Προς το περιεχόμενο

Προβληματικό ISDN

andreasgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη δευτέρα έβαλα το πολυπόθητο ISDN. Ο τεχνικός το έστησε όσο προσωρινά γινόταν. Αφού έφυγε συνειδητοποίησα έκπληκτος ότι η γραμμή είχε κάποιο θόρυβο(στα αναλογικά τηλέφωνα). Πείρα τηλέφωνο τις βλάβες και μετά από δύο μέρες ήρθε κάποιος τεχνικός, ο οποίος μου είπε ότι δεν ξέρει από isdn, οπότε εγώ έπρεπε να ξαναπάρω τις βλάβες και να πω το πρόβλημα τονίζοντας ότι έχω isdn. Ξαναπερνώ λοιπόν το μεσημέρι, αλλά μου είπαν να ξαναπάρω το απογευματάκι και να τους ξαναπώ ακριβώς το πρόβλημά μου(πρέπει να το πω σε όλους μπας και βρεθεί κανείς να μου το λύσει?)<BR>Δεν το περίμενα να μου συμβεί αυτό. Να πληρώσω isdn και να πάρω χειρότερη γραμμή και από την αναλογική που έχω στο χωριό μου ( Προηγούμενος είχα μία αρκετά καθαρή PSTN γραμμή).<BR>Μήπως είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα? Σας παρακαλώ αν ξέρετε κάτι πείτε το γιατί αν περιμένω από τον ΟΤΕ σώθηκα. Μήπως είναι προβληματικό το Netmod? <BR>Το πρόβλημα 100% δεν οφείλεται στο καλώδιο, αφού έχω κάνει δεκάδες δοκιμές με πολύ μικρά καλώδια.<BR

Δημοσ.

Αν στο RJ11 που μπαίνουν οι αναλογικές έχει βάλει πάνω από μια συσκευή τότε ακούγεται κάτι σαν φύσημα. Αυτό το έχω κι εγώ στο σπίτι μου όπου στο ένα POTS έχω συνδέσει 3 συσκευές σε σειρά και ακούγεται αυτό το φύσημα ενώ στο άλλο POTS έχω μια μόνη της και παίζει πεντακάθαρα. Δοκίμασε με μια σε κάθε POTS να δεις ότι μάλλον θα σταματήσει.<BR

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...