theglassicon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Το bios στη δισκέτα θα το βάλεις μαζί με την εφαρμογή φλασαρίσματος......βάλε το 1.56.
georgeadams Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Η MSI χρησιμοποιει on line συστημα για το update και δεν υπαρχει περίπτωση να κανω update στο bios μεσο internet! Κι όμως δουλεύει μια χαρά Εγώ έτσι την έκανα update την MSI (ίδια με τη δικιά σου), με μια μικρή παραλλαγή: Όταν εγκαταστήσεις το πρόγραμμα για on-line bios update της MSI (δεν θυμάμαι το όνομα του) εγκαθιστά μαζί και ένα προγραμματάκι της award που στην ουσία κάνει το flashάρισμα. Κάνε μια αναζήτηση στο Program Files για το winflash και θα το βρεις. Εγώ κατέβαζα το αρχείο του update, το άνοιγα με το WinFlash και έκανα από εκεί το update κατευθείαν Μάλιστα, και τώρα άλλαξα motherboard και πήρα την DFI, έχω κρατήσει το ίδιο winflash και έχω κάνει με αυτό 2 επιτυχημένα updates μέχρι τώρα
phovos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 dld to Live update apla katevazei to bios ths mhtriki kai meta esu apo windows kaneis to Flash? Ama einai etsi allazei to pragma....:D:D georgeadams: Kinisou grhgora giati sou krazoun th DFI se allo thread :D:D
georgeadams Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Βασικά, εγκατέστησα το Live Update μόνο και μόνο για το WinFlash που μπαίνει μαζί του Αλλά και το ίδιο το Live Update, το ίδιο πάγμα κάνει: κατεβάζει το bios file από το site της MSI και μετά τρέχει το winflash (χωρίς να στο δείχνει όμως) για να το περάσει, απλά εσύ βλέπεις στην οθόνη μόνο το παράθυρο του Live Update. Το πλεονέκτημα του να κατεβάσεις μόνος σου το bios και να το περάσεις με το winflash χωρίς την παρέμβαση του Live Update είναι πως έτσι μπορείς να του βάλεις ότι BIOS θέλεις, ακόμα και beta, γιατί το Live Update σου δείχνει μόνο τα official BIOS...
phovos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Πσ....ΤΡΙΧΕΣ...πολύ χαρικα!!!! Παλι τα ίδια κανει...εστρωσε μια μερα και παλι αρχισε τα κουλα!!!!:( Ποιο bios να περασω ρε παιδια?Παιζει κανενα link με μαζεμενα bios για τη μητρική?Αυτη τη στιγμή εχω το κατεβασει to 1.36moded να βαλω αυτο η καλυτερα καποιο official ωστε να μη χρειαστει να ξανα κανω flash αν ειναι να παει για RMA? Οχι τιποτα μη παω και περασω κανενα λαθος γιατι μετα την εκατσα....:D Αμα δε φτιαξει και με bios update θα τη στειλω για ενα ωραιότατο RMA να ξεμπερδευω...
phovos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2005 Νεα απο το μετωπο!!! Περασα το 1.36moded [ georgeadams thanks για τα tips περι winflash :D] Δοκιμάζω να παιξω με το psu switch on/off και δε γινεται τιποτα [Δηλαδη δεν αναψε τπτ] Ωραια λεω κι εγω μαλλον απο το bios ήταν τελικά...Ελα ντε που δε κρατησε για πολύ η χαρά μου... Σε καμια ωρίτσα πήγα να περασω εναν καινούργιο ανεμιστηρα και τσουπ να το παλι το κωλο motherboard παιρνει πρωτοβουλίες και ανοιγει μόνο του.... Εντόπισα όμως πότε δημιουργειται το πρόβλημα!!! Αν το pc ειναι κλειστό και ανοιξεις το switch [ΟΝ] τοτε αρχιζουν και δουλευουν οι ανεμιστήρες....Αν ομως πατήσεις και το power button για να κανει boot και στη συνέχεια κλεισεις το pc πάλι απο εκει [Πατημενο για λίγα sec] το πρόβλημα σταματαει να υφίσταται αφου όσο και να ανοιγοκλεινω το τροφοδοτικο δε γινεται τίποτα.... Απο τη μια ειμαι ετοιμος να το στειλω RMA και απο την άλλη μ'εχει φαει η περιεργια να μαθω γιατι κανει τετοια κουλα....
georgeadams Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δεν ξέρω, περίεργα πράγματα Πάντως αν είναι να το στείλεις για αλλαγή θα έλεγα να το κάνεις τώρα. Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες για γρήγορη αλλαγή τώρα που η motherboard κυκλοφορεί αρκετά στην αγορά καί έχουν στοκ και τα καταστήματα και οι αντιπροσωπείες παρά μετά από 5-6 μήνες...
phovos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Σιγουρα αν γίνει η αλλαγή θα γίνει τωρα! Και το σκεφτομαι πολύ σοβαρα τη καινουργια να τη πουλήσω [Αλλα παλι τι να παρω?Δεν εχει και τιποτα αξιολογο για AGP...
maqqis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Χαιρετώ @Phovos Εχω την ΜSI 7053 925XE (775 SOCKET).Σκεφτόμουν απο την στιγμή που την πήρα και γώ να την σουτάρω.Η μητρική αυτή είναι το πιό πλούσιο και ακριβό μοντέλο της ΜSI (σε 775 πάντα).Λοιπόν, η συγκεκριμένη μου έβγαλε την πίστη μέχρι να λειτουργήσει σωστά.Ξεκίνησε απο δυσλειτουργίες στις ενδείξεις θερμοκρασίας..15-20 βαθμοί περισσότερο απο την πραγματική θερμοκρασία.(για χάρη της αγόρασα την Thermalright xp120),μέχρι και εξαφάνιζε τα οπτικά μέσα (CD, DVDRW).Η λύση είναι μία: BIOS UPDATE και τα προβλήματα λύθηκαν ως δια μαγείας.Η μητρική λόγω που είναι καινούρια,δεν συνοδευεται και απο το εξίσου παλιό και καλό λογισμικό. Η εταιρία την πλασάρει στην αγορά,και αμέσως δημοσιευει και το update του ΒΙΟS.Oι κακόμοιροι χρήστες που δέν έχουν internet ή δέν γνωρίζουν την διαδικασία του bios update τί φταίνε? Κάνε Flashάρισμα με το Live Update (Μέσω Winxp) ή Δισκέττας (όπως προτιμάς). Τώρα μόνο καλά λόγια έχω να πώ για την ΜSI Φιλικά Μάκης
phovos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 [ maqqis ] Και bios update εκανα και drivers update εκανα μονο motherboard update δεν εχω κανει ακομα Δε φτιαχνει με τπτ....H πλακα ειναι ότι εχω μαθει και πως να το προκαλω!!! Αμα κλεισεις το swith του τροφοδοτικού και μετα πατησεις το power button κανει ενα τσουφ αναβουν προς στιγμην οι ανεμιστηρες και μετα μολις βαλεις το switch στο [ΟΝ] αρχιζουν και δουλευουν ολα μαζι! LoL αμα δε καει τιποτα μεχρι να αλλαξω mobo θα ειμαι πολυ τυχερος....
maqqis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Κατ'αρχήν δεν καίγεται τίποτε.Στο forum της ΜSI αναφέρεται το πρόβλημα αυτό.Δεν φταίει το τροφοδοτικό.Σε κάποιους λύθηκε το πρόβλημα με το 1,37 σε άλλους με το νεώτερο 1,5.Πριν κάνεις οτιδήποτε δοκίμασε αυτά τα δύο flash bios.(Yπάρχει και το 1.41.) Ρίξε και μιά ματιά εδώ: http://www.lejabeach.com/MSIK8N/k8nneo2.html αλλά με προσοχή.
billpeppas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 maggis έστω ότι λυνότανε το θέμα μέσω BIOS. Αν θέλεις original BIOS ? [ εννοώ official ]
maqqis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 @billpeppas To 1.41 kai to 1,5 είναι official ενώ υπάρχουν και modded.Απο ότι έχει αναφέρει ο phovos δεν έχει περάσει αυτά τα ΒΙΟS.(έχει περάσει μέχρι και το 1,36 MODDED)Tα modded είναι τα un-official.
phovos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Maqqis δοκίμασα 2-3 bios αλλα δεν εφτιαξε τίποτα.Απο το ιδιο site που ειπες τα κατεβασα Συγκεκριμενα απο 1.4--->1,36b--->1,41--->1,52 Απλα η μητρική για καποιο λόγο όταν γυρναω το psu switch στο Off κραταει ρευμα!!!Πιθανότατα short circuit!! Κατ'αρχήν δεν καίγεται τίποτε Είσαι σίγουρος?.Δες το τελευταιο post!
billpeppas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2005 Sorry ρε maggis , αλλά που βλέπεις OFFICIAL [ by MSI ] BIOS v1.50 for K8N Neo2 Platinum ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.