MixalisX Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2005 Me aformi alla antistixa post's gia photos apo case ktl. Theoro oti tha exei plaka na postaroume kai merikes photo apo ta desktop mas. Etsi na doume ta gousta tou kathenos....
MixalisX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 toso xalia idea re paidia? peite kati ... ena sxolio esto! Gia osous to theoroun manoura na bgaloun photo to desktop tous h aplousteri lisi einai: Patame to koubaki <<printscreen>>> to opoio oloi exoume alla ligou to xrisimopoioun kai meta anoigoume to <<paint>> ton windows kai kanoume <<paste>>. Auto eitane!
phovos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 1)Απεχθανομαι απιστευτα το start menu των XP!!! Προτιμω το κλασσικό.Εσεις? 2)Επίσης δε μ'αρεσει το desktop μου να εχει συντομευσεις περαν των βασικών 3)Στο wallpaper εγινε ενα EDIT γιατι μας βλεπουν και παιδιακια! 4)Επίσης θελω ο κάδος ανακύκλωσης να ειναι παντα καθαρος![Στη φωτο δεν ειναι αλλα βαριεμαι να την αλλαξω] Συμπερασμα: Ειμαι υπερβολικα κομπλεξικός με μερικά πραγματα
Dark_son20 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 sixenome ta visual ton xp kai sinithos kano toso sixna format pou den elazo to desktop alla edo ena digma
MixalisX Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 3)Στο wallpaper εγινε ενα EDIT γιατι μας βλεπουν και παιδιακια! 4)Επίσης θελω ο κάδος ανακύκλωσης να ειναι παντα καθαρος![Στη φωτο δεν ειναι αλλα βαριεμαι να την αλλαξω] Giasou re phobe me ta edit sou!!! Pantos to kolima me ton kado anakikloshs to exo kai ego! Episis den thelo na exo polla shortcuts pano stin epifaneia ergasias. Malon epidi den thelo na mou ''xalane'' to wallpaper.
insomniac_new Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Αυτό είναι το δικό μου desktop.Τίποτα το ιδιαίτερο απλά εχω αλλάξει το είκονιδια του My compyter,My network places ,(και βέβαια και το wallpaper το οποίο δεν είναι σταθερό γιατί αλλάζει μέσω wallmaster)
eurander Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δε χρησιμοποιω windows Μια εικονα απο το desktop μου με τον blackbox window manager
insomniac_new Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δε χρησιμοποιω windows Μια εικονα απο το desktop μου με τον blackbox window manager από το themexp την πηρες..?
eurander Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δε θυμαμαι..μπορει απο το themes.freshmeat.net χεχε
predator Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 μια απλη: το start menu: ολες οι εγκατεστημενες εφαρμογες! (προτεινω να την τραβατε ολοι αυτη τη φωτο να βλεπουμε τι εχετε στο pc σας) :
ksessalonikios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2005 πάρτε και τις δικές μου fan των απλών wallpaper με θεμα τα winxp και φυσικά ο κάδος,σχεδόν πάντα,αδειος
dali13gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Ρε παιδιά, με ποιό utility τραβήξατε τα screenshots? Εμένα δεν φαίνεται η taskbar
MixalisX Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Ρε παιδιά, με ποιό utility τραβήξατε τα screenshots? Εμένα δεν φαίνεται η taskbar diabase pano tis odigies re!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.