Προς το περιεχόμενο

* * * Prosoxi - Prosoxi * * * Diavaste Opwsdipote Ayto * * *

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 235
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pantws sto pc mag tou fevrouariou pou exei diafimisei tis Hol .... to oti einai etsi ta pragmata to anefere kathara (me pio psila grammata fisika).sigkekrimena:

"kathe mina i Hol sas xarizei to kostos twn astikwn kai iperastikwn tilephwnimatwn tou proigoumenou. i prosfora isxyei....." sel 87

Koitontas kai sto site..eida oti to anaferei ki ekei ayto.

Δημοσ.

pira loipon simera me skopo na tin akyrwsw.

tis lew tis pwlitrias (aytis pou eixa milisei kai tin Tetarti) to kai to.

mou leei ekeini: nai etsi einai opws ta les me to systima xrewsis

ALLA sto telos tha sou epistrafoun ayta ta xrimata me tin liksi tou simvolaiou sou,

ara isxyei ayto pou leme entelws dwrean, [plin tou 1ou mina pou ayton den ton glitwneis]. KERAMIDA!

tis lew pou anaferetai tetoio pragma stin aitisi, gia epistrofi diladi,

kai mou leei na to diavasw kalytera kai na tin ksanaparw kai pali

oti kanw dysfimisi stin etairia tous.

okay lew, tha to ksanadw kai tha sas parw.

to ksanaeida, kai kati gia epistrofi den vlepw pouthena. den kserw ti na kanw pleon.

mono+mono gia tin terastia asafeia logika tha to akyrwsw.

eseis ti lete re paidia???

einai dynaton na exoume kanei EMEIS oi insomniacs tetoia paranoisi???

oute na to dianoithw

Δημοσ.

Μονο και μονο που σου λέει κατάμουτρα οτι κάνεις δυσφήμιση στην εταιρία είναι για φτύσιμο.

Στο νόμο του εμπορίου ο ευχαριστημένος καταναλωτής είναι διαφήμιση και ο δυσαρεστημένος καταστροφή! (περιμένατε να πω δυσφήμιση ε;)

Βάλε ADSL όπως σου είπα εγω και δε θα χάσεις. Φυσικά μπορείς να βάλεις και Tellas ISP είναι εξίσου καλοί με Forthnet.

Άντε πάρε και το World of Warcraft να σε πάω κανένα παιχνιδάκι online!!

Δημοσ.

na ki ena stoixeio pou anairei ta legomena tis peri epistrofis:

3. Διάρκεια και κλείσιμο Λογαριασμού.

Από τη στιγμή που ο Συνδρομητής κάνει χρήση της Υπηρεσίας έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει την ηλεκτρονική πίστωση που έχει μεταφερθεί στον Λογαριασμό του για κατανάλωση των Προϊόντων. Ο Συνδρομητής δεν έχει δικαίωμα να εξαργυρώσει το ποσό της ηλεκτρονικής πίστωσης που βρίσκεται στο Λογαριασμό του καθώς ήδη η καταβολή οιουδήποτε αντιτίμου της Υπηρεσίας από τον Συνδρομητή, ισοδυναμεί με παροχή της Υπηρεσίας εκ μέρους της Hellas On Line. Σε περίπτωση που ο Λογαριασμός του Συνδρομητή έχει υπόλοιπο ηλεκτρονικής πίστωσης, αλλά παραμένει ανενεργός για περισσότερους από πέντε μήνες από την τελευταία συναλλαγή μέσω αυτού, τότε η Hellas On Line έχει το δικαίωμα να κλείσει το Λογαριασμό και ο Συνδρομητής δεν θα έχει πλέον πρόσβαση στην Υπηρεσία εκτός αν ζητήσει να του ξαναδιατεθεί καταθέτοντας εκ νέου οιοδήποτε αντίτιμο.

parmeno apo edw:

http://home.hol.gr/online/holofyou/index.aspx?mid=3769;90&SID=209&pageType=Legal

kala meta apo ayti tin anagnwsi ti na pw.

milame gia PSEMATA KATAMOUTRA. TELOS!! to akyrwnw twra -ta neyra mou....

Δημοσ.

Μάγκες σας ευχαριστώ για αυτό το thread, μου ανοίξατε τα μάτια και μόλις σήμερα ήμουν έτοιμος να αγοράσω σύνδεση από αυτούς τους λουσταράδες. Σήμερα κιόλας τους ρώταγα για το πακέτο και απ' ότι φαίνεται τα άτομα θέλουν ένα καλό χεράκι ξύλο για να ρθουν στα ίσα τους γιατί όλο ψέματα και λακαμίες κατεβάζουν. Καταρχάς τους ρώτησα για το ρούτερ αν είναι wi fi enabled, και μετά από χίλια ζόρια, και αφού μου λέγανε, ναι έχετε αυτή τη δυνατότητα κλπ. κλπ., μου αποκάλυψαν ότι δεν είναι και χρειάζεται κάρτα, την οποία δεν την καλύπτουν οι ίδιοι αλλά πρέπει να την ψάξω και να την αγοράσω εγώ, ...., μύδια, κεραμύδια δηλαδή. Μου κάνει η γκόμενα στο τηλέφωνο, ναι αλλά έχεται αυτή τη δυνατότητα, της λέω πλάκα μου κάνεις; και το κουτί του p.c. μου έχει τη δυνατότητα να πάρει μάδερμπορντ με πέντιουμ 4 64άρη, αλλά αυτή τη στιγμή έχει ένα κωλο πέντιουμ 3. Μετά πήρα τους τεχνικούς να μάθω τη συμπίεση, to codec τηλεφωνικής συνομιλίας που χρησιμοποιούν. Πέραν ότι σου τρώει πολύ bandwidth από το ήδη πενιχρό του οτέ, με είχαν να περιμένω μισή ώρα μέχρι αφενώς να καταλάβουν τι εννούσα (δηλαδή ποια είναι η συμπιέση, στα πόσα hz είναι η φωνή κλπ.) μου παν ότι χρησιμοποιούν codec g729 στα 30 kb/s αλλά αρνήθηκαν να μου αποκαλύψουν ποιο provider χρησιμοποιούν. Μετά από μια σύντομη έρευνα στο ίντερνετ, ανακάλυψα πως αυτό το codec σε αυτές τις ταχύτητες είναι της λολής, αν υπάρχει καν...

http://www.explore-technology.com/electronics/G/G729.html

G.729 is mostly used in Voice over IP (VoIP) applications for its low bandwidth requirement. Standard G.729 operates at 8 kbit/s, but there are extensions, which provide also 6.4 kbit/s and 11.8 kbit/s rates for marginally worse and better speech quality respectively. Also very common is G.729A which is compatible with with G.729, but requires less computation. This lower complexity is not free since speech quality is marginally worsened.

http://dslrcs.clanspace.com/forum/remark,9233892~mode=flat

"What is it about the lower bandwidth codecs that would cause you to not recommend them? I have been operating on the 50 kbps codec since it came out and have been entirely happy with it. The 30 kbps one is a little tinny for me -- kind of like on a cheap cell phone."

Και τώρα ακούω ότι σε βάζουν να πληρώσεις κιόλας το provider τους, μιλάμε για μεγάλα λαμόγια.

Ότι ομαδική κίνηση αποφασίσετε να κάνετε είμαι μαζί σας, και τη προσυπογράφω, και θα ακούσουν και σε μερικά λεπτά τα μπινελίκια μου από τηλεφώνου γιατί δε γουστάρω να μου παίζουν λακαμία με τόσο θρασή τρόπο.

Δημοσ.

'Εγινε. Βέβαια καλύτερα να στείλουμε σε κάποια επιτροπή ανταγωνισμού (κυβερνητική) ή σε ανταγωνίστρια εταιρεία, νομίζω υπάρχει επιτροπή τηλεπικοινωνιών που χώνει και πρόστιμα, παρά στα ίδια τα λαμόγια που θα το γράψουν εκεί που δε πιάνει μελάνι, αυτά για την ώρα, επιστρέφω μετά από τα καντήλια που θα ρίξω στη hol.

Δημοσ.

ego prosopika exo steilei tin idia epistoli me elafra allagemno periexomeno stous:

1) OTEnet

2) Tellas

3) FORTHnet

kai telos tin esteila kai stin EETT (http://www.eett.gr)... elpizo na to kanane kai alloi

ektos apo mena oste na mazeftei enas ikanos arithmos "enoxlitikwn", mpas kai

ginei kati...

na simeioso edo, oti tin epistoli tin esteila pliros enypografi...

Δημοσ.

Σωστός, κι εγώ το ίδιο θα κάνω, σημείωσε ότι πήρα τώρα τη hol και τους τα χωσα, το τυπάκι στη γραμμή τα παιξε και άρχισε να μου λέει εγώ είμαι απλώς υπάλληλος και θέλω να ενημερώνω όλους, του λέω ρε μπαγάσα εμένα γιατί δε με ενημέρωσες μέχρι να σου πω πως μου παν κάποιοι φίλοι ότι το δωρεάν που λέτε είναι παραπλανητικό; μου λέει ναι αλλά σας είπα ότι είναι με πίστωση, του λέω αφού όμως σε ξέχεσα, και πίστωση δε μου κάνεις εσύ αλλά εγώ που σου δίνω τα λεφτά μου για να μου τα επιστρέψεις άτοκα και όποτε, και μετά του λέω άρα δε πληρώνω κανένα μήνα, και μου κάνει, ε, το πρώτο, κι εκεί του τα συρα κανονικά, και μου λέει εγώ είμαι απλώς υπάλληλος το κύριο Βασίλη Ασημακόπουλο να πάρετε αύριο θα ναι εδώ το προϋστάμενο, καλά θα τα ακούσει κι αυτός, τώρα που έμαθα ότι κι η αδερφή μου που δε ξέρει από υπολογιστές αγόρασε τη σύνδεση τους και έπερνε όλες τις φίλες της Αγγλία το πρώτο μήνα για ώρες και μάλλον θα πληρώσει τώρα τα κέρατά της, θα τα ακούσουν καλά τα λαμόγια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...