalo tha einai na xrisimopoieies to slice and dice oso pio sixna mporeis.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Επειδή sarisn μαλλον ΔΕΝ έχεις rogue,το spec του τυπα που killare ο chill (AR/PREP) ειναι απο τα καλύτερα για 1v1 και το οτι τον κέρδισε ο chill ειναι καθαρά θέμα skill,η το παλικάρι δεν ένιωθε .

Και όσο skia ελπίζεις γιά το buff του sub tree,το μόνο που αξίζει κατα τη γνώμη μου είναι το buff του hemo και τίποτα άλλο και μιας kai sto 2.3 δεν θα υπάρχει το disarm immunitie το combat tree buffaristike πιο πολύ συν οτι άλλαξε και το mase spec σε παραπάνω critical damage,oπότε και στο 2,3 easy way το combat spec.

Έχω rogue αλλά τον έχω σταματήσει στο 62 γιατί βαριέμαι το lvling και τέταρτου χαρακτήρα :lol:, αλλά ο κολλητός μου έχει έναν 70άρη τίγκα στα merciless/veterans και ξέρω πέντε πράγματα.

Αυτό που εννοούσα σε αυτά που είπα πιο πάνω είναι ότι με ένα τέτοιο spec δεν κάνεις σε καμία περίπτωση το damage που κάνεις σαν assa/combat, bad the lies. Τώρα εντάξει θα μου πεις έχεις άλλα καλούδια αλλά αν και εφόσον ο priest φοράει κι' αυτός καλό gear δεν τον ρίχνεις ούτε του χρόνου, όσο και να νιώθει ο rogue και αυτό το λέω από προσωπική εμπειρία (καθότι έχω παπά και έχω λιώσει σε pvp, κυριολεκτικά.. όπως έχω λιώσει και με τον μάγο μου πιο πριν και τώρα λιώνω και με τον lock :P ).

Imo, το subtlety αξίζει μόνο αν πηγαίνεις αρένα με τουλάχιστον άλλον έναν rogue σε δυάδα κυρίως όπου εκεί είναι χιλιοαπαραίτητο αφού έτσι και υπάρχει cloth/leather/mail έχει πέσει σε χρόνο d-t (ναι το έχω υποστεί και αυτό).

Δημοσ.
Έχω rogue αλλά τον έχω σταματήσει στο 62 γιατί βαριέμαι το lvling και τέταρτου χαρακτήρα :lol:, αλλά ο κολλητός μου έχει έναν 70άρη τίγκα στα merciless/veterans και ξέρω πέντε πράγματα.

Αυτό που εννοούσα σε αυτά που είπα πιο πάνω είναι ότι με ένα τέτοιο spec δεν κάνεις σε καμία περίπτωση το damage που κάνεις σαν assa/combat, bad the lies. Τώρα εντάξει θα μου πεις έχεις άλλα καλούδια αλλά αν και εφόσον ο priest φοράει κι' αυτός καλό gear δεν τον ρίχνεις ούτε του χρόνου, όσο και να νιώθει ο rogue και αυτό το λέω από προσωπική εμπειρία (καθότι έχω παπά και έχω λιώσει σε pvp, κυριολεκτικά.. όπως έχω λιώσει και με τον μάγο μου πιο πριν και τώρα λιώνω και με τον lock :P ).

Imo, το subtlety αξίζει μόνο αν πηγαίνεις αρένα με τουλάχιστον άλλον έναν rogue σε δυάδα κυρίως όπου εκεί είναι χιλιοαπαραίτητο αφού έτσι και υπάρχει cloth/leather/mail έχει πέσει σε χρόνο d-t (ναι το έχω υποστεί και αυτό).

Sarisn, ισχύουν κατά το μισό αυτά που λές....με 2 AR ρίχνεις και τον Illidan που λέει ο λόγος. Το spec των comb/subtl-maces είναι φτιαγμένο για να σου προσφέρει mobility (2ximp sprint), survivability (2 evasions, 2 vanishes), και control/dmg (mace stuns, hemo->imba cp generation, dual wielding).

To dmg output όταν βάζεις AR + Ηemo+το γεγονός οτι είναι (μετά το shiv) το lowest energy cp special attack των Rogues, έχει σαν αποτέλεσμα ένα εκπληκτικό burst που στις περισσότερες περιπτώσεις στην arena ο healer του αντίπαλου δεν προλαβαίνει να καταλάβει τι έγινε και ψόφησε ο teammate του. Επίσης είναι spec που είναι φτιαγμένο να μην παίζει με crits γεγονός που σε high resilience εχει τα καλύτερα αποτελέσματα.

On the downside, αν δεν καθαρίσεις τον στόχο σου σε αυτά τα bursts το dmg σου "drops like a brick"...αν ο ρογκάς όμως νιώθει αυτό σπάνια συμβαίνει ακόμα και σε high armor/resilience targets ήτοι SL locks-disc priests-warriors-pallies.

Για τους Mage...άστο καλύτερα, με αυτό το spec ακόμα και clicker rogue τους έχει για πλάκα (2 vanishes, 2 imp sprints, mace stuns, possibility of rogue picking up setup=free cps when CloS is on)...Δεν το λένε caster killer spec για πλάκα.

@ Dark_son20: Λίγοι σχετικά Έλληνες και οι περισσότεροι στο guild μου (Horde Empire)

Για το ΑV άμα δεις εμένα μέσα μην ανησυχείς καθόλου, για τους άλλους δε παίρνω όρκο (με εξαίρεση τους guildies μου)

Δημοσ.

Το μοναδικό πράγμα που θα ήθελα να αλλάξουν στα talent trees του rogue είναι το mos. Θα έπρεπε να είναι trained και μέσω talents να έχουν μόνο το hightent senses. Είναι εντελώς άκυρο να είσαι rogue και να θυσιάζεις 5 ολόκληρους πόντους για να μην σε βλέπουν απο χιλιόμετρο.

Εγώ αυτήν την στιγμή δοκιμάζω ένα νέο spec 31 combat / 30 ass παίζοντας με shiv και βασίζοντας στο γρήγορο combo build με το seal fate. Για pve μέχρι στιγμής φαίνεται καλό. Θα ήθελα να το δοκιμάσω και για pvp αλλά δεν... όσες φορές προσπάθησα μου χουν κάνει /laugh, /dance , /kiss πριν φτάσω σε κάποιον αντίπαλο :P

Δημοσ.
Το μοναδικό πράγμα που θα ήθελα να αλλάξουν στα talent trees του rogue είναι το mos. Θα έπρεπε να είναι trained και μέσω talents να έχουν μόνο το hightent senses. Είναι εντελώς άκυρο να είσαι rogue και να θυσιάζεις 5 ολόκληρους πόντους για να μην σε βλέπουν απο χιλιόμετρο.

Εγώ αυτήν την στιγμή δοκιμάζω ένα νέο spec 31 combat / 30 ass παίζοντας με shiv και βασίζοντας στο γρήγορο combo build με το seal fate. Για pve μέχρι στιγμής φαίνεται καλό. Θα ήθελα να το δοκιμάσω και για pvp αλλά δεν... όσες φορές προσπάθησα μου χουν κάνει /laugh, /dance , /kiss πριν φτάσω σε κάποιον αντίπαλο :P

Ναί είναι κάπως το built που έχεις,μιας δεν κερδίζεις και τίποτα το σημαντικό.Αν έχεις τιποτά mace πήγαινε και άλλαξε spec στο scrub friendly mace spec και θα είσαι μιά χαρά.

Αυτο που θα έπρπε να είναι trainable κατα τη γνώμη μου είναι το sap να έχει μεγαλύτερο range και να μήν χρειάζοταν τα talent για αυτό..

Δημοσ.

Το ΜοD πρέπει imo να το κάνουν κάτι σαν να σε κάνει immune στα shouts ή low lvl AoEs είναι απαράδεκτο με lvl 1 ΑοΕ να σε βγάζουν απο stealth και το αμίμητο...

"Warrior: AAAAAAAAAAAARGH"

"Rogue: oh no!!! my morale" *stealth fades from you*

Δημοσ.
Το ΜοD πρέπει imo να το κάνουν κάτι σαν να σε κάνει immune στα shouts ή low lvl AoEs είναι απαράδεκτο με lvl 1 ΑοΕ να σε βγάζουν απο stealth και το αμίμητο...

"Warrior: AAAAAAAAAAAARGH"

"Rogue: oh no!!! my morale" *stealth fades from you*

rofl, και μετα έρχεται κανα τριχίλιαρο mortal strike, μαζι με hamstring bleed κλπ, gg

Δημοσ.

@ Dark_son20: Λίγοι σχετικά Έλληνες και οι περισσότεροι στο guild μου (Horde Empire)

Για το ΑV άμα δεις εμένα μέσα μην ανησυχείς καθόλου, για τους άλλους δε παίρνω όρκο (με εξαίρεση τους guildies μου)

ti na soupo re skia..fenete na min katalavenoun kan apla pragmata sta agglika den mporoume kan na epikinonisoume mazi tous gia na tou eksigisoume giati to mamimeno to sh gy prepei na minei un-capped

Δημοσ.

πωπω ρε παιδια οπου βλεπετε ελληνα φυγετε μακρια.

μπαινω σε ενα group για mana tombs,οπου ηταν ενας με το ονομα psoloarpaxtra,ο οποιος θα tankare.

ωχ σκεφτομαι δεν προκειται να κανουμε τιποτα με δαυτον.

και πραγματι στο 3ο wipe,στο πρωτο κιολας pack αποτελουμενο απο 2 μονο mobs,διαλυσαμε το group.

γιαυτο σας λεω μακρυα απο ελληνες.οχι μονο κοιτανε την παρτη τους,αλλα δεν ξερουν καν και το class τους....

Δημοσ.
πωπω ρε παιδια οπου βλεπετε φυγετε μακρια.

μπαινω σε ενα group για mana tombs,οπου ηταν ενας με το ονομα psoloarpaxtra,ο οποιος θα tankare.

ωχ σκεφτομαι δεν προκειται να κανουμε τιποτα με δαυτον.

και πραγματι στο 3ο wipe,στο πρωτο κιολας pack αποτελουμενο απο 2 μονο mobs,διαλυσαμε το group.

γιαυτο σας λεω μακρυα απο ελληνες.οχι μονο κοιτανε την παρτη τους,αλλα δεν ξερουν καν και το class τους....

imo de xreazete na eisai ellhnas gia na eisai kai m....as. h m....a einai pagosmio fainomeno

sto wow kai genikotera se tetiou eidous games tha breis kathe karidias karidi.

H fash pou proaneferes tha mporouse aneta na ginotan kai me xeno...an omws exeis kolisei me tous ellhnes tote mallon den exeis paixei kai toso poly to game ap oso esy nomizeis.

Δημοσ.
imo de xreazete na eisai ellhnas gia na eisai kai m....as. h m....a einai pagosmio fainomeno

sto wow kai genikotera se tetiou eidous games tha breis kathe karidias karidi.

H fash pou proaneferes tha mporouse aneta na ginotan kai me xeno...an omws exeis kolisei me tous ellhnes tote mallon den exeis paixei kai toso poly to game ap oso esy nomizeis.

+1

παντού υπάρχουν! >.<

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...