GrafeioTeleton Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Αμα ηταν ετσι ρε pretador τοτε καμια εταιρεια δεν θα εβγαζε παιχνιδι για το playstasion...Και εγω παντως ειμαι υποστιριχτης για original games για τις κονσολες και ας ειμαι βλακας...
hawkj83 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δεν είσαι βλάκας. Ούτε εγώ έχω τσιπάρει το ps2 μου γιατί χαίρομαι την αγορά του κάθε game όπως κ στο gameboy sp που έχω (εδώ δεν μπορώ να κάνω κ αλλιώς λόγω cartridges ) ... Δεν αγοράζω συνέχεια γιατί δεν παίζω πολύ games, αλλά όταν βγαίνει κάτι καλό λέει να το έχεις original!
Toufas Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 predator les akira pragmata, mono stin ellada einai etsi diadedomeni i peiratia, agglia den einai etsi ta pragmata. hawk pestous to kalitero oti klineis tin konsola kai tin anigeis kai eisai resume pali apo ekei pou isouna prin....opos legane sto edge. mpeneis trenaki anigeis, pezeis , klineis , meta ksanapezeis opote theleis, eno me to psp anigeis tsanta vgazeis prosextika thiki psp (pou agorazeis extra) vgazeis prosextika psp apo thiki, vlepeis tin eisagogi tou ridge racer,kaneis figoura stous diplanous sou,exeis ftasei stin stasi sou kai den exeis peksei....
Icecut Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 paidia apo design me apogohteuei!anyway kai egw to skeftomoun na parw ena apo ta dyo,8a perimenw na dw kai to psp kai meta 8a apofasisw!
predator Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 den eipa oti einai dikes mou apopseis aytes. eipa apla pws to eixa akousei kapou ayto paliotera. nomizw na simfwnoume omws oloi pws merikoi 8a to skeftoun na agorasoun mia konsola pou den tsiparetai,swsta? e that's my point!
hawkj83 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2005 Χεχε Toufas, thanks for the tip! Εγώ πάντως θα την αγοράσω, γιατί έχει το είδος των παιχνιδιών που μ' αρέσει! Μη μου πείτε ότι δεν θα απολαμβάνατε ένα Mario Kart 2πλο, 3πλο, 4πλο ο καθένας από την οθόνη του ασύρματα; Κ θα περιμένω με αγωνία κ ένα zelda. Αν βγει κάποιο/α παιχνίδι/ια στο psp που θα μ' αρέσουν θα το αγοράσω κ αυτό (π.χ. final fantasy), αλλά δεν πρόκειται να το τσιπάρω! Τώρα γιατί το θέμα το πήγες στη σύγκριση predator δεν μπορώ να καταλάβω... Το τόπικ ήταν για το ds κ όχι για το psp! A! K ο χρόνος φόρτισης είναι στις 3 ώρες!
Bourdoulas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 mia foriti konsola den 8elei paixnidia typoy finai fantasy kai metal gear...an einai dinaton.ayta einai gia tis kosoles sta spitia mas.ayto poy 8elei kapoios apo mia foriti konsola einai na tin anoi3ei kai na pai3ei ena 3ekourasto kai euxaristo paixnidi kai ayto kanei i nintendo.....pantos to megalitero problima me to PSP 8a einai i mpataria....den einai dinaton na xreiazetai kapoios na koubalaei mia extra mpataria mazi tou.....akoma kai oi 4 ores toy DS liges einai.
hawkj83 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Έχεις δίκιο για το στυλ παιχνιδιών που λες! Αυτό υποστηρίζω κ εγώ. Όταν λέω final fantasy εννοώ το στυλ του final fantasy 1&2 που βγήκε πρόσφατα στο gameboy (με καλύτερα γραφικά κ πιο γεμάτο) κ όχι ότι θα μοιάζει με το ff X... Το zelda - the minish cap που παίζω τώρα στο sp είναι καλύτερο σε gameplay κ από το wind waker του gc! Είναι τεράστιο σε σύγκριση με το τελευταίο! Τώρα βέβαια με τις καινούριες φορητές θα επενδύσουν σε 3d γραφικά οπότε πάμε σε άλλο level...
theoritikos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δεν μας είπες όμως hawkj83, απο που το βρήκες! Δεν νομίζω να έχει έρθει στην Ελλάδα ακόμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.