Προς το περιεχόμενο

Ms Access reports...

Dangelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

έχω δύο απορίες σχετικά με την access και τα report της,

1) πως μπορώ μέσα απο μια φόρμα της access π.χ. παραγγελιες, να τυπώσω μέσω ενός report μόνο την συγκεκριμένη παραγγελία που βλέπω? υποθέτω με κάποιο φίλτρο, αλλα πώς μπορώ να το ορίσω αυτό?

και 2) υπάρχει κάποιος τρόπος να τυπώσω αυτό το report σε εκτυπωτή ακίδων? (dot matrix), κοινώς θέλω να τυπώνειμόνο το κείμενο και κάποιες γραμμές απο το report...

Έχω δεί σε πράξη τέτοια βάση, αλλά δεν έχω ιδέα πως γίνεται...

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

1) pas sto report kai sthn ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ στο ερωτημα που πιθανως εχεις βαζεις στο πεδιο παραγγελια¨στα κριτηρια [Forms]![χχχχχχχχ]![παραγγελια]

μετα στη φορμα σου βαζεις ενα κουμπακι που να ανοιγει το report αυτο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

kai synexizw tis apories mou sxetika me thn access... thanks, gia to filtering pio panw, egine douleia...

Thelw na typwsw thn ekthesi se ektypwth Dot Matrix..

Prepei na kanw kati sygkekrimeno? kapoia allh energeia - rythmisi sthn forma mou?

Thanks kai pali..

Δημοσ.

Για να τυπώσεις σε εκτυπωτή ακίδων δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο... απλά πολλές πολλές πολλές δοκιμές ώστε να κάνεις αυτά που θέλεις να εμφανίζονται, να τυπώνονται στα σωστά σημεία... Όσες φορές έχει χρειαστεί να το κάνω, αυτό είναι το πιο χρονοβόρο και βαρετό κομμάτι της δουλειάς... Πρόσεξε τα περιθώρια πάνω και κάτω (δεξιά και αριστερά θα βγαίνει πάντα το ίδιο όπως στα τεστ σου, αλλά πάνω και κάτω μπορεί να παίζει)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...