Προς το περιεχόμενο

NEC ND2510A Προβλήματα....

kostastnt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το παραπάνω DVD-Writer και μου παρουσιάζει κάποια προβλήματα... Το αναβάθμισα με τη <<γνωστή>> αναβάθμιση που σου επιτρέπει να γράφεις σε διπλά cd.... Τα προβλήματα που παρουσιάζει είναι: 1)Πολλές φορές όταν αντιγράφω αρχεία απο cd και dvd στον υπολογιστή μου βγάζει ένα σφάλμα που λέει κάτι για έλεγχο δεδομένων κυκλικού πλεονασμού ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων και 2) στο DVD_Decrypter μου βγάζει πάρα πολλά Read Errors ένω στο αντιγραφικό του laptop που είναι και μιάς άχρηστης μάρκας δεν βγάζει κανένα... Πώς μπορούν να λυθούν τα πραπάνω προβλήματα? Όσοι έχουν το ίδιο ας πουν τι αναβάθμιση έχουν και δεν τους βγάζει προβλήματα... Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Info από το Nero InfoTool: Firmware Version 2.F7

Δημοσ.

1) Mα γιατί το αναβάθμισες, αφού το συγκεκριμένο μπορεί να γράψει και από μόνο του dual layer??? Στο λέω γιατί έχω το ίδιο.

2) Έχω διαβάσει ότι μια hacked αναβάθμιση σε firmware που ανεβάζει τις επιδόσεις σε ταχύτητα των drives έχει περισσότερες πιθανότητες σε read errors μιας και ουσιαστικά υπερβαίνει τις θεωρητικές του δυνατότητες. Επίσης το Nec 2510 δεν είναι φημισμένο για τις δυνατότητές του ως reader.

3) Είσαι σίγουρος ότι του drive του laptop σου είναι άχρηστης μάρκας? Και στο δικό μας δεν ξέραμε τι μάρκα είναι στην αρχή, αλλά μετά ανακαλύψαμε ότι είναι Pioneer.

4) Προσπάθησε να το επαναφέρεις στο αρχικό του firmware.

Δημοσ.

Λύθηκε τελικά... Να σου πω τί έγινε τελικά... Εμένα κανονικά, είναι το 2500... Και σε κάποια αναβάθμιση έγινε 2510Α χωρίς να το επιδιώκω... Τελικά σαν 2510Α λειτουργεί άψογα από χθες... Του έβαλα την 2.18 αναβάθμιση και τα πάει πολύ καλύτερα... Χθές που το έλεγα στα άτομα που ήταν στο chat του kerrie ότι το αναβάθμισα σε άλλο μοντέλο, τα έπαιξαν... Τέσπα.... Ευχαριστώ για τη βοήθεια...

Δημοσ.

Ναι, ξέρεις γιατί?

Το Nec 2500 και το 2510 είναι ακριβώς οι ίδιες συσκευές!

Στο μόνο που διαφέρουν είναι το firmware. Εσύ απλά πήρες την συσκευή σου και από το firmware για 2500 που είχε της έβαλες το 2510. Γιαυτό δουλεύει άψογα ;).

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...