Προς το περιεχόμενο

Παράξενο πρόβλημα

iagouaros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν μια εβδομάδα είχε κολλήσει ο υπολογιστής και έκανα restart, με αποτέλεσμα

να μην ξεκινάει και να μου βγάζει ένα μήνυμα ότι λείπει κάποιο αρχείο dll και να τοποθετήσω το cd των windows για να κάνω repair. 'Εβαλα το cd και δεν έκανα repair αλλά format.

Δούλεψε μια εβδομάδα σωστά.

Σήμερα πάω να το κλείσω και κόλλησε στην αποθήκευση δεδομένων , αναγκάστηκα πάλι να κάνω restart και πάλι τα ίδια, δεν ξεκινούσε, αλλά αυτή τη φορά το μήνυμα μου έλεγε ότι μπορεί να είναι κατεστραμμένο το system 32.

Το επανέφερα με fixboot με τη βοήθεια του cd των ΧP.

Το ερώτημα μου είναι γιατί κάνει αυτές μαλ....ες;

Δημοσ.

Το ξαναέκανε αλλά αυτή την φορά δεν μπόρεσα να το επαναφέρω. Μου βγήκε καταλάθος το καλώδιο τροφοδοσίας. Format δεν έκανα ακόμα. Θα κάνω πρώτα chdisk. 'Αρα αν δεν κλείσει με ασφαλή τρόπο χαλάει. Δεν το πιστεύω. 'Οτι ναναι. Βοήθεια!!!!!

Δημοσ.

Έχεις partition?? Κάνε fdisk με τον κλασσικό τρόπο,διέγραψε τα partition ξεκίνα από την αρχή την διαδικασία...

Δημοσ.

logika, kai ipothetwntas, mallon "xalaei" to profil tou user sou, sthn prwth periptwsh to arxeio sou mhpws htan to hal.dll?

Se tetoies periptwseis, lysh pou proteinei i ms einai epanekkinhsh me winxp cd , pas sto repair (me to r) kai se "dos" morfi kaneis chkdisk /r etsi diorthwnei oti arxeia exeis xasei, diagrapsei i "xalasei"... poli kali lisi, me exei glytwsei 2 fores apo format...

:D

Δημοσ.

Λοιπόν το έφτιαξα. Είχα partition και το διέγραψα, αφού είχα κάνει πρώτα chkdisk και δεν έγινε τίποτα. Τον έκανα format και ξαναπέρασα τα ΧP. Τον έκανα πέντε φορές restart από το κουμπί και όλα ρολόι.

Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε παιδιά το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Μόνο που έγινε τελειως ξαφνικα. Ελειπα για μία μέρα και είχα αφήσει τον υπολογιστή ανοιχτό. Μολις ανοιξα την οθόνη είδα περίεργα Errors και έκανα reset. Ποτέ όμως δεν ξαναμπήκα γιατί εβγαζε οτι λείπει το hal.dll. Δε δούλεψε η λύση με το chkdsk /r. Το κακό είναι οτι απο repair console δε μου αναγνωρίζει καν το δίσκο (είχα 2 partitions) αλλα στο bios τον βλέπει κανονικά. Παίζει να έχασα ότι είχα και δεν είχα;

Δημοσ.

oxi..den ta exeis xasei...an exeis deutero pc vale ton skliro sou disko san slave kai pare ola ta arxeia sou.kai meta epilegeis tti 8a kaneis.uparxei panta i epilogi twn winPE pou einai ena live cd twn win pou fortwnei oti xreiazetai to pc gia na anoiksei ta vasika twn win.swzei polles katastaseis se tetoies periptwseis

episis mporeis na mpeis kai na kaneis apo tin arxi egkatastasi alla den 8a kaneis format...apla egkatastasi panw ston idio fakelo win...(an kai auto einai mia mpakalistiki douleia)afou isws xreiasteis na kaneis pali egkatastasi kapoia programmata pou exeis idi egkatastisi.

Δημοσ.

μπαα τον ήπιαμε τελικά!

Δεν αναγνωρίζεται ο σκληρός...

έκανα και chkdsk και μου έβγαλε οτι υπάρχουν Unrecoverable στοιχεία στο δίσκο.

Πήγα να κάνω νεα εγκατάσταση στο 1 partition αλλα έλεγε ο δίσκος είναι damaged και θέλει φορματ. Εκανα φορματ (πάνε 120GB... ευτυχως μερικά backup υπήρχαν) έβαλα τα windows αλλα στο επόμενο reset εκανε μόνο του επανεκιννήσεις και δεν ξαναμπήκε ποτέ στα windows. Δυστυχώς είμαι επαρχία και αναγκάστηκα να πληρώσω ένα sata 80άρη ( ο μικρότερος που είχε) 75 ευρώ!!! Οταν γυρίσω αθήνα θα πάω στο eshop να αλλάξω τον 160αρη που είχα με την εγγύηση. Πρέπει να βάρεσαι διάλυση γιατι τον κουνάω και ακούγονται πραματάκια απο μέσα :)

Δημοσ.

Για κάνετε μια προσπάθεια να ξαναμπείτε και πείτε μου αν βγάζει λάθος σε αρχεία *.dll μέσα στο system32 ή αν βγάζει λάθος σε αρχεία *.dll στον φάκελο drivers

Δημοσ.

amas akous pragmatakia tote palon kanei gia shaker....pantws mporouses na ta pareis apo to e-shop kai na sta steiloun...telos pantwn....as exeis ena disko sata mono gia to leitoyrgiko kai elpizw na ton prosexeis kai na min exeis pali provlimata....

Δημοσ.

ποια να μου στείλουν; να έπερνα καινούργιο σκληρό;

ήταν μεγάλη αναγκη να πάρω και το eshop αφού είναι επαρχία θα έκανε 2-3 μέρες και είναι και σαββατοκύριακο τώρα δυστυχως

Δημοσ.

Μα καλά, τι κάνετε και χτυπάνε έτσι οι δίσκοι ?

Ρίχνετε κλοτσιές στο Pc την ώρα που δουλεύει ?

8) 8) 8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...