Προς το περιεχόμενο

super mario 64 ds kai ta miala sta kagkela...

gk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sta paixnidia 8a fanoun ola (ektos an esy porwnesai na vlepeis tainia pou prepei na tin agoraseis eidika gia na tin vlepeis se 4 intses h na akous mp3 apo to pio ogkodes mp3 player tou kosmou). Mexri stigmhs mou fainetai oti to DS exei ena poly dynato line up

Advance Wars DS, Animal Crossing DS, Mario Kart DS, WarioWare Touched, Yoshi Touch&Go, Final Fantasy III, Metroid Prime Hunters einai merika pou ksexwrizoun me tin prwth matia. Ta perissotera apo ta parapanw xrisimopoioun me eksypno tropo to touchscreen kai fantasou na paizeis online advance wars i animal crossing i metroid hunters i mario kart...

Ta paixnidia tou DS mou fainontai na armozoun poly perissotero stin oli filosofia tou portable gaming.

Δημοσ.
sta paixnidia 8a fanoun ola (ektos an esy porwnesai na vlepeis tainia pou prepei na tin agoraseis eidika gia na tin vlepeis se 4 intses h na akous mp3 apo to pio ogkodes mp3 player tou kosmou). Mexri stigmhs mou fainetai oti to DS exei ena poly dynato line up

Advance Wars DS' date=' Animal Crossing DS, Mario Kart DS, WarioWare Touched, Yoshi Touch&Go, Final Fantasy III, Metroid Prime Hunters einai merika pou ksexwrizoun me tin prwth matia. Ta perissotera apo ta parapanw xrisimopoioun me eksypno tropo to touchscreen kai fantasou na paizeis online advance wars i animal crossing i metroid hunters i mario kart...

Ta paixnidia tou DS mou fainontai na armozoun poly perissotero stin oli filosofia tou portable gaming.[/quote']

file moy eise pragmatikos gamer kai kseris na ksexorizis kapoia pragmata... ksexorises ena gajet me mia pexnidomixani kai ayto eine poli thetiko giati poli lene to psp paixnidomixani ala den eine mono ayto...

gia emena eine alos enas tropos gia tin sony na mpei se ena megalo xoro poy yparxei idi basilias!

egw to ksanalew pos opois sygkrini psp me ds prepei na sygrini to psp me ola ta forita dvd, ola ta mp3 ktl ktl ktl!!!

san to ds tipota den sygkrinrte kathos eine best of! opois to exei katalavenei ti lew!

Δημοσ.

H kouventa mou fainetai oti exei 3efygei ligaki..To psp prepei na to sygkrinoume me ola enw to ds me tipota.De lew egw pou eida metroid poly kalo fanhke alla to ds de to pairnw,8a perimenw kai to psp na dw times klp.Ta games einai panakriva kai to design a8lio.Anyway gousta einai auta,hmoun kai egw nintendo maniac mexri kai to cube eixa ta panta,omws ta pragmata allazoune me ton kairo!Ligo kairo ypomonh akomh...

Δημοσ.

file icecut exw akoysi fimes apo japan pos to psp exei provlima desing me ena koympi poy eine poli konta stin othoni(fimi eine!)!

egw perimeno na peksw mario kart dyplo me mia mono "kaseta" kai na kanei o k. iwata ayto poy exei taksi WI-FI kai na pezw 7-8 wres tin imera me mia fortosi eno to psp antexi to poli 4 wres...kai an thes timi gia psp se magazi stin kalithea exei 300 euro xoreis game... egw pantos eime sta 20 asteria sto mario kai synexizw eos ta 150!

Δημοσ.

35 asteria kai synexizw... oso gia ta mini game sto spiti moy gynete xamos sto poios tha protopeksi!!!!

Δημοσ.

ta diafani koytia energopioynte otan prepei...

px stin proti porta xoreis noymero sta aristera opos mpeneis sto kastro to diafanes koyti poy eine diafanes dipla apo tin rampa anoigi sta 18 peripoy asteria otan tha exeis ton mario kai xriazete na petaksis gia na perasis mesa apo toys 5 kikloys ston aera...:)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

kseklidosa mario... kseklidosa luigi... kseklidosa wario... exw 62 asteria k paw katefthian gia ta 150!!!! eine kaneis poy exei perisotera apo emena na moy pei an dyskoleyh katholoy meta???? giati pleon moy fenete poli eykolo (ektos apo tin pista 14 k 15!!!)!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...