kavaliotis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Παλιοτερα χρησιμοποιουσα αποκλειστικα και μονο Shareaza και μπορω να πω ημουνα αρκετα ικανοποιημενος οταν ξαφνικα σταματησε να λειτουργει οπως επρεπε. Τοτε εβαλα azureus και παλι πηγαινε καλα αλλα εχω πολλα hash fails, κοινως μπορει να ειναι 50ΜΒ αυτο που θελω να κατεβασω και εγω να κατεβαζω 60-70ΜΒ αντι για 50... Τα 10-20ΜΒ παραπανω ειναι απο hash fails... Σημερα δοκιμασα το BitComet υστερα απο προτροπη καποιου και δεν ειχα ουτε 1Kb απο bad data στα ιδια αρχεια παιρνοντας τα απο τους ιδιους χρηστες (μιλαμε για 3-4 seeders / 5-6 peers)... Τι μπορει να φταιει στο azureus? Θα αλλαζα αμεσως σε bitcomet αλλα με εχει βολεψει τρομερα ο azureus για αυτο ελεγα αν ειχε και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα και βρηκε λυση...
DjLouiS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 emena file to azureus mou argei poly to mhxanhma ase pou trwei kai pollh mnhmh h java
coby Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 kavaliotis είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα... Δεν βρήκα λύση (ευτυχώς τελικά...) και τώρα χρησιμοποιώ το bitcomet που είναι και πιο ελαφρύ και πιο γρήγορο τουλάχιστον σε εμένα.
doomx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 O Bitcomet είναι πολύ ελαφρύτερος σε σχέση με Azureus. Ο τελευταίος έτρωγε μέχρι 60ΜΒ μνήμη!!! Τώρα είμαι μόνο με Shareaza γιατί και αυτό την κάνει τη δουλειά του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 kavaliotis auto pou les ofeiletai kyriws sta torrent files kai ston tracker (etsi nomizw dld)...mia fora mou exei symvei pantws...kai xrhsimopoiw to azureus edw kai ena xrono apokleistika
analyzer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2006 re paidia steilte ena sto bitcomet to teleyteo sto [email protected] giati eimai se klidwmeno diktio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.