Dark-Shadow Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Gia sas pedia tha ithela na matho pos na ftiakso ena server sto internet gia kati pexnidia pou ego kai enas filos mou ta paizoumai poly opos halo
Panahs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Λογικά εάν θέλεις να είναι μόνιμα στο internet θα πρέπει να σηκώσεις έναν dedicated Server, δηλαδή έναν υπολογιστή που η μόνη του δουλειά θα είναι να σηκώνει το παιχνίδι χωρίς να μπορείς να παίξεις σε αυτόν. Τώρα εάν θέλεις να παίζεις κιόλας σε αυτόν τον υπολογιστή, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερα ping. Από την άλλη, αν αυτό που ρωτάς είναι απλά το πως μπορείς να παίξεις με τον φίλο σου, αυτό είναι απλό. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις ένα παιχνίδι ως host (πχ. create an internet game, κάπως έτσι μπορεί να στο έχει) να ρυθμίσεις πως θέλεις να είναι οι κανόνες και αφού το ανεβάσεις, να δώσεις την IP διεύθυνση του υπολογιστή σου. Έπειτα ο φίλος σου απλά θα πρέπει να έχει μπει στο παιχνίδι και αυτός (προσέχτε να μην έχετε το ίδιο serial number και οι δύο ειδικά σε περιπτώσεις όπως το Halo -if you know what I mean- αλλιώς το δεν πρόκειται να παίξετε ποτέ μαζί) και να γράψει την διεύθυνσή σου στο ειδικό μενού. Πάντως άμα σηκώσετε Server για το Halo, πείτε μου την διεύθυνσή του να χωθώ!
cig4 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Λογικά εάν θέλεις να είναι μόνιμα internet στο θα πρέπει να σηκώσεις έναν dedicated Server' date=' δηλαδή έναν υπολογιστή που η μόνη του δουλειά θα είναι να σηκώνει το παιχνίδι χωρίς να μπορείς να παίξεις σε αυτόν. Τώρα εάν θέλεις να παίζεις κιόλας σε αυτόν τον υπολογιστή, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερα ping. Πάντως άμα σηκώσετε Server για το Halo, πείτε μου την διεύθυνσή του να χωθώ! [/quote'] είσαι άριστος με πρόλαβες στην απάντηση λαι τα έγραψες και πολύ καλύτερα απο οτι θα το έκανα εγώ :>
Dark-Shadow Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Mipos yparxei kanena megalo server se webite pou na paizeis polla paixnidia online?
Panahs Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Μήπως, λέω μήπως ψάχνεις για το noobwars.gr?
Dark-Shadow Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Nai alla afto to site exei mono 7 paixnidia pou mporo na vro kai alla opos to halo
Panahs Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δυστυχώς φίλε μου δεν ξέρω κάποιο άλλο. Και ειδικά το Halo θα με ενδιέφερε και εμένα μιας και μου αρέσει πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.