platanik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Γεια σε όλους. Πρόσφατα αγόρασα το τελευταιο cd των Πυξ-Λαξ και προσπαθώ να το αντιγράψω μπάς και πάθει τίποτα αλλα χλωμό με βλέπω.. Υπάρχει κάποιος τρόπος? Επίσης μου δώσαν το dvd από την εφημερίδα του Θεμου αλλά δεν μπορώ να το δώ στο pc... Αν ξέρει κάποιος κάτι παρακαλώ να βοηθήσει , αφού δεν βρήκα κάποιο σχετικό με το πρόβλημα, μήνυμα...
dali13gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Καλησπέρα Πως προσπαθείς να το αντιγράψεις; Απλά αντιγραφή on-the-fly? Έχει ασφάλεια και δεν αντιγράφεται έτσι. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα imaging software, κάτι σαν το Alcohol. Τώρα όσον αφορά στο dvd που λες, τι ακριβώς συμβαίνει και δεν μπορείς να το δείς; Δώσε λίγες πληροφορίες παραπάνω. Φιλικά
PaDouViRuS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Εγώ με το Nero εχώ αντιγράψει γύρω στο 100 γνήσια cd μουσικής χωρίς κανένα πρόβλημα...
metmat Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Έχεις αντιγράψει προφανώς κάποια cd που δεν είχαν ασφάλεια. Δοκίμασε να μετατρέψεις τα κομμάτια σε mp3 πρώτα και μετά να τα κάνεις audio cd. Όσο για το dvd του Αναστασιάδη, νομίζω ότι δεν είναι dvd, αλλά video cd. Βάλτο μέσα στο dvd-rom drive, άνοιξε το power dvd ή όποιο άλλο πρόγραμμα χρησιμοποιείς και δώσε εντολή να διαβάσει από το συγκεκριμένο drive.
dali13gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Σωστά, γίνεται και με mp3 αλλά θα κάνει πολλή ώρα. Καλύτερα να το κάνει με το Alcohol που γίνεται και αυτόματα όλη η διαδικασία. Φιλικά
RedKostas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μια ψήφος και από μένα στο Alcohol 120%!!! Πανεύκολο στην χρήση του.
platanik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Σας ευχαριστώ πολύ όλους που απαντήσατε, αλλά το πρόβλημα υπάρχει μόνο στο συγκεκριμένο cd... To μόνο που βλέπει το pc όταν το βάζω στο cdrom είναι ένας player μέσου του οποίου μπορείς να ακούσεις τα τραγούδια ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ να βλέπεις τον αριθμό του τραγουδιού που παίζει και σε ποιότητα 128 bitrate. Δοκίμασα και με το clone cd να το αντιγράψω, αλλά μου πετάει αμέτρητα errors στην ανάγνωση, πράγμα που με ξενέρωσε και τελικά το κλεισα. ΜΕΤΜΑΤ δίκιο έχεις!! Το λαμόγιο έχει γράψει "συλλεκτικό DVD"!!!χαχαχαχαχααχαχαχαα
madsc Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Με exact clone προγράμματα (clonecd, alcohol κτλ) το target cd θα έχει κ αυτό το κλείδωμα του αρχικού κ ή ώρα αντιγραφής θα είναι σχετική με τον τύπο της προστασίας. Ένας απλός τρόπος είναι το ριπάρισμα σε wav (π.χ. με audiograbber) & create audio cd με το πρόγραμμα εγγραφής της αρεσκείας σου. Το target cd θα είναι ξεκλείδωτο, σαν οποιοδήποτε απλό audio cd, κ χωρίς απώλεια ποιότητας. /sc
Bennito Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 O madsc exei apolyto dikio. Ayto pou leei na kaneis an thes na antigrapseis prostateumena CDs, kai oi kopies tha einai protection free. Oute mp3 oute tipota. Oso gia ta "DVD" tou Themou.... to ena htan DVD (h tainia), ta alla 2 htan apla VCD pou sthn etiketa egrafan DVD xaxaxa. Ki emena mou kolaei h tainia, profanws problhmatiko DVD. Xronia polla kai kalh Tsiknopempth... paw gia potaki!
Nikolis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Χρειάζεσαι το CloneCd, το ClonyXXL και το Profiler. Tο ClonyXXL διαβάζει την προστασία του cd, το profiler φορτώνει το σχετικό profile με τα ανάλογα settings στο CloneCd, το οποίο στη συνέχεια αντιγράφει το cd.
geran Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2005 σορυ για την ψιλοασκετη ερωτηση (ως προς το θεμα του platanik ) αλλα εχω αφησει ανοικτο ενα μουσικο cd...το nero το βρισκει οτι ειναι ανοικτο αλλα δεν μπορω να προσθεσω αλλα μουσικα κοματια!!!τι μπορω να κανω?
mentor Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2005 Φυσικά υπάρχει και η λύση του Easy CD-DA Extractor: http://www.poikosoft.com/ Νομίζω ότι με αυτό θα κάνεις τη δουλειά σου άψογα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.