dimitris74 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 εχω στησει μια βαση δεδομενων σε MS Access. ενταξει δεν ειναι και το ιδαικοτερο αλλα οταν την εκανα αυτο μπορουσα να μαθω αυτο εφτιαξα... η βαση ειναι για να δουλευει σε pc offline και να ενημερωνει καποιος τις εγγραφες. τωρα θελω την συγκεκριμενη βαση να την κανω.... θελω βασικα να φτιαξω 4-5 σελιδες html ετσι ωστε να ανεβασω την βαση στο νετ και να μπορει να κανει καποιος Log in απο το pc του, να ενημερωνει τις εγγραφες, να τυπωνει καποια reports γενικα να μπορει να την χειριστει. επειδη δεν το κατεχω το σπορ, και τωρα θα ξεκινησω, μπορει καποιος να ριξει καμμια βοηθεια τι πρεπει να κανω, πως να το κανω κλπ? το ολο project θα γινει διπλωματικη, απλα θα βασιστει σε μια δουλεια που ειχα κανει παλιοτερ
vagpap Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Θα πρέπει οι σελίδες σου να γίνουν δυναμικές ώστε να μπορέσουν να μιλήσουν με την βάση. Για δυναμικές σελίδες ==> asp.net, asp, jsp (δεν ξέρω αν το κάνει και η DHTML, συγνώμη αλλά δεν ξέρω). Έχεις ασχοληθεί με προγραμματισμό καθόλου?
dimitris74 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Θα πρέπει οι σελίδες σου να γίνουν δυναμικές ώστε να μπορέσουν να μιλήσουν με την βάση. Για δυναμικές σελίδες ==> asp.net, asp, jsp (δεν ξέρω αν το κάνει και η DHTML, συγνώμη αλλά δεν ξέρω). Έχεις ασχοληθεί με προγραμματισμό καθόλου? mpa... τωρα ξεκιναω. ο καθηγητης μου μου ειπε να κοιταξω frontpage. εχει μεσα λεει wizards και θα ειναι αρκετα απλο. την βαση πρεπει να την τροποποιησω καθόλου? η απλα θα την ανεβασω καπου και ολη την δουλεια θα την κανουν οι web page
dwarves Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 sto frontpage ...sta Web site templates... tha vreis ena Database Interface Wizard.... genika h access den kserw an tha se volepsei gia auto pou thes na kaneis....alla palepse thn...
damiandkj Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 auto pou 8es mporeis na to kaneis me Java Servlets. kanontas xrisi tou JBDC tis java na kaneis SQL erwtimata stin database sou. me wizards den kserw an mporeis na to kaneis.
random Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Oταν λες "να την ανεβασω στον νετ" ελπιζω να εννοεις το τοπικο δικτυο ή εναν δικο σου σερβερ (πχ σε DSL). Γιατι πρέπει ο σερβερ να μπορει να "τρέχει" access (linux ξέχνα το) και να πειραξεις το setup του apache ή IIS για να συνδεθεί. Με το να ανεβασεις απλα το mdb με ftp σε καμια free web host δεν προκειται να κανεις τιποτα. Για δωρεαν hosting, πρεπει να μεταφερεις το σχήμα σε mysql ή sql server . Δεν ξέρω, free hosting με access db εχει βρει κανεις?
dimitris74 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Oταν λες "να την ανεβασω στον νετ" ελπιζω να εννοεις το τοπικο δικτυο ή εναν δικο σου σερβερ (πχ σε DSL). Γιατι πρέπει ο σερβερ να μπορει να "τρέχει" access (linux ξέχνα το) και να πειραξεις το setup του apache ή IIS για να συνδεθεί. Με το να ανεβασεις απλα το mdb με ftp σε καμια free web host δεν προκειται να κανεις τιποτα. Για δωρεαν hosting' date=' πρεπει να μεταφερεις το σχήμα σε mysql ή sql server . Δεν ξέρω, free hosting με access db εχει βρει κανεις?[/quote'] θα ανεβει μαλλον στο σερβερ του πανεπιστημιου, δεν προκειται να δουλεψει κανονικα απλα να γινει μια παρουσιαση για την διπλωματικη μου. απλα πρεπει να την κανω να δουλεψει με αυτον τον τροπο. να μπορεις να κανεις log in σε web interface, να κανεις τις αλλαγες και τις τροποποιησεις και μετα να τυπωνεις. δεν προκειται να την ανεβασω και να μεινει εκει.
SoPTeP Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Tin douleia sou tha tin kaneis poli aneta me php - mysql. Ipostiriksi php ipostirizoun oloi sxedon oi free servers. Gia mysql: http://www.freesql.org
itpanos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Afoy einai gia diplomatiki kaneto me ton grigirotero dynato tropo kai aytos einai me FrontPage kai access. Alla ekei poy 8a baleis thn mdb (ston Web server) 8a prepei na exoyn read-write permissions
PhotoPaul Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2005 Επειδή σου την πέσανε οι Linuxάδες και κάνουν τους έξυπνους, σου προσφέρω εγώ δωρεάν windows 2003 hosting με ASP/Access μέχρι την ολοκλήρωση της εργασίας σου και της παρουσίασής της. Αν σε ενδιαφέρει, PM me ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.