poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 12:58 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:58 μμ On 07/10/2025 at 10:34, radiodj105 said: Καλημέρα σε όλους. Στην δουλειά μου έχουμε Nova Fiber με 2 στατικές IP. Δύο ίδια ρούτερ Huawei HG8145v5. Και τα 2 ρούτερ έχουν τις ίδιες ρυθμίσεις, ειδικά στο τμήμα του Port Forwarding. Στο μεταξύ, δείτε ένα παράλογο... Το ένα ρούτερ έχει ανοιχτές τις πόρτες προς τα έξω... Το δεύτερο ρούτερ με ίδιες ρυθμίσεις, έχει ανοιχτές τις θύρες 80 και 7070 αλλά όχι την 21που χρειάζομαι. Μίλησα με Nova και μου είπαν την κλασική ιστορία πως δεν είναι από αυτούς το πρόβλημα. Έχει κάποιος από εσάς να προτείνει κάτι; κατι δεν γραφεις καλα ή κατι δεν καταλαβα εγω καλα.port forward εσυ κανεις οτι θες.κανονικα ενα router δεν πρεπει να εχει μεσα τιποτα απο port forward. οποτε οτι θες το ανοιγεις εσυ. δεν κολλαει ενα router να εχει Port forward rules αφου δεν ξερει σε ποια Ip να το στειλει. το 192.168.2.50 ειναι καποια Ip στο εσωτερικο σου δικτυο. και δεν εχω δει ποτε Port forward απο default μεσα σε ενα router. οτι θελεις το ανοιγεις εσυ κανονικα. εκτος αν το ενα βγαινει απο cgnat και για αυτο δεν ανοιγει καμια πορτα(δεν ξερω αν εχει cgnat η Nova οπως η cosmote) τι θες να κανεις εσυ ακριβως?να ανοιξεις την 21? καποιες πορτες μπορει να μην σε αφηνει να τις κανεις Use λογω οτι μπορει να ειναι ηδη In use για voip, remote management κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα