Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
giati se xalaei o troll mage?

genika mou tin spaei otan dialegoun race vasi ton racial...

pragmatika xerome otan ta racial afta trone nerf :P

Το race που διαλέγεις δείχνει πολλά σε επίπεδο "νιώθω δεν νιώθω". Όχι ότι αποτελεί κανόνα αλλά σου δίνει μια γεύση. Π.χ. λέμε αν ο άλλος διάλεξε να παίξει nelf priest με προδιαθέτει αρνητικά. Γενικά όταν ήμουν priest class leader δεν το πολυσκεφτόμουν για τα nelfs με την παραμικρή μαλακία τα σούταρα από το guild. Dwarf π.χ. σεβασμός right choise για priest τα nelfάκια που πάνε? I r legolASS και έτσι. Όταν έχεις σκοπό να ασχοληθείς σοβαρά με κάτι διαλέγεις και το σωστό race χωρίς να λαμβάνεις υπόψην σου ομορφιά κλπ.

Και troll δεν θα έφτιαχνα ποτέ γιατί θέλω τα παπούτσια μου να φαίνονται :P. Και best mage race imo με διαφορά gnome. +intellect, escape artist, +15engineer (mage=buy trinkets, sell skillz class pre tbc τουλάχιστον).

Δημοσ.
Το race που διαλέγεις δείχνει πολλά σε επίπεδο "νιώθω δεν νιώθω". Όχι ότι αποτελεί κανόνα αλλά σου δίνει μια γεύση. Π.χ. λέμε αν ο άλλος διάλεξε να παίξει nelf priest με προδιαθέτει αρνητικά. Γενικά όταν ήμουν priest class leader δεν το πολυσκεφτόμουν για τα nelfs με την παραμικρή μαλακία τα σούταρα από το guild. Dwarf π.χ. σεβασμός right choise για priest τα nelfάκια που πάνε? I r legolASS και έτσι. Όταν έχεις σκοπό να ασχοληθείς σοβαρά με κάτι διαλέγεις και το σωστό race χωρίς να λαμβάνεις υπόψην σου ομορφιά κλπ.

Και troll δεν θα έφτιαχνα ποτέ γιατί θέλω τα παπούτσια μου να φαίνονται :P. Και best mage race imo με διαφορά gnome. +intellect, escape artist, +15engineer (mage=buy trinkets, sell skillz class pre tbc τουλάχιστον).

Καλά αυτά που λες, αλλά για φαντάσου όμως αυτούς που φτιάξανε τους χαρακτήρες τους με το που βγήκε το wow που ακόμα δεν ήξεραν που τους παν τα τέσσερα. Εύκολα γίνεται το λάθος. Γενικότερα όμως τα racials παίζουν μεγάλο ρόλο μόνο στο pvp όποτε δεν χαθηκε και ο κόσμος.

Το γέλιο πέφτει σε παιχνίδια τύπου DAOC που σου δίνε 30 attribute pts να ξοδέψεις. Έκει να δεις γέλιο που έπεφτε όταν καταλάβαινες τι λαλακίες είχες κάνει :P

Δημοσ.

Αλλό να castarei frostbolt to undead και αλλο η τάπα....Kαι IWIN skill να είχαν τα gnome απλά ΠΟΤΕ.Η μεγαλύτερη πλάκα είναι με τα gnome warriors....και ειδίκα οταν χάνεις απο αυτά σε PVP.

Δημοσ.

απεναντιας εχει πολυ γελιο να βλεπεις ενα ανθρωπακι να καταπινει τα mobs σαν καραμελες με τα fireballs του,ενω ενα μεγαθηριο οπως ενας tauren warrior να πασχιζει μια ωρα να σφαξει καμια προβατινα για το quest του.

ασε που προσωπικα ,επειδη ειμαι gnome fire mage,μου αρεσει οταν το εφε του dragon breath bgainei ακριβως στο υψος του κεφαλιου των mobs.in your face οπως λεμε ;)

Δημοσ.
female gnome warrior me roz kotsidakia na tankarei Patchwerk=PRICELESS :P

Aκούω patchwerk σκέφτομαι old wow και αναπολώ :(

http://img364.imageshack.us/my.php?image=patchwerkdownlh0.jpg

Anyway ελπίζω να φτιάξω και το old pc μου μέσα στην βδομάδα που έχω πιο πλούσιο υλικό από screenshots για να ανεβάσω τον tanking του συγκεκριμένου boss από gnome warrior με ροζ κοτσιδάκια :D. Στην από πάνω photo είναι το όνομα που φαίνεται μέσα στο νεκρό κορμί του patch lol.

Δημοσ.

και αρχισανε τα οργανα με το 2.3 patch.

οποτε αλλαζω realms το παιχνιδι κλεινει τελειως.

προβλημα το οποιο εχουν και αρκετοι αλλοι,απο οτι διαβαζω στα επισημα φορουμς.

ξανα well done blizzard....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...