karib Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Ρε παιδια κατι συμβαινει με τους codec για video που ειναι εγκατεστημενοι στο pc μου και σχεδον παντα οταν θελω να δω ενα video, το συστημα μου κολα! Σχεδον στο 90% των περιπτωσεων που θελω να δω videos. Μονο με hardware reset ξεκολάει. Κατα καιρους εβαλα διαφορα codec αλλα μη φανταστειτε οτι εβαλα και ενα σωρό. Παρολα αυτα υπαρχει προβλημα. Με ολους τους τυπους των αρχειων video. mpeg, wmv, avi κλπ. Το πιο τραγικο και ανεξηγητο ειναι οτι ενω πχ μπορει να παιξει ενα αρχειο wmv, στο αμεσως επομενο wmv κολαει! Και τα δυο αρχεια ειναι πανομοιοτυπα (πχ τραβηγμενα απο την ψηφιακη μου μηχανη=που σημαινει οτι δεν διαφερουν σαν χαρακτηριστικα) Πως γινεται αυτο? Πως μπορω να βαλω ταξη στο συστημα μου και να παιζει ολα τα αρχεια video χωρις να κολαει?
dreaming123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 karib δoκίμασε και βγάλε όλους τους codec για video αλλά και για audio και πέρασε την ποιο πρόσφατη έκδοση...
karib Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Ναι αλλα πως τους βγάζω τους codec? Να δω τι υπαρχει στο add/remove programs και οτι υπαρχει εκει να βγαλω? Νομιζω οτι δεν φαινονται εκει ολα οσα ειναι εγκατεστημενα στο συστημα.
Bax Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Πιστεύω οτι πρέπει να ξαναπεράσεις τον media player.Δεν πρέπει να είναι θέμα codec. Τώρα, εάν στο κάνει και με άλλους players, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι προς στιγμή.
Aligator21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Η απλά δοκίμασε να περάσεις πάλι τους codecs.
dreaming123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Ναι αλλα πως τους βγάζω τους codec? Να δω τι υπαρχει στο add/remove programs και οτι υπαρχει εκει να βγαλω? Νομιζω οτι δεν φαινονται εκει ολα οσα ειναι εγκατεστημενα στο συστημα. Kανε αυτό και για τα υπόλοιπα πήγαινε H/y/ιδιότητες/διαχείριση συσκευών/ελεγκτές ήχου βίντεο... Θα κοιτάξω να βρώ απο που συγκεκριμένα όταν πάω σπίτι...
konspir2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 karib: Διάβασε το παρακάτω τόπικ. Ίσως να είναι αυτό το πρόβλημά σου http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=89002
karib Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 konspir2 μαλλον ειχες δικιο! Εβγαλα το divx 5 και οτι δοκιμασα μεχρι τωρα παιζει! Μου κανει εντυπωση παντως γιατι το divx 5 το εχω και σε αλλο pc και δεν δημιουργει προβλημα. Εχω στο pc εγκατεσημενο το K-lite codec pack. Ειναι αξιοπιστο?
karib Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Τελικα το προβλημα ειναι ακομη εδω. Αν και δεν κολαει τοσο συχνα οσο παλια(καμια σχεση) εξακολουθει αρκετες φορες να μου κολαει το pc. Κατι καναμε αλλα ακομη δεν το φτιαξαμε τελειως. Να ξαναπερασω τον window media player? Να ειναι αυτο το προβλημα?
wert Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ. Όχι κόλημα αλλά τα παίζει σε αργή κίνηση και φυσικά και τον ήχο. Codecs και τέτοια δεν είχα περάσει αλλά και που πέρασα προκοπή δεν έγινε, πάλι τα ίδια μου έκανε. Ρε μπας και φταίει το SP2 Γιατί παλιά μια χαρά έπαιζε το PC. Tα ίδια κάνει και ο media player αλλά και το power dvd.
karib Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Εγω εχω μονο sp1. Και μιλαμε για πληρες κολλημα. Μονο με hardware reset επανερχεται.
EGiorgos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2005 allos enas me to idio problhma. exw balei kai bgalei oti codec exw brei. os twra htan ok kai me sp2 alla prin apo mia ebdomada eixa kanei format gia na dokimaso ena dvd me windows xp pou ekana me to nlite. kai sto laptop pou exw kai ekei ta idia. alla ekei exw kanei egkatastash apo kanoniko cd windows me ensomatomeno sp2. ti na po, katantisa na bgazo code ena ena gia na bro to problhma. me to power dvd omos ta paizei ola ok, no problem alla aytos o media player10. ftou, etoimazomai pali gia format. se ena allo pc pou exw win 2000 kai media player 9 kai exw tous idious code kanena problhma.
EGiorgos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Λοιπόν, ενα εχω να πω. Αυτο το "DivX 5 pro video codec 5.1.1.1031" ειναι πολυ........ αιντε μη πω. Δρομο απο το pc μου
mitsos_82 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 paidia idio problima kai ego edo kai 1-2 mines...den mporo na kanw tipota...exo trelathei...exw poli kalo pc alla auto to provlima mou spaei ta neyra...den pisteuw oti eimai thema codec dioti emena kollaei kai sto power dvd, alla kai sta dvd kai sta avi pantou...prepei na vroume lisi paidia VOITHEIA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.