Προς το περιεχόμενο

windows ports

Aussie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re pedia xerei kaneis kapia entoli i efarmogi sta windows i opoia mporei na mou deixei pia ports xrisimopoiei o ipologistis mou,oste na mporo na kano customize ton firewall mou,deixnontas tou pia ports na afinei eleuthera,px gia to dc++? episis pos mporo na xero ta diafora programmata pou epikinonoun me to internet pio port xrisimopoioun?

euxaristo ek ton proteron

Δημοσ.

"episis pos mporo na xero ta diafora programmata pou epikinonoun me to internet pio port xrisimopoioun?"

Τα περισσότερα έχουν στα options επιλογή όπου διαλέγεις εσύ ποιό port.

Όσα δεν έχουν επιλογή στα Options , συνήθως τα γράφουν στο Manual / Help File.

Αν και πάλι δεν τα βρείς εκεί, ένα NetStat -a θα σου δώσει...φως :D

για την ερώτηση 1, επίσης Netstat

Δημοσ.

O billpeppas σωστά ανέφερε το netstat. Εγώ απλά θα συμπληρώσω ότι επειδή μπορεί να δεις πολλές σειρές από connections στην οθόνη σου, καλό είναι να κάνεις την εντολή redirect σε ένα αρχείο για να το δεις με την ησυχία σου.

Δλδ netstat -a > myfile.txt

Δημοσ.

εγω να προσθεσω να κανει "netstat -b" για να δει ποια προγραμματα χρησιμοποιουν ποιες πορτες...επισης "netstat /?" για περισσοτερες πληροφοριες αναλογα με τις αναγκες...

Δημοσ.
εγω να προσθεσω να κανει "netstat -b" για να δει ποια προγραμματα χρησιμοποιουν ποιες πορτες...επισης "netstat /?" για περισσοτερες πληροφοριες αναλογα με τις αναγκες...

Den vlepo na yparxei entoli netstat -b. Fantazomai de ginetai na kseroume poia programmata xrisimopoioun poies portes.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...