wizard Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδιά, δεν υπάρχουν κάπου τα smilies που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε? Ή εγώ είμαι στραβός????
predator Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 lol προφανώς για την λέξη "χαλια" δεν υπήρχε μετάφραση στα αγγλικά!
hurin Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Άν μπορούσαμε να βλέπαμε όλα τα νέα μηνύματα σε 3 άντε 4 σελίδες , καλά θα ήταν .
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδια για να μπει σε avatar πρεπει να είναι 80χ80 pixels... μπορεις να την κανεις resize σε κάποιο προγραμμα ,τωρα τι θα φαινεται.... Paint shop pro π.χ.
spock Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Τελικά, είναι εφικτό να μπει ένα checkbox στις ρυθμίσεις και να απενεργοποιούνται τα στα signatures, όπως παλιότερα; Θα ήθελα να βλέπω τι έξυπνο (ή όχι) έχει ο καθένας, αλλά όχι και ότι χαζοεικόνα έχει βάλει... το avatar αρκεί.
predator Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 er ayto hdh ginetai! http://www.insomnia.gr/vb3/profile.php?do=editoptions ekei pou leei thread display options exei 3 check boxes: Show Signatures Show Avatars Show Images (including attached images and images in code) suit yourself!
spock Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Er, όχι, δε γίνεται... Εγώ μιλάω μόνο για τις εικόνες στα signatures... όχι ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις εικόνες που κάνει post κάποιος... Αν ο συγγραφέας κρίνει σκόπιμο να εισάγει μια εικόνα στο post του, κάτι το οποίο δε γίνεται πολύ συχνά, θέλω να τη δω. Αντιθέτως, δε θέλω να βλέπω 15 φορές το "Predator vs Alien" (nothing personal) ούτε περιστρεφόμενα ονόματα ούτε κάτι άλλο...
Cristina Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 spock, αποεπέλεξε το 'Show Signatures'. Μόνο που έτσι δεν θα βλέπεις ούτε το κείμενο στις υπογραφές. :roll:
Cristina Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 spock, κάτι δεν έχει καταλάβει καλά ένας από τους δυο μας. Εγώ μιλάω μόνο για τις εικόνες στα signatures... όχι ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις εικόνες που κάνει post κάποιος... Αν δεν έχεις επιλεγμένο το 'Show Signatures' θα κάνεις ακριβώς αυτό που λες στο quote που σου έκανα μόλις από το προηγούμενο post σου. Τις εικόνες στα posts θα τις βλέπεις. Υ.Γ.: Μην απορείς που βρέθηκε η απάντησή σου πάνω από το δικό μου post... Απλώς ήσουν πολύ γρήγορος και δεν πρόλαβα να το διαγράψω και να το ξαναποστάρω.
spock Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Μα... καλή μου... ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΤΟΣΗ ΩΡΑ!!! Πλέον, δε βλέπω ούτε τη δική μου (η οποία είναι απλά κείμενο)! Μάλλον εξακολουθώ να είμαι γρήγορος... Το δοκίμασα προ ολίγου, και, όχι, δε βλέπω καμμία εικόνα ούτε στις υπογραφές, ούτε, βέβαια, στα posts. Δυστυχώς... Δεύτερο edit... Εγώ θέλω να βλέπω κείμενο στις υπογραφές, εικόνες στα posts, αλλά όχι εικόνες στις υπογραφές! Πολλά ζητάω;
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Re paidia mia aporia-diamartyria ! Giati den bazete se oles tis katigories otan kapoios grafei ena mynima na bgainei kai stin proti selida. Ayto ginete se orismenes katigories tou forum. Ratsismos stis katigories??? Αν εννοεις στην κεντρικη σελιδα της insomnia και οχι του forum νομιζω εκει εχουν δικαιωμα να γραφουν ορισμενα μονο μελη eidhseiw, με αδεια του Hall9000. :smile: :smile:
wert Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2005 Ρε παιδιά, δεν υπάρχουν κάπου τα smilies που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε? Ή εγώ είμαι στραβός???? Οχι πολύ καλά βλέπεις αλλά πρέπει κάποια στιγμή να περάσεις από το user panel= πίνακας ελέγχου και να φτιάξεις τις επιλογές σου ούτος ώστε και τα smiles να βλέπεις αλλά και την πολύ καλή μορφοποίηση κειμένου που δίνει το vBulletin. Re paidia mia aporia-diamartyria ! Giati den bazete se oles tis katigories otan kapoios grafei ena mynima na bgainei kai stin proti selida. Ayto ginete se orismenes katigories tou forum. Ratsismos stis katigories??? Και αυτό νομίζω φτιάχνει από το user panel και στις ρυθμίσεις επέλεξε στην Λειτουργία Εμφάνισης Θεμάτων-->linear- Newest first Aν και έτσι θα βλέπεις τα θέματα ανάποδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.