Swifter Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλά κάτι τρέχει με το pc μου... Μόλις μπήκα Internet σήμερα ξεσυνδέθηκε και αυτόματα συνδέθηκε με μια σύνδεση που είχε φτιάξει μόνο του, και από ότι είδα το τηλέφωνο της σύνδεσης ήταν άγνωστο... Μπορεί να ήταν και ιαπωνίας ή κάπου εκεί και να μου έρθει πολύ ακριβά ο λογαριασμός.. έτσι λοιπόν θα ήθελα να μου πείτε κανένα πρόγραμμα που θα με βοηθήσει... έχω κάνει ήδη scan με ad-aware, spysweeper και βέβαια τα έχω κάνει και update.. επίσης έβαλα zonealarm μήπως και κάνει τίποτα αλλά τζίφος!!! Βοηθήστε με!!
DAVE Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 De katevazeis kai to Microsoft Anti-Spyware na kaneis ena scan?Etsi opws ta les mallon kapio dialer prepei na einai.To programa 8a to vreis sti kentriki selida tou insomnia.
xaxa1982 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Βάλε Kerio firewall 4.1.2,σε ρωτάει ποια νούμερα θες να καλούνται,οπότε αν πάει να γίνει σύνδεση σε κάποιο άγνωστο νούμερο,σε ρωτάει και εσύ το μπλοκάρεις...
Swifter Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Κοιτάξτε, δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ αν δεν θα ξανακαλέσει σε αυτό το νούμερο, το θέμα που με ενδιαφέρει είναι να μην γεμίζει το pc μου κάθε τρεις και λιγάκι τέτοια πράγματα... Πχ. αν μπω σε κάποια σελίδα με περιεχόμενο warez παρατήρησα πως τότε γίνονται όλα αυτά... Αλλά παλιότερα που έμπαινα κανονικά σε αυτά, δεν υπήρχε απολύτως το παραμικρό πρόβλημα...
hugelacky Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Exeis dialer. Katebase Dialer Control, SpyBot Search and Destroy, Ad-Aware, kai kane ephgontws scan! Κοιτάξτε, δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ αν δεν θα ξανακαλέσει σε αυτό το νούμερο, το θέμα που με ενδιαφέρει είναι να μην γεμίζει το pc μου κάθε τρεις και λιγάκι τέτοια πράγματα... Kala 8a ekane na se endiaferei apo twra se poio noumero kanei klhsh to pc giati an sou er8ei o logariasmos tou OTE me kana 2 epipleon mhdenika sto telos tote 8a einai arga kai 8a prepei na ta skaseis ta euro... :-?
kkarab Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Κοιτάξτε, δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ αν δεν θα ξανακαλέσει σε αυτό το νούμερο, το θέμα που με ενδιαφέρει είναι να μην γεμίζει το pc μου κάθε τρεις και λιγάκι τέτοια πράγματα... Πχ. αν μπω σε κάποια σελίδα με περιεχόμενο warez παρατήρησα πως τότε γίνονται όλα αυτά... Αλλά παλιότερα που έμπαινα κανονικά σε αυτά, δεν υπήρχε απολύτως το παραμικρό πρόβλημα... Tote irthe o kairos na xrisimopoihseis kapoio allo internet browser ektos apo tis microsoft.O firefox einai polu kalos kai idiaitera grigiros,ase pou uparxoun xiliades plug-in gia na blockareis cookies/spyware,gia download kai oti mporeis na fantasteis.Dokimas eto kai tha katalaveis amesos ti diafora...
xaxa1982 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Αγόρασε το Giant Antispyware που έχει real-time protection για να μην μπαίνουν τέτοιες βλακείες στον υπολογιστή σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.