plato Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Είχα μια μητρική της οποίας τελικά πήρε φωτιά ο κ@λος της (καλά να είναι η ταναπού η ΔΕΗ!).Το περίεργο ήταν ότι ο υπολογιστής άνοιγε όταν κρατούσα πατημένο το spacebar για 2-3 δευτερόλεπτα. Το κουτί το έχω κάτω από το γραφείο και που να σκύβω γέρος άνθρωπος...Λέω ότι ήταν η μητρική γιατί μόνο αυτή άλλαξα.Δεν ξέρω μάρκα.Ο ηλίθιος την πέταξα κι ούτε ήξερα τι ήταν.'Εχετε ακούσει για κάτι τέτοιο ξανά?Πώς μπορώ να βρω κάτι παρόμοιο?
REDBOUL Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Oxi file moy den exei na kanei me thn mitriki soy apo provlima,yparxei tetoia leitoyrgia kai mporeis na thn energopoihseis..Apo to bios power on(wake on keyboard)de thimame twra einai kai arga kati tetoio pantws koitakse sto manual soy tha to vreis.
plato Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δεν είπα ότι είχε πρόβλημα αλλά ότι ήταν κάποια λειτουργία της.Κάηκε κάποια στιγμή και ψάχνω μια να κάνει το ίδιο.Αυτό λέω.Ξέρει κανείς?
dali13gr Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Έχω την εντύπωση οτι όλες(οι σύγχρονες) μητρικές έχουν τέτοια επιλογή στο BIOS. Ψάξε κάτι σχετικό με Power On options ή Wake Up Events στο BIOS. P.S. Εγώ το έχω ρυθμίσει να ανοίγει με διπλό κλικ! Φιλικά
masteripper Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2005 Όπως ειπώθηκε και παραπάνω οι καινούργιες μητρικές (καινούργιες εννοούμε αυτές που δεν ανήκουν στην ρομαντική εποχή των πανίσχυρων Pentium II) έχουν δυνατότητες ενεργοποίησης του συστήματος με την χρήση του πληκτρολογίου. Το μεγάλο γέλιο όμως πέφτει στην ενεργοποίηση του συστήματος μέσω τηλεφώνου (όταν κάνει Wake το σύστημα με κάποια κάρτα PCI βλέπε modem - υπάρχει και αυτό στο BIOS ψάχτο αν θες) όπου συγκεκριμένα έτυχα περίπτωση και η μάνα του παιδιού άρχισε να υπoψιάζεται ότι το PC του Γιού της "είναι διαολεμένο"
vrethan Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Το θέμα είναι πως δεν λειτουργεί με ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι
spirosta Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Γιατί δεν λειτουργεί με ασύρματα? Εγώ ασύρματα έχω και όλα δουλεύουν
thcp Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2005 δουλεύει ΚΑΙ με ασύρματο, αλλά πρέπει να κοιτάξεις στο εγχειρίδιο για jumper USB Power On, αλλιώς δεν δίνει το απαραίτητο ρεύμα στην PS2 για να λειτουργήσει ο πομποδέκτης που είναι συνδεδεμένος, οπότε και δεν δέχεται σήμα. Το ίδιο φαντάζομαι να ισχύει αν είναι και σε USB... [Σχεδον Off Topic] Προσοχή χρειάζεται και το πείραγμα για να "ξυπνάει"¨το μηχάνημα απο S1/S3 όταν η συσκευή μας είναι USB, καθώς εκεί τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα για ρύθμιση και η κάθε μητρική φαίνεται πως κάνει τα δικά της... [/Σχεδον Off Topic]
vrethan Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2005 δουλεύει ΚΑΙ με ασύρματο' date=' αλλά πρέπει να κοιτάξεις στο εγχειρίδιο για jumper USB Power On, αλλιώς δεν δίνει το απαραίτητο ρεύμα στην PS2 για να λειτουργήσει ο πομποδέκτης που είναι συνδεδεμένος, οπότε και δεν δέχεται σήμα. Το ίδιο φαντάζομαι να ισχύει αν είναι και σε USB... [Σχεδον Off Topic'] Προσοχή χρειάζεται και το πείραγμα για να "ξυπνάει"¨το μηχάνημα απο S1/S3 όταν η συσκευή μας είναι USB, καθώς εκεί τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα για ρύθμιση και η κάθε μητρική φαίνεται πως κάνει τα δικά της... [/Σχεδον Off Topic] Σε ευχαριστώ που έκαμες τον κόπο να με διαφωτίσεις και θα σε ενημερώσω για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς μου σύντομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.